• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar biz bu sabah kuruma gittik ilk görüşme oldu bilgi verildi ben çok heyecanlandım ağlamak için kendimi zor tutum sizlere sormak istiyorum sağlık raporunu ankarada olupta gata dan alan oldumu aceba?

Merhaba arkadaşlar biz bu sabah kuruma gittik ilk görüşme oldu bilgi verildi ben çok heyecanlandım ağlamak için kendimi zor tutum sizlere sormak istiyorum sağlık raporunu ankarada olupta gata dan alan oldumu aceba?
Hayırlı olsun🙏🏻 Yollarınız açılsın, işleriniz kolaylaşsın, zaman su gibi akıp geçsin🙏🏻

Canım benimle aynı sıralarda olan bir arkadaş benden 6 ay önce kavuşmuştu bebeğine. Bebeği özel bir bebekti bir sağlık problemi vardı. Sırası kızda 17 olmasına rağmen aramıştı kurum. Sanırım ondan önceki ailelerin sağlık problemi olan bebek istememesinden kaynaklı diye düşünmüştüm. İki sıra içinde kurum şöyle demişti bize eğer bir cinsiyet tercihiniz yoksa iki sıraya da gireceksiniz hangisi erken gelirse. Zaten bir bebek yerleştirildiğinde siz de bir sıra yükseliyorsunuz. Sizden sonraki kız/erkek fark etmez diyen aileler de hem kız da hem erkekte bir sıra yükseliyorlar. Bu arada sıranın ilerlemesi bebek yerleştiği anlamına gelmiyor her zaman. Biz erkekte 4 ilerlediğimiz bir ayda kızda 9 ilerledik çok iptal olan aile oldu bu ay o yüzden kız ilerledi demişti uzmanımız. Bir nedenden başvurusunu iptal edem donduran ya da kurum tarafından dondurulup iptal edilen aileler de listeden çıktığı için onlardan sonraki aileler de ilerlemiş oluyor. Su gibi akıp geçsin biran önce yavrularına kavuşsun tüm kalbiyolojik aileler❤️🙏🏻
youtube da gizemli deniz o da bebeğine erken kavuşanlardan.

Selam kızlar nasılsınız? Biz kız bebek için başvurduk..
Kız bebekte iki senede sıra gelir mi acaba?
Ben şimdiden çok heyecanlıyım, odası eşyalarını almak için.
Ama acele de etmek istemiyorum sosyal hizmet sorumluma danıştım görüşmeler içerisinde

kendiside oda için erken bakıp bakıp üzülürsünüz, dedi. ;)

İyi günler aranıza yeni katıldım.evlat edinmeyle ilgili ankaradan başvuru yapamlar amatem den raporu kaç günde aldınız

Selam kızlar nasılsınız? Biz kız bebek için başvurduk..
Kız bebekte iki senede sıra gelir mi acaba?
Ben şimdiden çok heyecanlıyım, odası eşyalarını almak için.
Ama acele de etmek istemiyorum sosyal hizmet sorumluma danıştım görüşmeler içerisinde

kendiside oda için erken bakıp bakıp üzülürsünüz, dedi. :KK66:
Hayırlı olsun 🥰 Sıralar hiç belli olmuyor. Bize uzmanımız erkek 2 yıl kız 3 yıl demişti biz oğlumuza 1,5 yılda kavuştuk çok şükür. Ancak 3 yılı aşkın süredir bekleyen de var. Sanırım biraz nasip işi❤️ Hayırla gelsinler inşallah🙏🏻

Merhaba biz sizin gibi bu yolun çok başındayız aceba amatem e gitmeden önce randevu almamız gerekiyor mu bilginiz var mı bu konuda

Merhaba biz sizin gibi bu yolun çok başındayız aceba amatem e gitmeden önce randevu almamız gerekiyor mu bilginiz var mı bu konuda
Her işlem için randevu alın mutlaka kapıdan dönebiliyorsunuz çünkü. Kurul için bile randevu almıştık biz.

Hayırlı olsun 🥰 Sıralar hiç belli olmuyor. Bize uzmanımız erkek 2 yıl kız 3 yıl demişti biz oğlumuza 1,5 yılda kavuştuk çok şükür. Ancak 3 yılı aşkın süredir bekleyen de var. Sanırım biraz nasip işi❤️ Hayırla gelsinler inşallah🙏🏻

V vertigo16 onaylanıp - sıraya girdikten kaç ay sonra kucağına aldın oğluşunu ,
ev ziyaretinden sonra hiç kuruma gittiniz mi görüşme için ....?

V vertigo16 onaylanıp - sıraya girdikten kaç ay sonra kucağına aldın oğluşunu ,
ev ziyaretinden sonra hiç kuruma gittiniz mi görüşme için ....?
Biz 30 Haziran 2020’de evraklarımızı verdik. 1 Temmuz 2021’de Bursa’da sıramızın erkek 8 kız 19 olduğunu öğrendik. 15 Kasım’da da oğlumuza kavuştuk🙏🏻 İlk Ev ziyaretinden sonra henüz biz de gitmedik onlar da gelmedi. Bir gelişme olursa mutlaka haberdar ederim sizi de, aklımdasınız❤️

Biz 30 Haziran 2020’de evraklarımızı verdik. 1 Temmuz 2021’de Bursa’da sıramızın erkek 8 kız 19 olduğunu öğrendik. 15 Kasım’da da oğlumuza kavuştuk🙏🏻 İlk Ev ziyaretinden sonra henüz biz de gitmedik onlar da gelmedi. Bir gelişme olursa mutlaka haberdar ederim sizi de, aklımdasınız❤️
V vertigo16 cansın :KK200:

Sağlık raporu için hangi hastaneden randevu aldınız acaba her hastane evlat edinme için rapor veriyor mu bilginiz var mı.bizde daha evrak tamamlama aşamasındayız dediğiniz gibi randevu bulmak çok zor.verem savaş tan randevu alıncak mı nerden başlayacağız bilmiyorum allah yardımcımız olsun

Sağlık raporu için hangi hastaneden randevu aldınız acaba her hastane evlat edinme için rapor veriyor mu bilginiz var mı.bizde daha evrak tamamlama aşamasındayız dediğiniz gibi randevu bulmak çok zor.verem savaş tan randevu alıncak mı nerden başlayacağız bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Merhaba Umut2022 biz Uşaktayız Devlet hastanesinde sağlık kurulu için randevu aldık,1 veya 2 hafta sonraya verebiliyolar yoğunluğa göre sonra da zaten rapor servisinden nerelere, hangi uzmanlara görünmeniz gerekiyorsa söylüyolar yardımcı oluyorlar verem savaşta şu saatte gelin diye söylemişlerdi zaten kalabalık olmuyor hemen işinizi halledebiliyorsunuz yalnız raporun çıkması için biraz bekliyorsunuz ama büyükşehirlerde işleyiş nasıl bilmiyorum siz nerden başvurmuştunuz

Ankaradan başvuracağız inş sağlık raporu ve amatem için randevu aldım.randevu tarihlerni bekliyoruz.sağlıknraporu kaç günde çıkar işlemler kaçgünde biter malum eşim çalıştığı için izin sıkıntı olmasın diye

Back