- 6 Şubat 2015
- 42
- 64
- 88
merhaba, evet dosyamız acık kalacak, eğer olursa ikinci bebeğimizsde zamanı geldiğinde gelecek inşallah :) bide şöyle bir durum varmıs sanırım biyolojik aile ile mahkemesi devam eden koruyucu aile statüsünde cocuklar varmıs ilerleyen sürede evlat edinme statüsüne gecme ihtimali olan. ozaman her ikisine de basvuran aileleri tercih ediyorlarmıs sanırımSizi tebrik ederim harika bir haber ve karar. Evlat edinme dosyanız da açık kalacak değil mi sıranız da ilerleyecek bu süreçte?
merhaba, evet dosyamız acık kalacak, eğer olursa ikinci bebeğimizsde zamanı geldiğinde gelecek inşallah :) bide şöyle bir durum varmıs sanırım biyolojik aile ile mahkemesi devam eden koruyucu aile statüsünde cocuklar varmıs ilerleyen sürede evlat edinme statüsüne gecme ihtimali olan. ozaman her ikisine de basvuran aileleri tercih ediyorlarmıs sanırım
evet dediğiniz gibi böyle de oluyor :) her durumda geleni dört gözle bekliyoruz :)Bize mevcutta koruyucu ailesi olduğunuz çocuk evlat edinme statüsüne geçerse eğer, öncelik mevcuttaki koruyucu ailenin evlat edinmesi demişlerdi. Ama tabi bu süreçte evlat edinme dosyanızın da açık olması işlemleri hızlandırıyor demişlerdi. Aslında dolaylı yoldan sizin söylediğiniz yere varıyor :)
Merhaba, siz nereden başvuru yaptınız yani istanbul mu, hiç öyle bilgi almadık biz, aileyle görüşme kesinlikle olmuyor belki koruyucu aile olabilir dediğiniz pek anlamadım.Herkese merhaba , bir sorum olucak bizde evlat edinmeye başvuruya gittik , bize ailesi ölmüş hiçbir çocuk olmadigini ve olmicagini söylediler , yani çocuklar biolojik aileleriyle görüsurmus vs vs ... bu konuda deneyimi olan paylasabilirmi ? Herkes icin bu gecerli heralde
Çocuklar büyüdükleri zaman eninde sonunda biyolojik aileyle görüşmek istiyorlar, ailesi ölmüş, tamamen kimsesiz bir çocuk beklemeyin demiş olabilirler. Çünkü bize de böyle demişlerdi.Merhaba, siz nereden başvuru yaptınız yani istanbul mu, hiç öyle bilgi almadık biz, aileyle görüşme kesinlikle olmuyor belki koruyucu aile olabilir dediğiniz pek anlamadım.
aynen bize de öyle son görüşmemiz de özellikle çocuk ailesiyle görüşmek bilmek istiyor o zaman geldiğinde 18 yaşında olduğunda kendi bile gelse bilgileri paylaşıyorlar sanırım bulmak bilmek isteyen çocuklara, ayrıca ne düşünüyorsunuz aslında bu hepimiz için geçerli söylemeyi düşünüyor musunuz ileride bu durumu? ilk görüşmeden başlıyorlar sormaya zaten bu detaylarıÇocuklar büyüdükleri zaman eninde sonunda biyolojik aileyle görüşmek istiyorlar, ailesi ölmüş, tamamen kimsesiz bir çocuk beklemeyin demiş olabilirler. Çünkü bize de böyle demişlerdi.
aynen bize de öyle son görüşmemiz de özellikle çocuk ailesiyle görüşmek bilmek istiyor o zaman geldiğinde 18 yaşında olduğunda kendi bile gelse bilgileri paylaşıyorlar sanırım bulmak bilmek isteyen çocuklara, ayrıca ne düşünüyorsunuz aslında bu hepimiz için geçerli söylemeyi düşünüyor musunuz ileride bu durumu? ilk görüşmeden başlıyorlar sormaya zaten bu detayları
kim bu ya anlamadım eskilere yeni bakıyorum ala ala ne istiyor aceba@dfff ile iletişime gecen varmı herkese aynı msj atmış kizlardabalak @Baramanya @selinka @LimonCekirdegi
Cok güzel bir haber buMerhaba, bizim dün onayımızın verildiğini öğrendim, istanbul'dan sıraya giriyoruz. 1 sene geçti inşallah en fazla yolun yarısına gelmişizdir:) onay verildikten ne kadar süre sonra sıra için aradınız? Nasıl bir heyecan bu ya düşünüyorum da bir gün telefon gelecek ve bebeğinizi görmeye gelin diyecekler Allahım beklemesi bile o kadar güzel ki... Allah hepimizin gönlüne göre versin.. sizler ne durumdasınız arkadaşlar, buradan da paylaşmak istedim..
Cok güzel bir haber inşallah daha güzel haber en yakın zamanda gelir . Benimde onayim Ekim'de olacak inşallah. Adım adım mutlu sona yaklaşıyoruzMerhaba, bizim dün onayımızın verildiğini öğrendim, istanbul'dan sıraya giriyoruz. 1 sene geçti inşallah en fazla yolun yarısına gelmişizdir:) onay verildikten ne kadar süre sonra sıra için aradınız? Nasıl bir heyecan bu ya düşünüyorum da bir gün telefon gelecek ve bebeğinizi görmeye gelin diyecekler Allahım beklemesi bile o kadar güzel ki... Allah hepimizin gönlüne göre versin.. sizler ne durumdasınız arkadaşlar, buradan da paylaşmak istedim..
inşallah en kısa zamanda siz hangi aşamadasınız görüşmeler bitti mi?Cok güzel bir haber bu
Darısı başımıza inşallah
evet yaa buna bile nasıl heyecanlanıyor insan, o gelecek telefonu düşünemiyorumCok güzel bir haber inşallah daha güzel haber en yakın zamanda gelir . Benimde onayim Ekim'de olacak inşallah. Adım adım mutlu sona yaklaşıyoruz
Evet İstanbul 0-1 yaş arası kız bebek ...evet yaa buna bile nasıl heyecanlanıyor insan, o gelecek telefonu düşünemiyorumsiz hangi ilden başvuru yaptınız kriterleriniz neydi? istanbul mu sizin de ben asıl sıramızı çok merak ediyorum
Bitmedi maalesef, bu hafta 3.gorusmemizi yapacağız. Yıl sonunu bekliyorum artıkinşallah en kısa zamanda siz hangi aşamadasınız görüşmeler bitti mi?
ah ne güzel bizimde 0-1 yaş kız erkek farketmez dedik sağlıkla gelsin canlarımız inşallah ne güzel heyecanlar, başladınız mı bir şeyler almaya ekime ne kaldı bizim son görüşmemizde alışverişe başlayabilirsiniz demişti uzmanımız baya almaya başladık bizde, hayaller gerçek olmaya başlayınca insan nasılda mutlu oluyorEvet İstanbul 0-1 yaş arası kız bebek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?