Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canmBende frdaa arkadasim icin 2 yane okudum Allahim Kabul etsin tez zamanda hayirlisiyla hamile oldugumuzu birbirimize bildirelim insallah
amin inşallah tatlım Rabbim miniklerimiz için dualarımızı vesile kılsın ve bizlere nasip etsin inşallah. Rabbim bizleri doğru yolundan ayırmasın ve razı olsun amin... İNŞALLAH hamişimmmm diye durum paylaşmak nasip olur hepimizeee
günaydın kızlarrrr. tatlım dün benim için çok yoğun bir gündü. dün okuyamadım bugün 4'ünü de okucağım inşaallaahh. okuyunca haber ederim mutlaka
günaydın tamam tatlımgünaydın kızlarrrr. tatlım dün benim için çok yoğun bir gündü. dün okuyamadım bugün 4'ünü de okucağım inşaallaahh. okuyunca haber ederim mutlaka
canım @ecrin8 adet oldu okuyamayacak biz tamamlıycaz zeynepce90 dan haber varmı 2 tane daha okuyacaktıkızlar evlat sahibi olmak için Yasin Suresi okuyoruz.
Rabbim dileyen herkese cennet kokulu evlatlar nasip eder inşallah AMİN...
Z zulamm arkadaşımıza kişi başı günlük 2 Yasin okuyoruz.
Toplamda bir kişiye 4 adet yasin okuyoruz okumak için 2 gün süremiz var. İsteyen günlük 2 tane okusun isteyen bir günde 4 tane tercih sizin.
LİSTEMİZ;
1. whiterose00 .......................4Yasin( √ )
2.Frdaa............... ..................4Yasin( √
3.gnc10...................................4Yasin( √
4.betul8516.............................4Yasin( √ )
5.mrymogztrk ..........................4Yasin( √ )
6.zeynepce90..........................2Yasin( √ )
7. kimyager1508 .........................
8.sevmkee...............................4yasin( √ )
9. ecrin87 .................................
10.hsnks..................................5Yasin( √ )
Liste kişi alımına açıktır.
Günlük gelip bildirim yapmak mecburidir
evet kızlar ben adet oldum hakkınızı helal edin lütfencanım @ecrin8 adet oldu okuyamayacak biz tamamlıycaz zeynepce90 dan haber varmı 2 tane daha okuyacaktı