arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. eğer bir evlat hayırsızsa özde olsa üveyde olsa yapacağını yapar diye düşünüyorum. hem evlat edinirsem onu yaralı bir çocuk olarak göreceğimden ona daha çok ilgi gösteririm diye düşünüyorum tabi yaşamadan bilinmez ama ona karşı biraz daha vicdanlı olurum diyorum. ayrıca şu mal dağılımı miras işi falan da bana çok saçma geldi. kusura bakmayın ama zaten o çocuğu evlat ediniyorsunuz yani kendi çocuğunuzdan ayırmıyorsunuz ki. evlat edinmenin amacı bu değilmi diğer türlü koruyucu aile olmak isterdim. hem onu çocuğum gibi yetiştirip büyüttükten sonra neden malımdan mahrum edeyim ki, olaya para girmemeli bence. onlar kardeş gibi büyüyecekler herşeyleri eşit olacak yani. benmi çok iyimserim bilemiyorum ama bana sanki bir çocuğu evlat edinirsem kan bağı falan hikaye gelir diye düşünüyorum. hem bu kadar önemli mi ki bilemiyorum. önemli olan onu yetiştirmek, büyütmek, çok iyi yerlerde görebilmek değil mi? doğrusunu söylemek gerekirse problem derken ben bunların hiç birini kastetmemiştim. ben daha çok anlaşabilirmiyiz, hayatımızı nasıl etkiler, ne gibi problemler çıkar? bunları merak ediyorum. dışarda yada tv de bir sokak çocuğu gördüğümde kendimi sorumlu hissediyorum. inanın kendi çocuğumu oralarda düşünüyorum ve kahroluyorum işte bunun için en azından bir kişinin hayatını ben kurtarayım diyorum...