- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
Kuran’dan canım ArapçaCanım, arapça mı okuyorsunuz yoksa türkçe mi?
Türkçe de olur bence madem bilmiyosun ama arkadaşlara sormak lazım kabul ederler mi Erwaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuran’dan canım ArapçaCanım, arapça mı okuyorsunuz yoksa türkçe mi?
Zeynep için 2 benden.:)
Okunan: 28
Kalan: 13
Türkçe okunuşta mana değişebiliyor harflerin telaffuzu sebebiyle hata olur arkadaşlarKuran’dan canım Arapça
Türkçe de olur bence madem bilmiyosun ama arkadaşlara sormak lazım kabul ederler mi Erwaaaa
Yok canım uzulme 4 tup yaptiracagim hep engel cikiyor bu dualarla rabbim isimizi kolaylastirsin ins engelleri kaldirsin hayirli salih evlatlar nasip etsinn..rabbim zamani vaktini yaklastirsin bizlerede mutlulugu taddirsin..Üzüldüm canım ben de olucam az kaldı aah ahh
Tamam canım bence de boşver sağolTürkçe okunuşta mana değişebiliyor harflerin telaffuzu sebebiyle hata olur arkadaşlar
Amin inşallahhhYok canım uzulme 4 tup yaptiracagim hep engel cikiyor bu dualarla rabbim isimizi kolaylastirsin ins engelleri kaldirsin hayirli salih evlatlar nasip etsinn..rabbim zamani vaktini yaklastirsin bizlerede mutlulugu taddirsin..
Canım en makbulü arapçasından okumak çünkü tecvit mahreç kuralı varya türkçe okuyuş çok değiştiriyo anlam ve manada değişiklik oluyo aslında kısacası riskli bi okuma çeşidi ama arkadaşımız arapça bilmiyosa bişiy de diyemiyorum bu konudaKuran’dan canım Arapça
Canım sen baya okumuşsun sanırım okadar fazla okuma kalabalığız bitiririz Allah’ın izniyle sonuçta müminin mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olanıdır ya biz okuyalımYok canım uzulme 4 tup yaptiracagim hep engel cikiyor bu dualarla rabbim isimizi kolaylastirsin ins engelleri kaldirsin hayirli salih evlatlar nasip etsinn..rabbim zamani vaktini yaklastirsin bizlerede mutlulugu taddirsin..
Sağol canımcımCanım en makbulü arapçasından okumak çünkü tecvit mahreç kuralı varya türkçe okuyuş çok değiştiriyo anlam ve manada değişiklik oluyo aslında kısacası riskli bi okuma çeşidi ama arkadaşımız arapça bilmiyosa bişiy de diyemiyorum bu konuda
:)Canım sen baya okumuşsun sanırım okadar fazla okuma kalabalığız bitiririz Allah’ın izniyle sonuçta müminin mümin kardeşi için ettiği dua en makbul olanıdır ya biz okuyalım
Canım bişiy sölicem bundan sonraki arkadaşlar kendi sıralarında kendileri için fazla okumasınlar zaten baya çoğaldık sanırım bitiririz Allah’ın izniyle el birliğiyle bitiririz öyle düşünüyorum ben ???Okunan alınan 33
Kalan 8
Doğru diosun canım çoğaldık şükür inşaşşah 41 kişi olduğumuz ve her gün 41 sure okuduğumuz günler de gelicek birer kişidenCanım bişiy sölicem bundan sonraki arkadaşlar kendi sıralarında kendileri için fazla okumasınlar zaten baya çoğaldık sanırım bitiririz Allah’ın izniyle el birliğiyle bitiririz öyle düşünüyorum ben ???
Aminn1 tane okudum Allah kabul etsin
Benimde dikkatimi çekti canım etiketlemişsin okadar bende sinir oluyorum görmediğini sanmıyorum zor geldiğindenmi cvp vermiyo acaba sen etiketlemeni yap canım altına siliyorum yaz en mantıklısıDoğru diosun canım çoğaldık şükür inşaşşah 41 kişi olduğumuz ve her gün 41 sure okuduğumuz günler de gelicek birer kişiden
Baksana bu arada bişey dicem nurten64 e sıra gelio ama ne zamandır yok ortada bi ara başka yere yazdığı mesajdan alıntı yaptım yine cevap yok. Haber verip silsem bu sefer ortaya çıkıyorlar nie sildin gibilerinden ... kendimi suçlu hissettirmeye mi çalışıyorlar bilemedim sence sessizce siliyim gitsin mi her seferinde uğraşıyorum
Canım benim 5 tane kaldı 3 daha ekle 8 olsun yarına biter inşaallah toplam da 13 olucakArkadaşlar sekiz taneyi bölüşelim yarın akşama kadar rahatça okuyun olur mu karışıklık olmasın