- 29 Nisan 2018
- 29
- 5
- 16
- 41
Kafakarisikbu umut ve sevgi dolu cevabınız için çok teşekkür ederim. Allah evladınızla güzel günler yaşamayı nasip etsin size şu yazdığınız cevabı beş kere falan okudum heralde :)
merhaba ne güzel yazmışsınız bende bekliyorum hangi ilimizden başvurmuştunuz.Kafakarisiköncelikle merhaba 11 yıllık evliyim.evliligimin ikinci ayında dis gebelik yaşadım.3.ayı bana normal yolla gebelik yasayamayacagimi,tüp bebek yöntemi ile gebe olabileceğimi söylediler.tup bebek denemeleri başladı 3.denememde enfeksiyon kaptigim için ikiz gebeliğin sonlandırıldı.4.denemem çok uzun ve mesekkatliydi 7 ay sürdü yumurtam kalmamış yok rahim duvarlar yapışmış falandı filandı yumurtalar dollendi.2tanrsi evet bu sefer oldu dendi çünkü 7yil neler neler yaşadım ölümlerden döndüm tedavilerde ve bu sefer en iyi doktorlar en ince tedaviler yapilmisti transfere girerken haber geldi ikiside döllenme durmuş dendi doktor uğraşma dedi senin yumurtan yok çok riskisin daha önctedavide apse olmuştum enfeksiyon nedeni ile hiçbir doktor kabul etmiyordu beni neyse uzatmadan ben eşime evlat edinelim dedim yaşımız geçiyor ben artik tedavi göremem dedim eşim tek erkek ailesi yakınımızda oturuyor çok eski arkadaşları komşuları hele eşi dostuneder.ben başkasının çocuğunu alamam yapamam ne olur anla deneriz daha iyi doktorlara gideriz biraz dinlen dedi .bir yıl sonra kuruma gittik ikna ettim zorla .kurumda herşeyi okadar açık soyledilerki bırakılan çocuklarla ilgili eşim heralde sadece onların anne baba olmuş yada bakamamış bırakmışlar diye düşünüyorduki eve geldik tek kelime etmedi evrakları doldurmadı ve hayir dedi.ben çok üzülmüştüm eşime çok kızmıştım aradan 2 yıl geçti ve birgün eşim geldi ağlayarak hiç unutmam hayatım evlat edinelim bşk şimdiye başvursaydık siramiz gelmişti bile ben şaşırdım ve hayir dedim ben istemiyorum dedim beni ikna etmek için günlerce internetten bak bunlarda evlat edinmişler kendi çocuğun olacak o başkasının çocuğu değil bizim olacak diye.dedim ki ey rabbim sen sadece bize sabır ver zamanı gelince herşey nasılda kendiliğinden oluveriyor.ben kendi ailem duydukları anda sıraya girdi heycanla bekliyorlar ama eşimin ailesi duyduğundan beri yalandan tavırları üzüntüleri benide esimide üzüyordu. Kotu asla birşey demiyorlar ama süstukları ve hiç konusunu açmadıkları için ben çok eziliyordum.bugun bize geldiler ve benim ordugum kıyafetlere bakarken sordular nezaman gelecek? bizde 80. Siradayiz 1veya bir buçuk yıl sürer ama 50.sıradaki birine arayip kurumdan sıra sizde demişler öyle olursa çok çabukta gelebilir sıra dedik heycanla onlarda ilk defa çok isteyerek ve hevesle inşallah gelsin artik yaşlandık biz ölmeden görelim diye.bu bizim için okadar onemliydiki çok konuşmazlar bu tepkileri bizi ağlattı onlar gittikten sonra eşimde bende ağladık. bende eşimde acaba severmiyiz alışabilirmiyiz eş dost akraba neder duygusunu okadar çok yasadikki. Arkadaşın biri bu duyguları yaşıyorsan bence başvurma gibi büyük cümleler kurmuş ama herkesin bi aile ve çevre yaşamı şartları var öyle kolay olmuyor bu işler benim eşim ilk duyduğunda erkek olsa sana kız olsa bana nikah düşer diyen asla diyen biriyken şuan gelmeden kızımız kurban olurum onun baba dizisine diyip dişlerini sıkıp ağlayan biri oldu kolay değil ama zaman muhtesem bir ilaç. Haa zaman kaybetme başvur başvurduktan sonra dusun çok zamanın oluyor.bekleme süresi çok uzun 2017 nin 11.ayında başvurduk hala 80.siradayiz şükürler olsun ne kaldiki diyoruz bazen panikleyip baslasakmi artik odasından falan oluyoruz. Allah tüm bekleyenlere sabır versin
Ankaramerhaba ne güzel yazmışsınız bende bekliyorum hangi ilimizden başvurmuştunuz.
merhaba ne güzel yazmışsınız bende bekliyorum hangi ilimizden başvurmuştunuz.
bugün benim doğum günüm. her sene doğum günümde sağlıklı hayırlı bir çocuğu doğurmayı diliyordum. tabiki yine bunu istedim ama bu kez tam olarak öyle değil yani en hayırlı nasılsa öyle olsun Allahım sen bana güç ver cesaret ver bi çocuğun yüreğine dokunabilmeyi kısmet et diye duamı ettim. şu anda bu mesajı yazarkende ağlıyorum. çok ilginç arkadaşım ne sen beni tanırsın ne ben seni ama birbirimizin derdinede üzülüyoruz, derman olmaya çalışıyoruz. ben güneydoğuluyum öyle çok modern, anlayışlı falanda bi çevrem yok beni yadırgayacaklarından şüphe duymuyorum bile beni yadırgamaları değilde çocuğuma üzücü imalarda bulunulması falan yaralar beni hakkımızda hayırlısı hepimiz için senin emeğini ve hani demişsin ya işte bebeğim için bişeyler örüyorum falan diye o sevgini öyle sıcak hissettim ki eminim bunu herkes hissediyordur eşinin aileside senin ailende.. dediğin gibi herşeyin bi vakti saati var bekleyince sabredince en güzeli oluyo aslında rabbim gönlüne göre versin inşallah. mesajın için çok teşekkür ederim.Kafakarisiköncelikle merhaba 11 yıllık evliyim.evliligimin ikinci ayında dis gebelik yaşadım.3.ayı bana normal yolla gebelik yasayamayacagimi,tüp bebek yöntemi ile gebe olabileceğimi söylediler.tup bebek denemeleri başladı 3.denememde enfeksiyon kaptigim için ikiz gebeliğin sonlandırıldı.4.denemem çok uzun ve mesekkatliydi 7 ay sürdü yumurtam kalmamış yok rahim duvarlar yapışmış falandı filandı yumurtalar dollendi.2tanrsi evet bu sefer oldu dendi çünkü 7yil neler neler yaşadım ölümlerden döndüm tedavilerde ve bu sefer en iyi doktorlar en ince tedaviler yapilmisti transfere girerken haber geldi ikiside döllenme durmuş dendi doktor uğraşma dedi senin yumurtan yok çok riskisin daha önctedavide apse olmuştum enfeksiyon nedeni ile hiçbir doktor kabul etmiyordu beni neyse uzatmadan ben eşime evlat edinelim dedim yaşımız geçiyor ben artik tedavi göremem dedim eşim tek erkek ailesi yakınımızda oturuyor çok eski arkadaşları komşuları hele eşi dostuneder.ben başkasının çocuğunu alamam yapamam ne olur anla deneriz daha iyi doktorlara gideriz biraz dinlen dedi .bir yıl sonra kuruma gittik ikna ettim zorla .kurumda herşeyi okadar açık soyledilerki bırakılan çocuklarla ilgili eşim heralde sadece onların anne baba olmuş yada bakamamış bırakmışlar diye düşünüyorduki eve geldik tek kelime etmedi evrakları doldurmadı ve hayir dedi.ben çok üzülmüştüm eşime çok kızmıştım aradan 2 yıl geçti ve birgün eşim geldi ağlayarak hiç unutmam hayatım evlat edinelim bşk şimdiye başvursaydık siramiz gelmişti bile ben şaşırdım ve hayir dedim ben istemiyorum dedim beni ikna etmek için günlerce internetten bak bunlarda evlat edinmişler kendi çocuğun olacak o başkasının çocuğu değil bizim olacak diye.dedim ki ey rabbim sen sadece bize sabır ver zamanı gelince herşey nasılda kendiliğinden oluveriyor.ben kendi ailem duydukları anda sıraya girdi heycanla bekliyorlar ama eşimin ailesi duyduğundan beri yalandan tavırları üzüntüleri benide esimide üzüyordu. Kotu asla birşey demiyorlar ama süstukları ve hiç konusunu açmadıkları için ben çok eziliyordum.bugun bize geldiler ve benim ordugum kıyafetlere bakarken sordular nezaman gelecek? bizde 80. Siradayiz 1veya bir buçuk yıl sürer ama 50.sıradaki birine arayip kurumdan sıra sizde demişler öyle olursa çok çabukta gelebilir sıra dedik heycanla onlarda ilk defa çok isteyerek ve hevesle inşallah gelsin artik yaşlandık biz ölmeden görelim diye.bu bizim için okadar onemliydiki çok konuşmazlar bu tepkileri bizi ağlattı onlar gittikten sonra eşimde bende ağladık. bende eşimde acaba severmiyiz alışabilirmiyiz eş dost akraba neder duygusunu okadar çok yasadikki. Arkadaşın biri bu duyguları yaşıyorsan bence başvurma gibi büyük cümleler kurmuş ama herkesin bi aile ve çevre yaşamı şartları var öyle kolay olmuyor bu işler benim eşim ilk duyduğunda erkek olsa sana kız olsa bana nikah düşer diyen asla diyen biriyken şuan gelmeden kızımız kurban olurum onun baba dizisine diyip dişlerini sıkıp ağlayan biri oldu kolay değil ama zaman muhtesem bir ilaç. Haa zaman kaybetme başvur başvurduktan sonra dusun çok zamanın oluyor.bekleme süresi çok uzun 2017 nin 11.ayında başvurduk hala 80.siradayiz şükürler olsun ne kaldiki diyoruz bazen panikleyip baslasakmi artik odasından falan oluyoruz. Allah tüm bekleyenlere sabır versin
Sıraya kaçla başlamıştınız? 80 e düşünce panik oldum yazmışsınız, öyle diyince şimdi ben de panik oldum :) :)
bugün benim doğum günüm. her sene doğum günümde sağlıklı hayırlı bir çocuğu doğurmayı diliyordum. tabiki yine bunu istedim ama bu kez tam olarak öyle değil yani en hayırlı nasılsa öyle olsun Allahım sen bana güç ver cesaret ver bi çocuğun yüreğine dokunabilmeyi kısmet et diye duamı ettim. şu anda bu mesajı yazarkende ağlıyorum. çok ilginç arkadaşım ne sen beni tanırsın ne ben seni ama birbirimizin derdinede üzülüyoruz, derman olmaya çalışıyoruz. ben güneydoğuluyum öyle çok modern, anlayışlı falanda bi çevrem yok beni yadırgayacaklarından şüphe duymuyorum bile beni yadırgamaları değilde çocuğuma üzücü imalarda bulunulması falan yaralar beni hakkımızda hayırlısı hepimiz için senin emeğini ve hani demişsin ya işte bebeğim için bişeyler örüyorum falan diye o sevgini öyle sıcak hissettim ki eminim bunu herkes hissediyordur eşinin aileside senin ailende.. dediğin gibi herşeyin bi vakti saati var bekleyince sabredince en güzeli oluyo aslında rabbim gönlüne göre versin inşallah. mesajın için çok teşekkür ederim.
130 ile basladim sıraya kız bebek icinAy yazıyı siz yazmışsınız E ela2hilal34 başka postu cevaplamışım pardon.
Sıraya kaçta başlamıştınız?
Doğum günün kutlu olsunbugün benim doğum günüm. her sene doğum günümde sağlıklı hayırlı bir çocuğu doğurmayı diliyordum. tabiki yine bunu istedim ama bu kez tam olarak öyle değil yani en hayırlı nasılsa öyle olsun Allahım sen bana güç ver cesaret ver bi çocuğun yüreğine dokunabilmeyi kısmet et diye duamı ettim. şu anda bu mesajı yazarkende ağlıyorum. çok ilginç arkadaşım ne sen beni tanırsın ne ben seni ama birbirimizin derdinede üzülüyoruz, derman olmaya çalışıyoruz. ben güneydoğuluyum öyle çok modern, anlayışlı falanda bi çevrem yok beni yadırgayacaklarından şüphe duymuyorum bile beni yadırgamaları değilde çocuğuma üzücü imalarda bulunulması falan yaralar beni hakkımızda hayırlısı hepimiz için senin emeğini ve hani demişsin ya işte bebeğim için bişeyler örüyorum falan diye o sevgini öyle sıcak hissettim ki eminim bunu herkes hissediyordur eşinin aileside senin ailende.. dediğin gibi herşeyin bi vakti saati var bekleyince sabredince en güzeli oluyo aslında rabbim gönlüne göre versin inşallah. mesajın için çok teşekkür ederim.
130 ile basladim sıraya kız bebek icinşuan 80.siradayiz Ankara dan daha da çok var ama ınstegramdan birkaç kişinin baya sirasi varken kurumdan aramışlar sıranız geldi diye bende çok umutlandım biran panikledim ya bizlerede derlerse pat diye sıranız geldi falan diye hiçbir hazırlık yok
çok teşekkür ederim sağolun hepimiz içinDoğum gününüz kutlu olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Sizin için ne hayırlıysa o olsun.
çok teşekkür ederim. işte insanın o olgunluğa erişmesi biraz zaman alıyor sanırım benimde eşiminde yaş 29 3,5 senelik evliyiz. bakalım kısmet ne zaman biz kendimizde o gücü ne zaman görebileceğiz. inşallah evladınız size hayırlı evlat olur ve en yakın zamanda güzel haberlerinizi duyarızDoğum günün kutlu olsungönüllerimizin muradını en hayirli bir şekilde versin rabbim 11 yıla neler sigdirdik.ben 39 eşim 43 yaşında.sanirim daha çok başındasın bu yolun ve telaşının kargaşanın sebebi tamamiyle bundan kaynaklı.ne günler ne geceler yanarak ağlayarak geçirdik nasıl olacak ne olacak ne yapariz nasıl bahsederiz onu nasıl koruyabilir diş cevreden okadar gücüm var mı benim yapabilirmiyimlerle dolu saçma sapan sorular.esimin ve kendi aileminde destekleri ile şuan hiçbirinin umrumuzda olmadığı sadece onun bizim sevgimiz ve gücümüzle herşeyin üstesinden geleceğimizi bilerek ve onu şimdiden çok sevdiğimizi düşünerek geçiriyoruz zamanımızı buda bizi çok mutlu ediyor simdiden
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederimçok teşekkür ederim. işte insanın o olgunluğa erişmesi biraz zaman alıyor sanırım benimde eşiminde yaş 29 3,5 senelik evliyiz. bakalım kısmet ne zaman biz kendimizde o gücü ne zaman görebileceğiz. inşallah evladınız size hayırlı evlat olur ve en yakın zamanda güzel haberlerinizi duyarız
Hangi ilden ve kaçıncı sıradaydınızHazırlık kolay iş 1 günde odası yapılır, 1 günde alış verişi diye kendimi rahatlatıyorum hep :) Bende de hiç hazırlık yok. Sadece beşik vs bakıyorum :)
Hangi ilden ve kaçıncı sıradaydınız
çok sağolun Allah razı olsunGüzel dileklerin için çok teşekkür ederimAllah sizinde yardımcınız olsun yapabileceğimiz birşey olursa yazın lütfen seve seve cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?