Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

her zaman da kötüyü düşünerek yaşayamayız ama menzil hep bu şekilde sanıyor ki mahkeme bitince herşey bitecek. hayır her zaman risk var. ama Allah göstermesin kötüyü çağırmayalım diyoruz

her zaman da kötüyü düşünerek yaşayamayız ama menzil hep bu şekilde sanıyor ki mahkeme bitince herşey bitecek. hayır her zaman risk var. ama Allah göstermesin kötüyü çağırmayalım diyoruz

kesinlikleee olumsuz düşünmek yerine çocuğumuzla günümüzün tadını çıkarmak gerekir. En güzel günlerimiz diye düşünüyorum ben

Sıralamasını öğrenen varmı Mersin den ben erkek bebekte 9 adüşmüşüm Allahım elim ayağım birbirine girdi lütfen arkadaşlar Mersin’den sıralamasını bilen. Var mı

Hayırlısıyla bir an önce biter inşallah cnm.

Merhaba arkadaşlar ben bugün eşimle ilk başvuru için görüşmeye gittim tamamlamamız gereken evraklar verildi ama erenköyden bağımlılık olmadığına dair amatem onaylı kurul raporu istediler ve bu raporun 2 ayda çıkıcağını sölediler bu beni baya üzdü süreç çok uzun sizlerden ricam bu rapor için ne gibi işlemler yapıldı bu raporu verdiler.

Merhaba çok çabuk geçiyor zaman hiç merak etmeyin. Biz bakırköyde yaptık. Önce enfeksiyon için kan verdik. Sonra psikoloji servisne gittik kişilik testi için randevu aldık. O arada o servisin sekretine gidip dosya açtırıp para ödedik. Sonra tarih geldiğinde gittik sunav kağıdı gibi bissürü soru sormuşlardı eşimle ikimiz ayrı ayrı cevapladık. Doktor da birkaç soru soruyor. ilk hastaneye gittiğinizde istek kağıdına barkod yapıştırırlar evrak teslim tarihine raporunuz yetişmese bile o barkod tarihini baz alırlar mutlaka barkod isteyin o yüzden. Sizi oradan yönlendiriyorlar. Biz geçen yıl gitti şimdi dosyamızın sonuçlanmasını ve sıramızı almayı bekliyoruz inşallah sizinki de hayırlısı ile sonuçlanır.

Birde sizinkinin sonuçlanması 2 ayı buldumu yoksa daha çabuk oluyor mu

Merhaba, biz bakirkoyde yaptirmistik.. uzerinden 2 sene gecti ama sistem aynidir.. eger psikiyatride cok gec bir tarihe randevu vermezlerse 2 ayi bulmuyor islemler. Amatem’de her hafta yapilan ve 4 hafta suren testler var. Hem psikiyatri hem de Amatem bittikten sonra heyet goruyor. Heyet gorusmesi 5-10 dakika suruyor. Arkadasimizin dedigi gibi kurum zaten barkod tarihini baz aliyor. Isleriniz rast gitsin :)

Nekadar para ödemesi yapıyoruz peki
Merhaba biz 2019 şubatta başvurduk 400tl gibi bşr rakam ödedik hatrladığım kadarı ile. 2 ay evrak teslim süresi sonrasında uzmanınız ile görüşmeleriniz başlayacak uzmanınız da uygun görürse 1 yıla kadar onaylanıyor dosya. Zaten evrak tesliminde anlatılıyor detaylar. Rahat olun kendinizi sürece teslim edin herşey kolayca geçer.

Çok teşekkür ederim amin

Çok teşekkürler

Çok trşekkürler cevabınız için.

merhaba, sizlere bir sorum olacak,evlat edinme işlemleri sırasında ev değişikliği yapmak zorunda kalanınız oldumu? ev ziyareti yapıldı,sıradayız ama ev değişikliği olacak,nasıl bir yol izlemem gerek şimdi?

Canım uzmanını arasana .en sağlıklı bilgiyi ondan alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…