Merhaba. Bende hergün bakıyorum var mı güzel haberler diyeMerhabalar arkadaşlar, kimseden ses soluk cikmiyor. Sirasi ilerleyen, evladına kavuşan olmadimi. Hic kimsede gelisme yokmu. Hadi biraz güzel haberler verin.
Merhabalar benim güzel bir haberim var kız ve erkekte 16 sırada olduğumuzu ekim gibi öğrenmiştik aralık ortası gibi dayanamadım eşime arattım kurumu erkek 14 düşmüş kız 15 çok sevindim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bakalım ocak ta kurumun yazısı geliyormuş sırada bir fark olacak mı çok merak ediyorumMerhabalar arkadaşlar, kimseden ses soluk cikmiyor. Sirasi ilerleyen, evladına kavuşan olmadimi. Hic kimsede gelisme yokmu. Hadi biraz güzel haberler verin.
Ayy maşallah arkadaşım hiç bişey kalmamış geliyor gelmekte olan desene çok az kalmış yaklaştıkça daha zorlaşıyor beklemek ama bi bakmışşın kucağında Rabbim kavuştursun yavrularımızı inşaallahMerhaba herkese, ben de 2 gün önce aradım kurumu, erkekte 1, kızda 2 sıram aynı hiçbir değişiklik olmamış. Sabretmeye devam, Allah hepimize sabır versin
Ayy maşallah arkadaşım hiç bişey kalmamış geliyor gelmekte olan desene çok az kalmış yaklaştıkça daha zorlaşıyor beklemek ama bi bakmışşın kucağında Rabbim kavuştursun yavrularımızı inşaallah
Öncelikle düşünceniz hayırlı olsun şimdidenEvlat edinme sırası çok uzun sürüyor mu? Ben henüz kuruma başvurmadım. Daha yeni evlat edinmeyi düşünmeye başladık çünkü. İstanbul' dayız kız bebek istiyoruz Allah nasip ederse. İşlerimizi halledip yaza başvuralım diyorduk ama sıra çok uzun sürecekse beklememek gerek sanırım...
güzel günler cok yakın...Merhaba herkese, ben de 2 gün önce aradım kurumu, erkekte 1, kızda 2 sıram aynı hiçbir değişiklik olmamış. Sabretmeye devam, Allah hepimize sabır versin :)
aralık ayında sadece 1 erkek bebek verilmiş demekMerhaba arkadaşlar.kurumu aradım, sıram erkek de 31, kızda 75.. bu ay çok ilerlememiş gibi geldi bana ama buna da şükür tabi.
Cevap için çok teşekkür ederim. Aklımda çok soru var. Sadece dosya onaylanana kadar 1 yıl mı bekleniyor? 1 yıl bekledikten sonra mı sıraya girebiliyoruz
Evet o 1 yıl da görüşmeler evrak hazırlama vs oluyor. Sonra herşey onaylanırsa sıraya giriyosunuz .bence de zaman kaybetmeyin başvurup öle bekleyin bebiş hemen gelmiyor çünküCevap için çok teşekkür ederim. Aklımda çok soru var. Sadece dosya onaylanana kadar 1 yıl mı bekleniyor? 1 yıl bekledikten sonra mı sıraya girebiliyoruz?
dun yazını okuyunca bir hayal kırıklığı yaşamadım değil ama geç olsun güç olmasın rabbim hepimiz için hayırlısını versinEvet ben 26 filan olmuştur diye düşünmüştüm ama hayırlısı olsun .
Merhaba olmaz diye düşünüyorum bizim başvuru onayına kadar evcil hayvanımız sadece muhabbet kuşu vardı bişey demedi uzmanımız şimdi 2 tane köpeğimiz var ama evde değil bahçede besliyoruz asıları tam olduğu ve saldırgan tavrı olmadığı sürece cocuk için daha iyi olacağını düşünüyorum hayvan sevgisini de aşılamış olursunuz benceMerhaba bende yeni üye oldum evlat edinmeye başvurumuzu yaptık kafama takılan bişey var size sormak istiyorum evde bir evcil kedimiz var 3 yaşında aşıları kontrolleri tam onun için bir sıkıntı yaratırlar mı oda benim evladım alanlar bilir bı sıkıntı yaşadınız mı bu konuyla amerhaba olmaz diye düşünüyorum
Çok tşk ediyorum aklıma takılmıştı bu konu beni aydınlattınız bende öyle düşünüyordum ama alanlar daha iyi bilir diye size sormak istedimMerhaba olmaz diye düşünüyorum bizim başvuru onayına kadar evcil hayvanımız sadece muhabbet kuşu vardı bişey demedi uzmanımız şimdi 2 tane köpeğimiz var ama evde değil bahçede besliyoruz asıları tam olduğu ve saldırgan tavrı olmadığı sürece cocuk için daha iyi olacağını düşünüyorum hayvan sevgisini de aşılamış olursunuz bence
Merhaba bende yeni üye oldum evlat edinmeye başvurumuzu yaptık kafama takılan bişey var size sormak istiyorum evde bir evcil kedimiz var 3 yaşında aşıları kontrolleri tam onun için bir sıkıntı yaratırlar mı oda benim evladım alanlar bilir bı sıkıntı yaşadınız mı bu konuyla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?