- 4 Şubat 2021
- 2
- 5
- 1
- 41
- Konu Sahibi ozlemsozlem
-
İnşallahNe kadar güzel demişsiniz kalbimizde büyütürüz diyehersey gönlünüzce olsun inşallah
siz iyi misiniz hanımefendi?? kullanmadığınız bir mutfak eşyasını mı veriyorsunuz??? yok artık!Ben hamileyim şartlardan dolayi yurda verecektm doğurunca alın
İroni falan mı yaptiniz gerçek değildir bu diye düşünüyorumBen hamileyim şartlardan dolayi yurda verecektm doğurunca alın
Bu msjin yazim amaciMerhabalar iyi bir durumda Allah’a çok şükür hayatımız var fakat iş yerimiz olduğu için bir türlü bebek fırsatı bulamadık bir kaç olumsuz deneme sonrası son Umut Kıbrıs’a gitmekti oda korona sebebiyle beklemede bu süreçte imkanı olmayan bi bebek olursa bağrımıza basmak iyi şartlarda belki karnımda değil ama kalbimizde büyütmek istiyoruz umarım burdan bir çaresiz çocuğa hayat veririz sevgiler
Buna ulasmak zaten. Usttekini tebrik edip alttakini yermek niye? Usttekine de “burasi bebek pazari mi?” Diye sorulmasi gerekir. Gerci inkar edecegine eminim ama ispatlayamamBen hamileyim şartlardan dolayi yurda verecektm doğurunca alın
28 Aralık'ta 8 haftalık hamileyim diye yazmışsınız hala dogurmadiniz mi.Ben hamileyim şartlardan dolayi yurda verecektm doğurunca alın
Neden????? Ne konuşmayı planlıyorsunuz???Bana ulaşabilir misiniz
Ya kadına yol göstermek açısından koruyucu ailede olabilir sadece bana söylenen bu evlatlık vermek istiyor kadının gerçekten durumu çok kötü
Siz de yardım meleği misiniz?!Ya kadına yol göstermek açısından koruyucu ailede olabilir sadece bana söylenen bu evlatlık vermek istiyor kadının gerçekten durumu çok kötü
Ya kadına yol göstermek açısından koruyucu ailede olabilir sadece bana söylenen bu evlatlık vermek istiyor kadının gerçekten durumu çok kötü
Doğru yerde misiniz? burası çocuk esirgeme kurumu resmi websitesi koruyucu aile başvuru ekranı mı?Bende evlat edinmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?