- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.708
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun sizden
Deneyeceğim
Peki kendimizin okumasına gerek var mı
Teşekkür ederizzzYok gerekmiyor 99 farklı kişi canım .
Anlatıyorum kızlar .
En başta en yakınınızla başlayın , niyet etsin Sizin adınıza evlat İçin ve okusun.
Her okuyan bir sonraki boncuğu çengelli iğne ile işaretlesin yerini şaşırmamak İçin yada siz alın hemen.
99 kişiye gezdirin ,bitince de odanıza tesbihi asın
Allah razı olsun canım ❤❤Hanımlar bende böyle bişi buldum bı arkadaşım gönderdi kendim yapacağım nasip olursa belki sizlerde yaparsınız
Valla organik mi inorganik mi bilemiyorum şekerim :) eşim almış bende bu akşam okudum ve çok şükür bitti birazdan yatmadan hurmami da yiyip yatacağım inşallahAllah razı olsun canım ❤❤
Ama organik gülsuyu olması lazım sentetikler içilmez zararlı olur
Şifa olsun canım Allah razı olsun bu güzel paylaşım içinValla organik mi inorganik mi bilemiyorum şekerim :) eşim almış bende bu akşam okudum ve çok şükür bitti birazdan yatmadan hurmami da yiyip yatacağım inşallah
Rica ederim canım benim Allah hepimizden razı olsun maalesef hastalandım bugün öğlen namazından sonraŞifa olsun canım Allah razı olsun bu güzel paylaşım için
Rica ederim canım benim Allah hepimizden razı olsun maalesef hastalandım bugün öğlen namazından sonra
Ben dün akşam yaptım canım hurmaları her akşam yatmadan yiyeceğim artık nasip kısmet herşeyönümüzdeki ay yumurtlama döneminde yap bu usulü canım. umudunu kaybetme
Şifa olsun kuzumBen dün akşam yaptım canım hurmaları her akşam yatmadan yiyeceğim artık nasip kısmet herşey
Allah razı olsun canım benim :)Rabbim insallah tum isteyenlerede sizlerede hayirli saglikli salih evlatlar verir
Allah razı olsun canım benim, Rabbim tüm isteyenlere nasiip etsin inşaallahKizlar bı bakın
İnşallah canım cümlesine içinde bizedeAllah razı olsun canım benim, Rabbim tüm isteyenlere nasiip etsin inşaallah