Hayırlı olsunSelam kızlar nasılsınız? Biz kız bebek için başvurduk..
Kız bebekte iki senede sıra gelir mi acaba?
Ben şimdiden çok heyecanlıyım, odası eşyalarını almak için.
Ama acele de etmek istemiyorum sosyal hizmet sorumluma danıştım görüşmeler içerisinde
kendiside oda için erken bakıp bakıp üzülürsünüz, dedi.
Okurken biranda kendimi hayal dünyasında buluyorumSelamlar, bugün ikinci ziyaretimiz gerçekleşti, yine habersiz bir ziyaretti :) Neler soruldu aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum size. Bizim durumumuzla ilgili özel bazı birkaç soruları da oldu, onlar haricinde herkese sorulabilecek soruları sıraladım :) Özetle 4 ayda 2 kez habersiz ziyaret gerçekleştirmiş oldular kurumdan. Genel olarak pozitif güzel havada geçiyor görüşmeler çok rahat olun. Zaten gözümüz gibi bakıyoruz gergin ya da stresli geçmesini gerektirecek hiç bir durum yok :)
- Boyu, kilosu, doktora en son ne zaman gitti?
- Kişisel eşyalarında bir değişiklik oldu mu?
- İşe başladınız mı, başlayacak mısınız, çocuğa kim bakacak (Çalışıyorsanız gelecektir bu soru)?
- Aşılarını yaptırdınız mı, menenjiti sordu özellikle
- Annem bizdeydi ona da , nasıl alıştınız mı ailedeki herkes alıştı mı diye sordu.
- Bu sürede herhangi bir rahatsızlık geçirdi mi?
- Oturma çalışmalarına başladınız mı?
- Ek gıda için bir çalışma yaptınız mı vs (ben de meyveleri yavaş yavaş tadını denettiğimi anlattım
Olumlu geçmesi harikaSelamlar, bugün ikinci ziyaretimiz gerçekleşti, yine habersiz bir ziyaretti :) Neler soruldu aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum size. Bizim durumumuzla ilgili özel bazı birkaç soruları da oldu, onlar haricinde herkese sorulabilecek soruları sıraladım :) Özetle 4 ayda 2 kez habersiz ziyaret gerçekleştirmiş oldular kurumdan. Genel olarak pozitif güzel havada geçiyor görüşmeler çok rahat olun. Zaten gözümüz gibi bakıyoruz gergin ya da stresli geçmesini gerektirecek hiç bir durum yok :)
- Boyu, kilosu, doktora en son ne zaman gitti?
- Kişisel eşyalarında bir değişiklik oldu mu?
- İşe başladınız mı, başlayacak mısınız, çocuğa kim bakacak (Çalışıyorsanız gelecektir bu soru)?
- Aşılarını yaptırdınız mı, menenjiti sordu özellikle
- Annem bizdeydi ona da , nasıl alıştınız mı ailedeki herkes alıştı mı diye sordu.
- Bu sürede herhangi bir rahatsızlık geçirdi mi?
- Oturma çalışmalarına başladınız mı?
- Ek gıda için bir çalışma yaptınız mı vs (ben de meyveleri yavaş yavaş tadını denettiğimi anlattım
Evde olmasaydık da sorun olacağını zannetmiyorum. Sürekli evde olmamız beklenmiyor zaten biz evden çalıştığımız için habersiz gelseler de gelmeseler de evde oluyoruz. Belki dışarıda çalışanlar için durum farklı olabilir.Olumlu geçmesi harikazaten aksi söz konusu bile olamaz diye düşünüyorum ...
Kaç kez daha böyle habersiz gelinecek çok stresli gerçekten
Oldu ya bir yere gittiniz çocuğunuzla avm - aile ziyareti vs.
1 yıl boyunca eve mi tıkılacak yani insanlar .....
Ha geldi ha gelecekler
İnşallah gerçek olacak bir hayalOkurken biranda kendimi hayal dünyasında buluyorumokadar iyi geliyor ki yazdıklarınız sanki o anı yaşıyorum sizinle... teşekkürler
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun şimdiden bizde ankaradayiz sağlık raporunu mhrs gölbaşı devlet hastanesinden aldik hemen ertesi güne randevu veriyorlar şehir hastanesi mart sonuna randevu vermişti bugün gölbaşı devlet hastanesinde sağlık raporu bitti yarın 3 de raporu e devletten alacağız inş verem savaştan randevu vermedilerardim direk gelin dediler zaten kimse yoktu 5 dk aldık bizim sadece ameten kaldı onada gittik bugün yarın sabah erken gelin dediler siz gittiniz mi oraya?Sağlık raporu için hangi hastaneden randevu aldınız acaba her hastane evlat edinme için rapor veriyor mu bilginiz var mı.bizde daha evrak tamamlama aşamasındayız dediğiniz gibi randevu bulmak çok zor.verem savaş tan randevu alıncak mı nerden başlayacağız bilmiyorum allah yardımcımız olsun
En uzun süren psikolojik testlerden geçtiğimiz gündü hatırlıyorum. Yarım günden fazla sürmüştü. 500 soruluk testi yapıyorsunuz sonra görüşme yapıyorsunuz eşler ayrı ayrı. Diğerleri kan idrar verip sonuç beklediğiniz kısımlar onları da zaten enabızdan da alaliyorsunuz. Bir süreç olduğu için birkaç gün yarım gün izin almak iyi olabiliyor. Biz 15 günde tüm evrakları halledebilmiştik pandemi olmasına vardiyalı çalışılmasına rağmen. Merak etmeyin Allah yardım ediyor kapılar açılıyor su gibi akıp gidiyoramatemden randevu aldık biz salı günü gideceğiz daha.sağlık raporu içinde yenimahhalle devlat hastanesinden aldık randevuyu inş bizde çabuk alırız sağlık raporunu.sağlık raporu uzunmu sürüyor işlemleri hastanede.kaç saatte halletdiniz eşim için izin sorun oluyor biraz.yarında verem savaşa gitmeyi planlıyoruz bi aksilik çıkmazsa inş randevuya gerek yokmuş orda direk gelin dediler.hakkımızda hayırlısı olsun inş kuzucuklar biran önce gelsin
Evet kurula çıktığınız aşamada amatem'den alınan alkol-uyuşturucu testleri istedikleri bölümde psikolojik test ve görüşmede var. O gün yarım gününüzden fazlasını alabilir.Psikolojik testi hangi aşamada yapıyoruz sağlık kurulu raporundamı
Bize dün hastaneden raporu hallettik bugün saat 3 te e manızdan alabilirsiniz dediler kurula filanda girmedik sadece 7 tane doktor gezdik hastane içinde amatem bugün sabah kan verdik öğleden sonrada onlar çıkacak piskolojik test yapılmadı bize yanlış ve eksik mi yaptık acebaEvet kurula çıktığınız aşamada amatem'den alınan alkol-uyuşturucu testleri istedikleri bölümde psikolojik test ve görüşmede var. O gün yarım gününüzden fazlasını alabilir.
Bizim amatem dahil bütün tahlil sonuçları psikiyatrist görüşmeleri psikolojik testler yapıldıktan sonra kurula sevk edildik ve kurula çıktık .dosyamız zaten ellerinde mevcuttu ve hayırlı olsun dediler .Bize dün hastaneden raporu hallettik bugün saat 3 te e manızdan alabilirsiniz dediler kurula filanda girmedik sadece 7 tane doktor gezdik hastane içinde amatem bugün sabah kan verdik öğleden sonrada onlar çıkacak piskolojik test yapılmadı bize yanlış ve eksik mi yaptık aceba
Gölbaşı devlet hastanesindeAnkaradamısınız hangi hastaneden hallettiniz rapor işini
Siz ne zaman almıştınız raporu aceba işleyişleri mi değişti anlamadım bizim ki hiç öyle olmadiBizim amatem dahil bütün tahlil sonuçları psikiyatrist görüşmeleri psikolojik testler yapıldıktan sonra kurula sevk edildik ve kurula çıktık .dosyamız zaten ellerinde mevcuttu ve hayırlı olsun dediler .
2020 ekim de ama istanbul bizim ..Siz ne zaman almıştınız raporu aceba işleyişleri mi değişti anlamadım bizim ki hiç öyle olmadi
Anladım canım ankarada bi arkadaş ile tanıştık hastanede onada sordum onun evraklarda bizim ki gibi deme ki şehirden şehire değişiyor 22 mart a bize randevu verdiler evraklarımız tam götürüp kuruma teslim edeceğiz inş o gün başka ne yapılıyor kurumda çok merak ediyorum nasıl geçti sizinkiler arkadaşlar soru filan soruyorlar mi2020 ekim de ama istanbul bizim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?