ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Kız | |||
Meral01 | ANKARA | |||
minnak mucize | SAKARYA | Koruyucu Aile | ||
sedabalim | ANTALYA | |||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
demyag | İSTANBUL | |||
SUDESUDE09 | AYDIN | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
merhaba, bencillik değil ki herkesin hikayesi sabrı farklı kendinize haksızlık etmeyin, dilerim en kısa zamanda o telefonunuz çalar bu mübarek günlerde yüzünüz gülsün, çok beklediniz sırada 2021 olarak siz varsınız, insan her zaman aynı sabırlıkla olamıyor malesefMerhaba Arkadaşlar;
Nedendir bilinmez sanki artık yorulduğumu hissediyorum beklemek ,bilinmezlik,sabırsızlık da üstüne binince iyice daralıyorum acaba geçer mi bu günler diyorum 14 senemiz bebek tedavileriyle geçti hepsi olumsuz 3 senedir de sırada bekliyoruz hep hayalini kuruyorum Sonra da diyorum ki senden daha fazla bekleyenler oldu bencillik etme diye kendime...Kısacası Dua edin kızlar Rabbim bizi de sevindirsin inşallah,hayırlısıyla kolaylıkla gelsin evladımız
merhaba uzun zaman oldu bende girmedim sanırım bu aralar baya yoğundum, 19 martta aradım sıra için istanbuldan, kız 114 / erkek 56 sıramız uzun daha ama aceba bu sene bitmeden telefon çalar mı diye düşünmeden de olmuyor, biz odamızı boyayıp ufaktan hazırlamaya karar verdik insan her gün bir şeyler yapmak istiyor, hazırlık yapan var mı odası eşyalarına geçen sene aldık büyük şeyleri iyi ki almışız dedirtti bu hayat.. sevgilerYok mu güzel annelerden güzel sonuclar... Evladına kavusanlar veya güncel sıra numarasini öğrenenler
Beklenen güzel günlere yavaş yavaş yaklaşıyoruz hepimizmerhaba uzun zaman oldu bende girmedim sanırım bu aralar baya yoğundum, 19 martta aradım sıra için istanbuldan, kız 114 / erkek 56 sıramız uzun daha ama aceba bu sene bitmeden telefon çalar mı diye düşünmeden de olmuyor, biz odamızı boyayıp ufaktan hazırlamaya karar verdik insan her gün bir şeyler yapmak istiyor, hazırlık yapan var mı odası eşyalarına geçen sene aldık büyük şeyleri iyi ki almışız dedirtti bu hayat.. sevgiler
Bizim hazırlıklar tamam kızımızı bekliyoruz inşallah en yakın zamanda yavrulamiza kavuşalım çok bekledik sabrettik hepimiz meyvesini alacagız inşallahmerhaba uzun zaman oldu bende girmedim sanırım bu aralar baya yoğundum, 19 martta aradım sıra için istanbuldan, kız 114 / erkek 56 sıramız uzun daha ama aceba bu sene bitmeden telefon çalar mı diye düşünmeden de olmuyor, biz odamızı boyayıp ufaktan hazırlamaya karar verdik insan her gün bir şeyler yapmak istiyor, hazırlık yapan var mı odası eşyalarına geçen sene aldık büyük şeyleri iyi ki almışız dedirtti bu hayat.. sevgiler
ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
selinka | Mar.21 | UŞAK | Kız/Erkek | |
Rahime63 | Oca.22 | ADIYAMAN | Kız | |
baramanya | Mar.22 | ANKARA | Kız | |
mirror1981- | Mar.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Umut2022 | Nis.22 | ANKARA | Kız/Erkek | |
dabalak | Tem.22 | İSTANBUL | Kız/Erkek | |
ezoss | Mar.22 | ANTALYA | Kız/Erkek | |
LimonÇekirdeği | Eyl.22 | KONYA | Erkek | |
Gunes gibi | Oca.23 | TRABZON | Kız | |
ehlikanaat | Oca.23 | ANKARA | Kız/Erkek | |
Neslihan1610 | Şub.23 | YALOVA | Kız/Erkek | |
Tbursa | Nis.23 | BURSA | Kız | |
KalbenAnnelikYolunda | Nis.23 | BURSA | Kız | |
Cnm0618 | May.23 | ANKARA | Kız | |
yagmur adaa | Haz.23 | SAMSUN | ||
zeynepmhmt | Eki.23 | İSTANBUL | Kız | |
fatosshr | Ara.23 | İSTANBUL | Kız | |
Verda | Kız | |||
Meral01 | ANKARA | |||
minnak mucize | SAKARYA | Koruyucu Aile | ||
sedabalim | ANTALYA | |||
Uzunkiz35 | İZMİR | |||
demyag | İSTANBUL | |||
SUDESUDE09 | AYDIN | |||
MELEĞİNE KAVUŞAN ANNELERİMİZ | BAŞVURU TARİHİ | İL_TERCİH | MELEĞİ | |
Gunes gibi | TRABZON | Kız | Koruyucu Aile | |
ballıcicek | Ara.21 | ANTALYA | Erkek | Nis.23 |
Ne olur yanlış anlamayın diyip birşeyler yazmak moda oldu.... Sizde benim yazdıklarımı ne olur yanlış anlamayın yada anlayın siz bilirsiniz...kimse kimsenin fikrini benimsemek zorunda değil ama saygı duymak zorunda heleki böyle bir kararı sorgulamak veya eleştirmek kimsenin ama kimsenin hakkı değil olamazda... Siz donor kullanarak evlat sahibi olursunuz bizler bu şekilde evlat sahibi oluruz bu sizin tercihinizdir... Böyle bir konuda böyle bir platformda böyle bir yorum bana hiç iyi niyetle yapılmis gibi gelmedi.... Bizler dogurmasakta evlatlarımızı evlat olarak benimseyecek onları çok sevip kollayacak anne-baba adaylarıyız....Ya bisiyi cok merak ediyorum ama nolur yanlis anlamayin. Ben de uzun zamandir cocuk sahibi olma yolunda cabalayan ve sonunda Rabbinin aciyip yuzune guldugu bir kulum cok sukur. Ama sunu soylemem lazim ki o yolda ilerlerken eger kendi cocugum olmazsa alternatif olarak ilk aklima gelen kibris uzerinden yumurta donasyonu oldu. Yani demek istedigim burdaki binlerce mesaji neredeyse okudum gunlerdir. Ve kanaat getirdigim iki konu oldu birincisi neredeyse hemen herkes tup bebek denemis demekki cogunuzda bor rahim var bebek tasiyabilcek belkide sorun yumurtanizdaydi veya spermde esinizin bilemiyorum. Ben de esimin cocugu olur ben tasirim ama dogururum en azindan demistim o durumda bile kendimi yuzde yuz annesi olarak hiseder miyim ki diye dusunmustum nolur yanlis anlamayin ama bu zor bir surec cunku dogruyorsun ve sana atiyorum hic benzetmiyorlar vs insanin zoruna gidiyor. Hadi gectim onu esinizde sperm de kalmadi bir tek elimizde rahim var tamamen tutmasi neredeyse garanti embriyo transferi yapiliyor. En azindan sizin rahminizde can alip buyumesi bile size iyi gelebilir veya yuzde bir ohtimal dahi olsa ilerde itiraf etme durumu gelip bulunup istenme durumu bebegimi buyutme asamasinda beni kemirirdi bu korkular. Dedigim gibi bir cana can olmanin sekli onemli degildir buna karsi degilim asla. Ben hic tanimadigim bir kadinin yunurtasina can olma hayali kurmus bir kadinim. Ama madem bukadar uzun yillar bekleniyor omurden de gidiyor bu altrenatifi de kardesiniz nacizhane buraya birakmis olsun. Tesekkur ederim sabirla okudunuz
Ayyy çok sevindim size kizinizla mutlu sağlıklı günler.... Güzel haberler birer birer gelir inşaallahSlmlar arkadaşlar ben kızıma kavuştum sabah gidip getiriyorum Allah sizide en kısa zamnda sevindirsin inşallah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sizide yavrulariniza kavuştursun
HAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM SAĞLIKLA MUTLULUKLA HAYIRLA ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN DARISI BAŞIMIZA TÜRKİYE GENELİ SIRANIZ KAÇTI ACABASlmlar arkadaşlar ben kızıma kavuştum sabah gidip getiriyorum Allah sizide en kısa zamnda sevindirsin inşallah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sizide yavrulariniza kavuştursun
çok sevindim tebrik ederim, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bizim başımızaSlmlar arkadaşlar ben kızıma kavuştum sabah gidip getiriyorum Allah sizide en kısa zamnda sevindirsin inşallah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sizide yavrulariniza kavuştursun
bu yazıyı 2 defa okudum, belki, içinde iyi niyet vardır bize başka bir şey anlatmak istiyorsunuzdur diyeYa bisiyi cok merak ediyorum ama nolur yanlis anlamayin. Ben de uzun zamandir cocuk sahibi olma yolunda cabalayan ve sonunda Rabbinin aciyip yuzune guldugu bir kulum cok sukur. Ama sunu soylemem lazim ki o yolda ilerlerken eger kendi cocugum olmazsa alternatif olarak ilk aklima gelen kibris uzerinden yumurta donasyonu oldu. Yani demek istedigim burdaki binlerce mesaji neredeyse okudum gunlerdir. Ve kanaat getirdigim iki konu oldu birincisi neredeyse hemen herkes tup bebek denemis demekki cogunuzda bor rahim var bebek tasiyabilcek belkide sorun yumurtanizdaydi veya spermde esinizin bilemiyorum. Ben de esimin cocugu olur ben tasirim ama dogururum en azindan demistim o durumda bile kendimi yuzde yuz annesi olarak hiseder miyim ki diye dusunmustum nolur yanlis anlamayin ama bu zor bir surec cunku dogruyorsun ve sana atiyorum hic benzetmiyorlar vs insanin zoruna gidiyor. Hadi gectim onu esinizde sperm de kalmadi bir tek elimizde rahim var tamamen tutmasi neredeyse garanti embriyo transferi yapiliyor. En azindan sizin rahminizde can alip buyumesi bile size iyi gelebilir veya yuzde bir ohtimal dahi olsa ilerde itiraf etme durumu gelip bulunup istenme durumu bebegimi buyutme asamasinda beni kemirirdi bu korkular. Dedigim gibi bir cana can olmanin sekli onemli degildir buna karsi degilim asla. Ben hic tanimadigim bir kadinin yunurtasina can olma hayali kurmus bir kadinim. Ama madem bukadar uzun yillar bekleniyor omurden de gidiyor bu altrenatifi de kardesiniz nacizhane buraya birakmis olsun. Tesekkur ederim sabirla okudunuz
Tşk ederim canım darısı hepinize inşallahAyyy çok sevindim size kizinizla mutlu sağlıklı günler.... Güzel haberler birer birer gelir inşaallah
Slmlar arkadaşlar ben kızıma kavuştum sabah gidip getiriyorum Allah sizide en kısa zamnda sevindirsin inşallah bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine sizide yavrulariniza kavuştursun
Siz kızınıza kızınız size kavustunuz umarımTşk ederim canım darısı hepinize inşallah
Tşk ederim Allah tez zamanda dizede bu mutluluğu yaşatsin Türkiye geneli deil biz il geneli 2teydim bir anda bir mucize gerçekleşti 2 bebek geldi ikimizde aldıkHAYIRLI UĞURLU OLSUN RABBİM SAĞLIKLA MUTLULUKLA HAYIRLA ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN DARISI BAŞIMIZA TÜRKİYE GENELİ SIRANIZ KAÇTI ACABA