• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim abdullah kızı Zeynep için okuyoruz

Üç günde bir sadece bir kişiye niyet edip 41 Meryem suresi okuyoruz
Kendimize dahi niyet asla yok
Okumayanlar listeden çıkarılır
Okumaya başladıktan sora hamile kalanların yanında işaret vardır

1- ceymi ceymi 0
2- H hayalalemiveben 0
3- R Rad-8 0
4- Erwaaaa Erwaaaa 10
5- Rakika Rakika 0
6- R4bi4 R4bi4 0
7- @Vayneymis 1
8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem 0
9- BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 0
11- @SEVDAM07 0
12 @nursevdi 2
13 @Tatlianne20 0 :KK200:
14- @lionyez 0
15 @Burcinak 0
16 @miyaww__ 2
17 @Mucizeolsakeske 0
18 @turuncusemsiye 0
19 @gunes0101 0
20 @esrayg 0
21 @aselatilgan 2
22 @pembehayaller06 1
23 [USER=799502]@Hayalimdi gercek oldu
0
24 @Gokkusagi80 kadriye 1
25 @mayissinegi 0
26 @Mfsg 0
27 @Gullbahcemm 0
28 @Yariiimm 0
29- @nisan06 0
30- @Yasmin42423 1
31- @Erolummm 0
32- @sekerz 0
33- @glmserser 0[/USER][/USER]

Üzüldüm canım ben de olucam az kaldı aah ahh
Yok canım uzulme 4 tup yaptiracagim hep engel cikiyor bu dualarla rabbim isimizi kolaylastirsin ins engelleri kaldirsin hayirli salih evlatlar nasip etsinn..rabbim zamani vaktini yaklastirsin bizlerede mutlulugu taddirsin..

Kuran’dan canım Arapça
Türkçe de olur bence madem bilmiyosun ama arkadaşlara sormak lazım kabul ederler mi Erwaaaa Erwaaaa
Canım en makbulü arapçasından okumak çünkü tecvit mahreç kuralı varya türkçe okuyuş çok değiştiriyo anlam ve manada değişiklik oluyo aslında kısacası riskli bi okuma çeşidi ama arkadaşımız arapça bilmiyosa bişiy de diyemiyorum bu konuda :KK43:

Yok canım uzulme 4 tup yaptiracagim hep engel cikiyor bu dualarla rabbim isimizi kolaylastirsin ins engelleri kaldirsin hayirli salih evlatlar nasip etsinn..rabbim zamani vaktini yaklastirsin bizlerede mutlulugu taddirsin..
Canım sen baya okumuşsun sanırım okadar fazla okuma kalabalığız bitiririz Allah’ın izniyle sonuçta müminin mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olanıdır ya biz okuyalım ;)

Canım bişiy sölicem bundan sonraki arkadaşlar kendi sıralarında kendileri için fazla okumasınlar zaten baya çoğaldık sanırım bitiririz Allah’ın izniyle el birliğiyle bitiririz öyle düşünüyorum ben ???
Doğru diosun canım çoğaldık şükür inşaşşah 41 kişi olduğumuz ve her gün 41 sure okuduğumuz günler de gelicek birer kişiden
Baksana bu arada bişey dicem nurten64 e sıra gelio ama ne zamandır yok ortada bi ara başka yere yazdığı mesajdan alıntı yaptım yine cevap yok. Haber verip silsem bu sefer ortaya çıkıyorlar nie sildin gibilerinden ... kendimi suçlu hissettirmeye mi çalışıyorlar bilemedim sence sessizce siliyim gitsin mi her seferinde uğraşıyorum

Doğru diosun canım çoğaldık şükür inşaşşah 41 kişi olduğumuz ve her gün 41 sure okuduğumuz günler de gelicek birer kişiden
Baksana bu arada bişey dicem nurten64 e sıra gelio ama ne zamandır yok ortada bi ara başka yere yazdığı mesajdan alıntı yaptım yine cevap yok. Haber verip silsem bu sefer ortaya çıkıyorlar nie sildin gibilerinden ... kendimi suçlu hissettirmeye mi çalışıyorlar bilemedim sence sessizce siliyim gitsin mi her seferinde uğraşıyorum
Benimde dikkatimi çekti canım etiketlemişsin okadar bende sinir oluyorum görmediğini sanmıyorum zor geldiğindenmi cvp vermiyo acaba sen etiketlemeni yap canım altına siliyorum yaz en mantıklısı :KK66:

Back