Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
merhaba,
kurum sizi arıyor ertesi gün dosyasını önceden size sundukları evladınız ile görüşmeyi onaylarsanız ilk buluşma gerçekleşiyor.eğer orada herşey tamamsa bazı evrak,imza vs prosedürleri oluyor ve evet sonrasında bebeğiniz ile evinize dönüyorsunuz ve yepyeni bir hayatın kapıları o anda açılıyor...biz ortalama hangi sıranın önce geleceğini anladıktan sonra tüm ana eşyaları almıştık sadece kıyafet bez mama biberon vs kalmıştı onlarıda zaten 1 saat içinde hallettik.Allahım bekleyen tüm annelere tez zamanda kavuşmayı nasip etsin...Dünyanın en güzel duygusu..

Size uygun bir bebek var. Şu zamanda gelirmisiniz diye soruyor. Bizim sabah tam işe gittim oturdum işe başladım aradılar. Oranın numarasını telefonumda görünce ahhaaa aradılar dedim. Kalbim pıt pıt.
O ara sormayı unutmuşum. Öğlen tekrar aradım. Arayan uzmana sordum bebek kaç aylıktı diye. Kasım doğumlu dedi. İçine doğmuş demekki. Oysa bize iki bebek dosyası sundular biz kızımıza onay verdik.kasım doğumlu olan kızımdı. sonra imza attık görmeye gittik.
Bebekle ilgili detaylı bilgiyi gidince veriyorlar.

İnsana rüya işaret oluyor. Ben de haber geldiği sabahım gecesinde annem kardeşlerim falan vardı. Bir bebeğin altını temizliyordum sonra dedim kafası acımasın altına birşey koyayım. Bu rüyayı gördüm sabah aradılar. Rüyayla benzer yanı da o hafta hafta sonu annem ve kardeşlerim bana gelecekti. Öyle bir işaret oldu bana.

Sıralamayı ben şöyle biliyorum. Genel sıra vardı. O tüm hepsini yani terk bebek davası biten bebek isteyenleri de İstemeyenleri de kapsayan sıraydı. Bir de tercihe göre sıra vardı. Bu da Biz davası bitmemiş istedik, sadece davası bitmemiş olanları kapsayan sıraydı. İl bazında sıra bu dediklerim. Türkiye geneli sıra hiç duymadım.

Sizin öncelik düzce olacak. Ama başka şehirden de haber geliyor. Onu nasıl düzenliyorlar bilmiyorum.
İstanbulda başka ile gerek kalmıyor

Niye engel oluşsunki ? Zaten onay alınca artık bir bebeğimiz olacak diye kesinleşmiş oluyor. Hazırlayıp beklerken zaman geçmemesi konusuna katılıyorum.

Okurken gozumde canlandirdim sizi ve inanilmaz heyecanlandim Peki is yerinden izin olayiniz nasıl oluyor, 2 aylik resmi izin sureniz o gunmu başlıyor
Ben işi o gün bıraktım. Patronumun daha önceden haberi vardı.,
Bebeği alıp imzayı attığınız ve kurumun müdürünün de imza atıp onayladığı gün resmi izniniz başlar.
Bakım sözleşmesinden bahsediyorum. Bizim 1 nisanda imzalanmıştı. 28 martta kızımıza kavuşmuştuk. Yanılmıyorsam öyleydi.

Niye engel oluşsunki ? Zaten onay alınca artık bir bebeğimiz olacak diye kesinleşmiş oluyor. Hazırlayıp beklerken zaman geçmemesi konusuna katılıyorum.
Zaten engel diye bir durum yok odanız imkanınız müsaitse hazırlık için kurumdan dosyanız onaylandı demelerini beklemek yeter. Kurum yetkilisinin bize son 3’e düşmeyi bekleyin diye tavsiye etmesinin nedeni yukarıda açıkladığım nedenlerdendi. Odanız müsaitse imkanınız da varsa hazırlarsınız tabi. Sadece evladına kavuşan bir annenin odayı hazırladıktan sonra odanın önünden geçmek süre uzadıkça çok zor oldu dediğini okumuştum. O yüzden bizde son 3’e düştüğümüzüz haberini aldıktan sonda başladık hazırlıklara

Merhaba. Ben de hepatit b taşıyıcısıyım bizim dosyamız kabul edildi. Sıradayız. Sadece bebek bize verilirken aşılanacak o kadar.
Merhaba. Ben de hepatit b taşıyıcısıyım bizim dosyamız kabul edildi. Sıradayız. Sadece bebek bize verilirken aşılanacak o kadar.
Merhaba, hepatitB taşıyıcısı olmanızı kurum sorun etti mi? Yoksa hiç sorun çıkarmadan kabul mu edildi. Bu konuda hiç örnek göremediğim için çok sevindim sizi bulduğuma :)

Coook tesekkur ederim. Kafamdaki bircok soruyu netlestirmis oldunuz.

merhaba;
13.ekim 2020 tarihinde istanbul bahçelievlerde evlat edinme için başvuruda bulunduk.
geçen hafta dosyamız kurumca onaylandı.
dün sıramızı öğrenmek için kurumu aradım ve 51.sıradayız
istanbul da yaşayanlar başvuru tarih ve sıralarını paylaşırmı rica etsem.
sizler uzun uzun sohbetler etmişsiniz ben yeni katıldım
paylaşımlarınızı bekliyorum

Eşim de bu gece rüyasında hamileymiş, suyu gelmiş bide babasına sezaryen olmam lazım diyormuş asafadsag sabah sabah anlatırken ikimiz de krize girdik

Hayırlı olsun öncelikle. Biz de 20 eylül 2020 de aynı kurumdan başvurduk. Sıramız erkek bebek de 44 kız bebek de 89

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…