Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Meraba benim gibi doğuda sıra bekleyen arkadaşım varmı aranızda batman diyarbakır gibi depremden sonra durum nasıl sizde ben adıyamanda sıradayım depremden bu yana ses yok hiçbir işlem yapılmıyor benim durumumda olan arkadasım varmı aranızda

Hayırlı bayramlar diliyorum herkese yokmu aramızda yavrusuna kavuşan o güzel haberi alan uzun zamandır hiç kavuşma olma di sanki kurumda ki sıralar da hiç ilerlemiyor neden böyle yavaşladı ki kışın güzel ilerlemişti halbuki

Merhabalar , onaylanma için 1 yıl bekleme süresi başvuru yapılan tarihe göre mi yoksa dosyanın teslim edilme tarihine göre mi acaba ? bu arada şimdiden herkese iyi bayramlar ..

Merhabalar , onaylanma için 1 yıl bekleme süresi başvuru yapılan tarihe göre mi yoksa dosyanın teslim edilme tarihine göre mi acaba ? bu arada şimdiden herkese iyi bayramlar ..
Merhaba bizim onay almamız 8 ay sürmüştü ilk görüşme ile dosyayi teslim etmemizin arasında 20 gün vardı sanki dosya yı teslim ettimiz günü baz alıyorlar diye biliyorum ben yanlış hatırlamıyorsam eğer

merhaba sizinde az kalmış onaya nihayet temmuz geldi bizim için temmuz 22 sinde biz başvuru yaptık benim bildiğim başvurudan itibaren 1 seneyi sayıyorlar ama yanlışt abilgi vermiyeyim, ağustosta onayımızı alırsak inşallah sıramızı öğreneceğiz, siz kız erkek nasıl kriterlerde tercih yaptınız, kız sırasını biliyorum 140 larda sanırım ama erkek sırasını henüz bilmiyorum, hakkımızda hayırlısı inşallah seneye bebeklerimiz yataklarında mışıl mışıl uyurkende yazmak nasip olur

merhaba cevap vermiş arkadaş ben arada girdiğim için gecikmeli yazıyorum kusura bakmayın, ben başvuru tarihinden biliyorum hatta 2 ay süre veriyorlar evrak için bizim 1 ay dolmadan teslim etmiştik daha hızlı ilerlesin diye uzmanımız farketmez başvuru tarihinizden dosya açılıyor demişti, hakkımızda hayırlısı inşallah yavrularımız sağlıkla gelsin biz onlara onlar bize yuva olsunlar

merhabalar , bizimle ilgilenen kurum görevlisi de benim dosyayı onaylamam için 1 yıl sürem var demıstı bize ama kafama takılan kasım sonu basvurdum ocak 2023te dosyayı teslim ettim. temmuz oldu ev ziyareti için hala ses seda yok kalan sürede hızlıca ilerleyecek mi acaba, yada ev zıyaretinden sonra nasıl ilerliyor süreç :))

Merhaba evet az kaldı inşallah bir kaç ay sonra sonuçlanacak. Sizin sürecin bitmesine az kalmış umarım en kısa zamanda kavuştum haberinde verirsiniz. ben kız sırasindayim... Tercih kız bebekten olunca surec biraz daha uzuyor galiba ama olsun sonu güzel olcak insaalah .umarım en güzel en doğru zamanda bebeklerimiz koynumuzda olur.

merhaba, kasımda evrakları verdiyseniz en fazla 2 ay içinde geliyorlar biliyorum bence arayın uzmanınızı sürekli bilgi alabiliyorsunuz, yardımcı oluyorlar en azından bilgi açısından baya olmuş sizin ev ziyaretinden sonra sürekli oraya gidiyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam bizim 4. gidişimiz olacak dosya teslimiyle beraber son inşallah

Merhabalar , dün ev ziyaretimiz gerçekleşti sonunda :)
biz hem evlat edinme hemde koruyucu aile için basvurmustuk , evlat edinmede sürenin uzun olmasından dolayı koruyucu aile basvurumuz sebebiyle işlemlerin hızlanacagını söylediler. anladıgım kadarıyla 2-3 ay içinde kalan görüşmeleri yapıp dosyamızı onaylatacagız inşallah.
ilk bebeğimizin de koruyucu ailesi olacağız galiba

Merhabalar, bizimde yarın son görüşmemiz inşallah 10 gün sonra 1 senemiz dolmuş olacak, onaya az kaldı çok şükür sıramızı öğrensek rahatlayacağız, inşallah kızlar alışverişe başlayananız var mı biz baya şeyler aldık heyecanla, insan kendini durduramıyor:) o kadar güzel bir duygu ki, e bebek, civil çok renkli:)) bu konuda başladınız mı bir şeylere birde kız mı erkek mi bekliyorsunuz, azcık muhabbet edelim:))) heyecanım üzerine mesela isim konusunda karar verdiniz mi?

Sizi tebrik ederim harika bir haber ve karar. Evlat edinme dosyanız da açık kalacak değil mi sıranız da ilerleyecek bu süreçte?

Sizi tebrik ederim harika bir haber ve karar. Evlat edinme dosyanız da açık kalacak değil mi sıranız da ilerleyecek bu süreçte?
ben onu farklı biliyordum aslında hem evlat edinme hem koruyucu aile olmuyor biliyordum ne güzelmiş çok daha hızlı ilerliyor benim bir arkadaşım 4 ay kadar kısa sürede kızına kavuştu

ben onu farklı biliyordum aslında hem evlat edinme hem koruyucu aile olmuyor biliyordum ne güzelmiş çok daha hızlı ilerliyor benim bir arkadaşım 4 ay kadar kısa sürede kızına kavuştu

İkisi de aynı anda olabiliyor, biz de ilk önce evlat edinmeye daha sonra koruyucu aileliğe başvurduk. Evlat edinme sıramız çok yaklaşınca evlat edinmeye öncelik verdik. Allah herkese kalbine göre versin her 2 yol da çok güzel

kız bebek için basvurduk biz 0-1 yaş arası, heyecan bizde de çok fena halde :) kendimi çok kaptırmak istemiyorum sonucta uzun bir yol ama insan dayanamıyor. İsim konusunda tam emin değilim koruyucu aile olunca ismini değiştiremeyiz diye düşünüyorum çünkü biyolojik ailesi talep ederse ayda bir görme hakları olacak. isim konusu suan kafamdaki soru işaretlerinden biri :) inşallah size de çok güzel haberler gelir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…