Merhaba benimle iletişime geçer misinizMerhaba hayırlı olsun çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun, bazı şehirlerde 1 sene yi beklemeden onay oluyor sanırım, hziran daha gelmeden onayınız gelmiş sanırım.. aceba daha ufak şehirlere göremi oluyor? mesela biz istanbuldan başvuru yaptık 2022 temmuz ayında ve temmuzu bekliyoruz dosyamız onaylanacak muhtemelen sorunsuz ilerliyor ama bekleme süreci 1 yıl dendi bize tabi bu işin beklemesi ayrı güzel ayrı heyecanda, merak ettim bu süreç her ilde farklı mı ilerliyor?
Merhaba aynen arkadaşım söylediğin gibi hersey ama malesef bu sefer olmadı nasip bizim değilmiş bu arada bebek sagligina kavuşmuş buna sevindim insallah iyi bir ailenin yanina yerleşmiştir tek avuntum temennim bu demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş amin Rabbim isteyen bekleyen herkse hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin
Merhaba benimle iletişime geçer misinizYolumuz uzun beklemekten başka çare yok hakkımızda hayırlısı olsun
Benimle iletişime geçer misinizMerhaba aynen arkadaşım söylediğin gibi hersey ama malesef bu sefer olmadı nasip bizim değilmiş bu arada bebek sagligina kavuşmuş buna sevindim insallah iyi bir ailenin yanina yerleşmiştir tek avuntum temennim bu demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş amin Rabbim isteyen bekleyen herkse hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin
Benimle iletişime geçer misinizBu konuyu bende çok merakediyorum 43 yaşındayım daha yeni başvuru yaptık,süreç nasıl ilerleyecek merakla bekliyorum
Benimle iletişime geçer misinizÇok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için evet evrak var elimizde
Benimle iletişime geçer misinizBizde süreç şöyleydi. Martta başvurduk. Mayısta geldiler, temmuzda biz kuruma gittik. Sonra bir daha geleceksiniz dediler. Biz sizi çağırırız dediler. Bekle bekle aralıkta bir arayım dedim. Meğerse ekimde onaylanmışız. Bize mektup yollamışlar, ama gelmedi. Haberimiz yoktu. Sıramı ancak şimdi öğrenebildim. Sistemde hala yokuz, ama olacağız , öyle dediler.
Benimle iletişime geçer misinizokudukça o günleri hemen yaşamak istiyorum:))))) Allah bize de nasip etsin inşallah bende heyecanla merak ediyorum. şimdi minnoşunuz yanınızda uzmanınız eve geldimi aldıktan sonra, bir sorum olacak size bebeği yanınızda mı yatırıyorsunuz, yatak vs pek önermiyorlar diye duydum doğruluk payı varsa (ama o alışveriş nasılda keyiflidir)
Benimle iletişime geçer misinizokudukça o günleri hemen yaşamak istiyorum:))))) Allah bize de nasip etsin inşallah bende heyecanla merak ediyorum. şimdi minnoşunuz yanınızda uzmanınız eve geldimi aldıktan sonra, bir sorum olacak size bebeği yanınızda mı yatırıyorsunuz, yatak vs pek önermiyorlar diye duydum doğruluk payı varsa (ama o alışveriş nasılda keyiflidir)
Size özelden msj attımBenimle iletişime geçer misiniz
Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsundfff özel mesaj atılmıyor. Hata veriyor. Bu arada bugün sıramı öğrendim. 103 oldu.
Çok sağ olun. Telefonla aradım. Ankara'da hesabıma göre ortalama ayda 4 sıra ilerliyor. Ekimden bu yana 32 sıra düştü (Kız sırası)Hadi inşallah hakkınızda hayırlısı olsunnasıl öğrendiniz sıranızı
Bende ankara sosyal hizmetlere başvuru yaptım 2 ay oldu evrak teslimi yapalı henüz hiç bir ses yok başvuru ile ilgiliÇok sağ olun. Telefonla aradım. Ankara'da hesabıma göre ortalama ayda 4 sıra ilerliyor. Ekimden bu yana 32 sıra düştü (Kız sırası)
Sanırım başvuran çoktur. Yine de bir sorun olmazsa ve onayınız cikarsa siz de sırada sayılırsınız.Bende ankara sosyal hizmetlere başvuru yaptım 2 ay oldu evrak teslimi yapalı henüz hiç bir ses yok başvuru ile ilgili
Merhaba Verda teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız ben 2.gün önce sıramın kız sırasında 9 ,erkek sırasında 6 olduğumuzu öğrendim çok mutluyum ve yaklaştıkça beklemek daha sabırsızlıkla geçiyor ..Siz de durumlar nasıl
YOL UZUN AMA YOL O KADAR GÜZEL Kİ BEKLEMEYE DEĞER ARKADAŞIM..HENÜZ ARAMADIK BAYRAMDAN SONRA ARAYACAGIZ İNŞALLAH DAHA DA YAKLAŞMIŞIZDIR HAYIRISIYLAÇok sevindim, şimdi daha azalmıştır
benim yolum daha uzun..
Kız bebek sırasındayız..
=)
YOL UZUN AMA YOL O KADAR GÜZEL Kİ BEKLEMEYE DEĞER ARKADAŞIM..HENÜZ ARAMADIK BAYRAMDAN SONRA ARAYACAGIZ İNŞALLAH DAHA DA YAKLAŞMIŞIZDIR HAYIRISIYLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?