Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
V vertigo16 bebeğinizin ismini değiştirecek misiniz? Kimlik bilgileri değişeceği zaman tarihlerde değişiklik oluyor mu?
Bilginiz var mı
Evet değiştireceğiz biz oğluma onu ilk gördüğümüz andan beri kendi verdiğimiz isimle seslendik. Ailemiz dahi kimlik adını bilmez ona hiç öyle seslenmedik.

1 yılın sonunda kurumdan onay alınca savcılığa başvuracağız velayet davası için. Bunun için 1 yılın dolmasını bekliyoruz.

Son soruyu anlamadım hangi tarihlerde değişiklik oluyor mu?

Belki İstanbul’a özel bir uygulamadır öyleyse şanslısınız insanın psikolojisini bozan bir psikoloji testiydi

Canım evrakları aldılar sonra inceledi uzmanımız. Bize evraklarla ilgili sorular sordu aklına takılan. Sonra sohbet ettik. Süreci anlattı. Tercihlerimizi sordu.kız,erkek bebek. Terk,mahkemesi devam eden ya da biten bebek vs. Bu konularla ilgili bilgilendirme yaptı, sorularımızı cevapladı.Çok rahat geçiyor.bizim evrak tesliminden sonra uzmanımızla daha samimi bir diyalog oluştu sanki aramızda. Her geçen gün bir öncekinden daha güzel geçiyor umarım sizinde öle geçer

İyi aklamlar ankaradan yeni başvuru yapanlar güncel sıra hakkında bilginiz var mı birde bekleme süreci ne kadar sürüyormuş

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için şimdi biraz daha rahatladım rabbim tez zamanda göndersin yavruraimizi ins

İyi aklamlar ankaradan yeni başvuru yapanlar güncel sıra hakkında bilginiz var mı birde bekleme süreci ne kadar sürüyormuş
Bizim ilk görüşmede bilgi vermişlerdi bebek bekleyen 150 kişi var demişlerdi 151 kişide biz oluyoruz gabilba

tarihten kastın doğum tarihiydi

Inş bizim görüşmemizde güzel ve hayırlı geçer ayın 22 de resmen günleri bıraktık saatleri sayıyoruz artık

Merhaba arkadaşlar biz haftaya evraklarımızı teslim için kuruma gideceğiz inş aklıma takılan birşey var litfen beni aydınlatın şimdi mahkemesi bitmiş bebek ve mahkemesi devam eden bebek diye bize sorulduğu zaman hangisini tercih etmeliyiz bu konuda hoc bir fikrimiz yok lütfen bana yardımcı olun aralarındaki fark nedir dava devam eden alırsak ailesi gerimi alabiliyor bizden

Davası devam eden bebek dersen yavruna daha erken kavuşursun mahkemesi bitmis bebek dediginde surec biraz daha uzuyor.

Mahkemesi sonuçlanmış bebek evlat verilebilir kararı onaylanmış rıza davası sonuçlanmış bebek, devam eden ise henüz daha onaylanmamış demek. Devam eden bebek tercih edersen sonuçlanma süresini beklemeyeceğin için daha erken kucağına alırsın bebişini. Zaten bu konuda uzman size açıklama yapacak ve tercihlerini sonradan da değiştirebilirsin demişti bizim uzmanımız.

Hepatit ve hiv testi içinhangi bölümden randevu almalıyız?kanda bakılan bir test mi?sonucı kaç günde çıkıyor

Hepatit ve hiv testi içinhangi bölümden randevu almalıyız?kanda bakılan bir test mi?sonucı kaç günde çıkıyor
Enfeksiyon hastalıkları bölümünden diye hatırlıyorum.nekadar sürede çıktığını unuttum ama uzun sürmemişdi.

Onlar için ayrı bi randevu almadık biz sağlık raporu için gittiniz zaman direk kan tahlili isteniyor yani hepsine bakıyorlar hatta sabah gitmiştik direk kan verin demişlerdi bize kuruldakiler sonra polikinlikleri gezdik biz

İy akşamlar sağlık raporunda hangi bölğmlere gidiliyor ?kan ve idrar tahlili verecekmiyiz?yarına randevu almıştım ama özel günüme denk geldi ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…