Merhabalar ;
Kurumdan aradılar farklı şehirlerde sağlık sorunu ile dolayı evlat edinilemeyen bebekler var kabul eder misiniz denildi.Dosyaları okundu bir bebek için evet dedik ama Türkiye genelinde tekrar sıraya giriyormuşuz şu saat oldu aramadılar çok heyecanlanmıştım oysa ki kıyafetlerini bile yıkadım hazırladım..Bugün çok zor geçiyor haber gelir mi ki acaba diye ...Dua edin bizim için..
Merhaba aynen arkadaşım söylediğin gibi hersey ama malesef bu sefer olmadı nasip bizim değilmiş bu arada bebek sagligina kavuşmuş buna sevindim insallah iyi bir ailenin yanina yerleşmiştir tek avuntum temennim bu demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş amin Rabbim isteyen bekleyen herkse hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsinMerhaba, bunun için bizi de aramışlardı, şöyle açıklamışlardı; Siz evet derseniz biz sizin adınıza dilekçe yazıyoruz, şehir dışından bu bebekler için evet diyen herkesin başvuru tarihine bakılıyor. Başvuru tarihi önceliğine göre bir aileye yerleştiriliyor. 10-15 güne belli oluyor demişlerdi. Yani bugün hemen haber çıkmayabilir.
Ama inşallah evet dediğiniz bebek size nasip olur, heyecanlandım ben de allah kalbinize göre versin
Merhaba fotoğraflara hikaye istemediler bizden .hepsi de aile olmak zorunda değil arkadaş çevreniz de olsun dediler. Süt olayı emzirmedim ama ben benim sütüm vardı dondurucu da onu içirdim.oğlum gelmeden kısa süre önce doğumda bebeğimi kaybetmiştim benMerhaba 5 adet aile fotografi verilecekmis resim hikayesi nasil yazilacak birde bebeginizi emzirdiniz mi süt gelmesi için nasıl bi yol izleniyor ne kadar sure once baslanmali korucuyu ailede olacagim insallah onun icin bebegim gelmeden mi baslamiyim süt gelmesi icin ilac falan
Basiniz sagolsun acinizi evladiniz dindirsin insallah sütün nasibi varmis saglikla buyutun insallah hayirli evlat olsun emzirme icin arastirma yapiyorum ama bisey bulamadim bebegim gelmeden bende alistirma yapip gelirse sut sagip dondurmak istiyorumMerhaba fotoğraflara hikaye istemediler bizden .hepsi de aile olmak zorunda değil arkadaş çevreniz de olsun dediler. Süt olayı emzirmedim ama ben benim sütüm vardı dondurucu da onu içirdim.oğlum gelmeden kısa süre önce doğumda bebeğimi kaybetmiştim ben
Anlatan anneler vardı burada geçmişi okuyun isterseniz..eğer denk gelirsem haber veririm arkadaşım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sizinde hasretiniz son bulur,kavuşursunuz evladınızaBasiniz sagolsun acinizi evladiniz dindirsin insallah sütün nasibi varmis saglikla buyutun insallah hayirli evlat olsun emzirme icin arastirma yapiyorum ama bisey bulamadim bebegim gelmeden bende alistirma yapip gelirse sut sagip dondurmak istiyorum
Merhaba aynen arkadaşım söylediğin gibi hersey ama malesef bu sefer olmadı nasip bizim değilmiş bu arada bebek sagligina kavuşmuş buna sevindim insallah iyi bir ailenin yanina yerleşmiştir tek avuntum temennim bu demek ki hakkımızda hayırlısı böyleymiş amin Rabbim isteyen bekleyen herkse hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin
Amin canim okuyayım gecmisi sagolasınAnlatan anneler vardı burada geçmişi okuyun isterseniz..eğer denk gelirsem haber veririm arkadaşım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sizinde hasretiniz son bulur,kavuşursunuz evladınıza
Merhaba bizde fotoğraf verdik nerede kimin ile cekildimizi yani tatil yada bayramdı ve tarihi yazmıştık emziren konusuna gelince ben kadın doğum doktoruma hemde aile hekimim ile bu konuyu konuştuk ilaci kesinlik 'le tavsiye etmiyorlar beyindeki hipofiz bezini çok kötü etkiliyormus onun yerine sürekli göğüslerini sağ zaman ile zaten süt gelecek dediler umarım yardımcı olabilmişimdir sizeMerhaba 5 adet aile fotografi verilecekmis resim hikayesi nasil yazilacak birde bebeginizi emzirdiniz mi süt gelmesi için nasıl bi yol izleniyor ne kadar sure once baslanmali korucuyu ailede olacagim insallah onun icin bebegim gelmeden mi baslamiyim süt gelmesi icin ilac falan
Ay okumasi bile çok heyecanlı ne güzel bi haber çok mutlu oldum sizin adınıza inş benide ararlarMerhabalar ;
Kurumdan aradılar farklı şehirlerde sağlık sorunu ile dolayı evlat edinilemeyen bebekler var kabul eder misiniz denildi.Dosyaları okundu bir bebek için evet dedik ama Türkiye genelinde tekrar sıraya giriyormuşuz şu saat oldu aramadılar çok heyecanlanmıştım oysa ki kıyafetlerini bile yıkadım hazırladım..Bugün çok zor geçiyor haber gelir mi ki acaba diye ...Dua edin bizim için..
Dava açmak için uzmanınız son görüşmenizdr sizi bilgilendiriyor. Adliyeye gidip dava açıyor ve para yatırıyorsunuz. Dava süreci için gerekli para bu.Merhabalar arkadaşlar..benim bir sorum olacaktı ..bebeğimizi aldıktan 1 yıl sonra başlayacak olan mahkeme süreci nasıl ,bizi neler bekliyor.. süreci tamamlayan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim ..rıza davamız sonuçlandı..
Teşekkür ederim ne kadar sürede kayyum atanır peki ortalamaDava açmak için uzmanınız son görüşmenizdr sizi bilgilendiriyor. Adliyeye gidip dava açıyor ve para yatırıyorsunuz. Dava süreci için gerekli para bu.
Sonra size kayyum atanıyor. Uzmanlardan birisi bu süreci takip eden.
Tebligat geliyor veya e-devletten takip ediyorsunuz. Duruşma günü belli oluyor.
İlk duruşmada kayyum sizin adınıza konuşuyor. Hakkınızda tuttuğu raporu hakime sunuyor. İstanbulda süreç daha uzun oluyor tabi. İkinci duruşmada şahit istiyor.
Rıza davanız bitmesi çok iyi. Daha çabuk sonuçlanıyor.
Dava sürecini uyaptan takip edebilirsiniz.
Bazen hakim adliyeden bir uzmanı evinize gönderebiliyor. O uzmanın raporu da önemli.
Dava sonuçlandığında da artık nüfus cüzdanı konusu var.
En önemli konulardan birisi adliyede birşeyler gecikirse muhakkak siz takip edin, üstüne gitmeden olmuyor iş uzuyor malesef. Bizim buradaki adliyede malesef öyleydi.
Çok iyi hatırlamıyorum ama zaten kayyum beni aradı söyledi. Bundan sonra kayyumumuz olduğunu süreci falan anlatmıştı.Teşekkür ederim ne kadar sürede kayyum atanır peki ortalama
Merhaba Verda teşekkür ederim iyiyim sizler nasılsınız ben 2.gün önce sıramın kız sırasında 9 ,erkek sırasında 6 olduğumuzu öğrendim çok mutluyum ve yaklaştıkça beklemek daha sabırsızlıkla geçiyor ..Siz de durumlar nasılSelam arkadaşlar
Nasılsınız?
Mayıs ayı nasıl geçiyor?
Merhaba ;Merhaba kizlar biz Konya'dan başvuru yaptık 21 Ekim'de ev ziyareti oldu 3 ay içinde arayacaklardi son bı gorusme yapacaktık fakat aranmadik zaman dolunca biz aradık dosyanız onaylandı dediler yoğun oldukları için arama yapmadıklarını söylediler suan sadece dosyamizin onaylandığını biliyoruz arayan soran yok bu dönemde başvuru yapipta bizimle aynı durumda olan var mı?dosya onaylandiysa sıraya girmiş mj oluyoruz?
İki kez aradık ama şuan siranizla ilgili bişey diyemeyiz son görüşmeden sonra belli olur diyolar ve bidaha aramamamizi söyledilerMerhaba ;
Biz de Uşak'tan mart-2021 de başvurduk ekim-2021 de onaylandı ve sıramızı öğrendik ve periyodik olarak 2 ayda bir arıyoruz sıramızı öğrenmek için kurumdaki danışmanınızdan arayıp öğrenebilirsiniz
Sizde yine bir ilerleme var, biz 2022 Kasım'da basvurduk , 2023 Şubat'ta ev ziyareti olacak dendi ama olmadı geçen hafta geleceğiz dediler yine gelmediler. Şimdi haziranda geleceğiz diyorlar. Bu da bir çeşit deneme seklimi bilmiyorum ama beklemekten başka çare yok , hayırlısıyla gelsin diyorumİki kez aradık ama şuan siranizla ilgili bişey diyemeyiz son görüşmeden sonra belli olur diyolar ve bidaha aramamamizi söylediler
Sizde yine bir ilerleme var, biz 2022 Kasım'da basvurduk , 2023 Şubat'ta ev ziyareti olacak dendi ama olmadı geçen hafta geleceğiz dediler yine gelmediler. Şimdi haziranda geleceğiz diyorlar. Bu da bir çeşit deneme seklimi bilmiyorum ama beklemekten başka çare yok , hayırlısıyla gelsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?