- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
tamam canım benim inşallah hayırlı haberini alır listenin sonuna ekleriz.Amin inşallah canım benim. Benim bat dündü henüz olmadım.sana bilgi vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım benim inşallah hayırlı haberini alır listenin sonuna ekleriz.Amin inşallah canım benim. Benim bat dündü henüz olmadım.sana bilgi vericem
tamam canım yazıyorum.Canım benim düzensiz olduğu için 3nisan yaz bakalım
Ayy amin :) hepimiz insaalaah :)Bu ay soğan kürü yaptım ben. Ondandır diye düşünüyorum canim. Umutlanmak istemiyorum.tamam canım benim inşallah hayırlı haberini alır listenin sonuna ekleriz.
rabbim hayırlısını versin inşallah canım. soğan kürüde etkiliyor diye duymuştum. hiç test yaptınmı pekiAyy amin :) hepimiz insaalaah :)Bu ay soğan kürü yaptım ben. Ondandır diye düşünüyorum canim. Umutlanmak istemiyorum.
Cnm herkes sürekli aktif olmuyo ki nasıl yapıcazkızlar şu ana kadar okunan 2813 kalan 1631
diyorumki acaba kalan 1631 taneyi paylaşıp kişi başı çabucak okusakmı yani kabataslak 160 tane okuyup bitirsekmi.
Yok canım yapmadım.evde test yok zaten. Almıyorum da. Alirsam dayanamam yaparım diye :))rabbim hayırlısını versin inşallah canım. soğan kürüde etkiliyor diye duymuştum. hiç test yaptınmı peki
canım aslında bakıyorum herkes günde bir aktif oluyor.ama karşıdan bakıp çıkıyor sanırım.Cnm herkes sürekli aktif olmuyo ki nasıl yapıcaz
maşallah canım çok sabırlısın benim evde 2 tane var eşim sakladı sakın yapmıcaksın sakın negatif çıkınca çok üzülüyorsun diyor.inşallah beklemenin sonucunu alırsın canımYok canım yapmadım.evde test yok zaten. Almıyorum da. Alirsam dayanamam yaparım diye :))
:))) Evet canım ama gerçekten insan çok üzülür. Amin inşallah.maşallah canım çok sabırlısın benim evde 2 tane var eşim sakladı sakın yapmıcaksın sakın negatif çıkınca çok üzülüyorsun diyor.inşallah beklemenin sonucunu alırsın canım
Yok canim okunmaz. Normalde de abdest alıp okuyorum benKızlar hasta olunca okunuyor mu
O zaman bölüştür canım okuyayım bendekızlar Ceydagvsl ve ftmclk ezberinizde varsa adetliykende okuyabilirsiniz.ve abdeste gerek yok.Adetli olan kadınlara Dua okumak yasaklanmamıştır. Adetli kadınlar kuran ayetleri dışında her türlü Dualar okuyabilirler. Salatı Tefriciye veya halk arasında 4444 duası olarak da bilinen bu özel duayı adetli olan kadınlarında okuması caizdir. Adetli olan kadınlara yapmaları yasak olan sadece bir kaç ibadet vardır ve dua etmek bu yasaklar arasında değildir. Diledikleri gibi ve diledikleri kadar her türlü dua, Zikir ve tesbihat okuyabilirler bunun dinen hiç bir mahzuru yoktur aksine okumaları fazilet ve sevaba vesiledir.( baya bi araştırıp bu yazdıklarıma ulaştım.)
Allah razi olsun canim arkadaslarimin hakkina girmek istemem biliyorum herkesin dilegi var sira gelsinde okunsun diye bekliyorlar ama benimki biter bitmez arkadaslarima destek vermek isterimM Masalyuzlusevdam burası canım acilse işin arkadaşlar anlayışla karşılar inanıyorum ilk sıraya koyarlar seni