Evlat edinme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir konu olabilir mi ya ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırdır abla ikinci el kıyafet mi istiyorsun tobe ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlat edinme yalnızca hukuka uygun olarak yasal yollarla olur. Sizin talep ettiğiniz şey suç teşkil ediyor hanımefendi. Bilginize.

Böyle bir konu olabilir mi ya ?

Evlat edinme yalnızca hukuka uygun olarak yasal yollarla olur. Sizin talep ettiğiniz şey suç teşkil ediyor hanımefendi. Bilginize.
Kisiler arası evlat edinme var araştırın lütfen maddi talep olmadan ilk bir yıl bakım sözleşmesi ile sonrasında da dava açılarak evlat edinebiliyoruz.
Coplerw soğuk havada ıssız tarlalara bebekleri atan insanlar var en azından şansımızı denemek istedik kurumda zaten başvurumuz var

Ücretsiz mi istiyorsunuz

Hayırdır abla ikinci el kıyafet mi istiyorsun tobe ya
Evli birinden hamile kaldım yazmadım..
Hamileyim çocuğu verecek yer bulamazsam bı çöpün kenarına koyucam da demedim
Yıllardır çektiğimiz bir hasret var tedaviler ameliyatlar iğneler hatta hacılar hocalar
Yasamayanda bilemezz...
Kurumda basvurumuz da var zaten zorlu evrakları topladık testlerden de geçtik ama bekleme süresi çok uzun
Daha da vakit kaybetmek istemiyoruz ayrıca ailesinin haberi olamadan hamile olup çaresiz kalan bir sürü genç kızlarımız var ne yapacağını bilmeyen kuruma götürüp vermeye utanan çekinen bir umut yazdım buralara neden bu kadar tepki görüyorum anlamadım .

Yine de bukonu çok hassas sizin dürüst güvenilir insanlar olduğunuzu düşünelim(bilmediğimiz için öyle yazdım.) karşı tarafın sizin dolandırmayacağını neteden biliyorsunuz çünkü çok duygusalsınız belki de evlat edinmek için varınızı yoğunuzu vericeksiniz. Böyle kimse kimseye güvenemez

Ben avukatım hanımefendi şartları biliyorum emin olun. Kurum süreci uzun diyorsunuz. Sonra burada bebek doğmamış da olabilir diyorsunuz.
Doğmamış çocuk kişiler arası da olsa evlat edinilemez. Ailenin rıza vermesi için doğumdan sonra en az 6 hafta geçmesi gerekir. Bu süreden sonra aile rızasının mahkemece tespit edilmesi lazım. Bu tespitten sonra 1 yıl bakım şartı var. Bu 1 yıl dolduktan sonra tekrar mahkeme yoluyla evlatlık alabilirsiniz.
Bu süreç kurum sürecinden kısa mı ?
Yoksa sizin yazınızdan bu süreç net olarak anlaşılıyor mu ?
Bence konunuzu düzenleyin yanlış anlamaya müsait.

Bu kadar anonim bir yerde kim size güvensin.

Teşekkür ederim ciddiye alarak cevaplar verdiğiniz için avukatimizla süreci ilerletecegiz bebek 6 haftalık olduğunda rıza davası oluyormuş sonrasında sozlesme tam 1 yıl bizimle yaşadığında da evlat edinme davasını acabiliyormusuz
Maddi talebi olan kişilerle görüşmememiz konusunda bizi uyardı çok hassas ve çok ciddi bir konu farkındayım ama o kadar çok zaman kaybettikki artık anne baba olmak istiyoruz ve açıkçası elimizden de ne gelirse onu yapmaya çalışıyoruz

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla yine gelmiş.

Bana mı diyorsunuz yaşamayan bilemez diye tam adamına söylediniz. ben de 7 yıldır çocuk hasretiyle ölüyorum 3 tane tüp bebek tecrübem 3 düşuğüm var 3 hafta önce de erken doğan bir aylık oğlunun mezara koydum sizi benden iyi kimse anlayamaz bu durumda galiba anlatmak istediğim şey buraya bu şekilde yazamazsınız yazdığınız platform zaten gebelik bölümü . gebe ya da gebe kalmak isteyenlerin yazdığı yorumlar var paylaşımlar var orada çocuğunu vermek isteyen kimseyi bulamazsınız bir kere bunu düşünün .ikincisi biz de biliyoruz birinin evlatlık vermek istediğinde karşılıklı anlaşıp yasal yollarla verildiğini benim bekar bir arkadaşım 4 tane kardeşe koruyucu ailelik yapıyor çevresi de var eğer isterseniz numaranızı kendisine atayım bu konuda yardımcı olabilir diye düşünüyorum bunun dışında bu sitede böyle bir şey beklemeyin

Bu kadar anonim bir yerde kim size güvens

Çok haklısınız ama en az 3 yıl bebek için sıra bekliyoruz ve sonrasında bebek bize geldiğinde bu kısımlara gecebiliyoruz

Sizi
Sizi kıracak bir şey yazdiysam özür dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…