- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.541
Birbirimizi sıkıştırmaya gerek yok sanırım. Böyle güzel. Ben de çok yetişemiyorum çok hızlı olamıyorum. Hem iş hem ev hem başka okumalar da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm bi de 7/24 burayı takip eden insanlar değiliz 5 gün içinde illaki giriliyor buraya... tşk ederiz takibin için de.. emeğine sağlık .. diğer arkadaş da güzel takip ediyordu. herkesten allah razı olsunBirbirimizi sıkıştırmaya gerek yok sanırım. Böyle güzel. Ben de çok yetişemiyorum çok hızlı olamıyorum. Hem iş hem ev hem başka okumalar da.
Canim merhaba liste başa dönünce beni de ekler misin :)Birbirimizi sıkıştırmaya gerek yok sanırım. Böyle güzel. Ben de çok yetişemiyorum çok hızlı olamıyorum. Hem iş hem ev hem başka okumalar da.
C cansu_tr arkadaşımız için 682 okuyoruz. Okumaya başlayabiliriz.
1- annesinineseri - Eser-
2- nursevdi - Nurseven -
3- C cansu_tr - (mazeretli)-
4- nyks_42 -
5- Edanur86 - Sevim -
6- V Vavin -
7- A almasy -Selma -
8- @rengerenkcicekler - Meliha -
C cansu_tr arkadaşımızın duası için 5 gün yeterlidir sanıyorum. Genelde erken bitiriyoruz ama biz yine de 5 gün diyelim. Sevgili C cansu_tr siz sadakanızı ayırın. Allah kolaylık versin arkadaşlar.
Tabiki eklerim. Dönmenize sevindik. Sevgiler.Canim merhaba liste başa dönünce beni de ekler misin :)
Okudum. Allah kabul etsin.C cansu_tr arkadaşımız için 682 okuyoruz. Okumaya başlayabiliriz.
1- annesinineseri - Eser- okudu
2- nursevdi - Nurseven -
3- C cansu_tr - (mazeretli)-
4- nyks_42 -
5- Edanur86 - Sevim - okudu
6- V Vavin -
7- A almasy -Selma - okudu
8- @rengerenkcicekler - Meliha - okudu
C cansu_tr arkadaşımızın duası için 5 gün yeterlidir sanıyorum. Genelde erken bitiriyoruz ama biz yine de 5 gün diyelim. Sevgili C cansu_tr siz sadakanızı ayırın. Allah kolaylık versin arkadaşlar.
Anaa ne güzel bı haber çok sevindim kız Allahim güzel bı hamilelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar.. dualarınızı için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.. bugün sonucumu aldım Rabbime şükürler olsun hamileyim.. inşallah en kısa zamanda herkesin güzel haberlerini alırız..
Çoookkk sevindim. Sağlıkla kavuşun inşaallah.Kızlar.. dualarınızı için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.. bugün sonucumu aldım Rabbime şükürler olsun hamileyim.. inşallah en kısa zamanda herkesin güzel haberlerini alırız..
Kızlar.. dualarınızı için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.. bugün sonucumu aldım Rabbime şükürler olsun hamileyim.. inşallah en kısa zamanda herkesin güzel haberlerini alırız..
Anaa ne güzel bı haber çok sevindim kız Allahim güzel bı hamilelik geçirmeni ve kucağına almayı nasip eder inşallah
Çoookkk sevindim. Sağlıkla kavuşun inşaallah.
Çook teşekkür ederim.. Rabbim tez zamanda hepimizin duasını kabul etsin...Ay canım cok sevindim.
Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kuçağına almayı nasip etsin inşallah.
Canimmm cok cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayi hayirli bir evlat yesistirebilmeyi nasip etsinKızlar.. dualarınızı için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.. bugün sonucumu aldım Rabbime şükürler olsun hamileyim.. inşallah en kısa zamanda herkesin güzel haberlerini alırız..
Amin canım .. Hepimize inşallah.Canimmm cok cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayi hayirli bir evlat yesistirebilmeyi nasip etsin
Canim tebrik ederim Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin❤Kızlar.. dualarınızı için tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun.. bugün sonucumu aldım Rabbime şükürler olsun hamileyim.. inşallah en kısa zamanda herkesin güzel haberlerini alırız..
Amin canım inşallah... Rabbim hepimize nasip etsin..Canim tebrik ederim Rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin❤