• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat edinmeyı düşündünüz mü ?

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
116
İstanbul
arkadaslar herkes kendı cocugu olsun ıster bunu bılıyorum
ama haberlerde ızlıyoruz camının onunde bebek bulundu yada karakolun önunde 3 aylık kız bebek bulundu vs ben bu haberlere uzuluyorum kucucuk yavruların ne sucu var yazık degılmı bunnara dıyorum ama bı yandanda aklımdan gecmıyor degıl tedavı gördugu halde bebegı olmayan aıleler bu bebeklerı evlat edınse onlarında bı yuvası olsa bozulan dengeler bıraz da olsun duzelmıs olmazmı
benımkı sadece bır fıkır umarım tedavılerınız ıstedıgınız gıbı sonuclanır taktır yaradanındır

.............................................................

Son düzenleme:
Henüz evli değilim. Evlensemde evlenmesemde mutlaka evlatlık almak istiyorum. Yıllardır içimde olan birşey

çocuğum yokken düşündüm şimdi allah nasip ederse ikinci bebeğim olacak ama yinede bir evlat edinmek isterim ama benim eşim pek sıcak bakmıyor:50:

ben bakıcı annelik yapmak istiyorum. allah herkese hayırlı evlat nasip etsin, evlat olanlara da hayırlı aileler inşallah.

Biz eşimle konuşmuştuk bu konuyu şu an hamileyim,çocuğumuz olmasaydı mutlaka evlat edinirdik diye.
Gayet doğal bişey bu..

Bence çocuğu olmayan,çocuğu olup ta çok zengin olan her aile evlat edinip onu okutup büyütmeli diye düşünüyorum..

çok güzel bir konuya değinmişsiniz eğer bir insan kendine bu konuda güveniyorsa hiç beklemeden çocuk evlat edinmeli illa çocuksuz çiftler değil benim kızım 1,5 yaşında ve ben o doğduğundan beri kafamda bu soruyla meşgulüm. çevremdekiler kızın tek kalmasın bir kardeş yap dediklerinde benim aklıma bu dünyayay bir çocuk daha getirmek değilde muhtaç bir çocuğa annelik yapmak geliyor belki kızım olduğu içindir hep kız çocuklarının daha çok ihtiyacı var diye düşünüp bir kız evlat edeinmek .Bu deneyimi yaşayan arkadaşlar burada paylaşırsa sevinirim.

çocuğum olmassa kesinlikle evlat edinirim.bir çocuğa o kötü yurt ortamının yerine çok güzel bir hayat vermek... düşüncesi bile çok güzel

Back