- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Helal olsun fatmam helal olsun hepinize Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah.Helal olsun canım asıl sen helal et bizler için uğraştın o kadar
Hanifem olsun sorun degil kimse listeden cikarilmasin ben hep oyle yaptim kardesimiz yok ama ben onun sadakasini verecegim yarin insallah dagilimini yapariz duasinin zaten suan herkesin isi gucu var iftar acan var o yuzden sabah listeyi ekrana veririm once sadakasini halledeyim sonra ben bilgi gececegim kuzum acele etmeyelim lutfenÖzlem kardeşimiz 7 marttan beri girmemiş napalimGullbahcemm
Tamam canım :) melek kalplim ❤Hanifem olsun sorun degil kimse listeden cikarilmasin ben hep oyle yaptim kardesimiz yok ama ben onun sadakasini verecegim yarin insallah dagilimini yapariz duasinin zaten suan herkesin isi gucu var iftar acan var o yuzden sabah listeyi ekrana veririm once sadakasini halledeyim sonra ben bilgi gececegim kuzum acele etmeyelim lutfen
Canim ben yarin aksam alirim ozaman sayimi sabah listeye bakamam çünküHanifem olsun sorun degil kimse listeden cikarilmasin ben hep oyle yaptim kardesimiz yok ama ben onun sadakasini verecegim yarin insallah dagilimini yapariz duasinin zaten suan herkesin isi gucu var iftar acan var o yuzden sabah listeyi ekrana veririm once sadakasini halledeyim sonra ben bilgi gececegim kuzum acele etmeyelim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?