Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar lütfen cevap çok üzülüyorum.hepatit b tasıyıcısı olanlar evlat edinemiyor mu tasıyıcı olup yakın zamanda başvurusu kabul edilen var mı

Bahirem bahirem henüz cevap yok demek ki benimlr aynı durumda olan pek yok bu güzel bir şey yine de.olmasında zaten temennimiz o...İnşallah ben yazarım artık dosyam onayladı hepatite ragmen diye.

Arkadaşlar lütfen cevap çok üzülüyorum.hepatit b tasıyıcısı olanlar evlat edinemiyor mu tasıyıcı olup yakın zamanda başvurusu kabul edilen var mı

Merhaba. Ben de hepatit b taşıyıcısıyım bizim dosyamız kabul edildi. Sıradayız. Sadece bebek bize verilirken aşılanacak o kadar.

Merhaba. Ben de hepatit b taşıyıcısıyım bizim dosyamız kabul edildi. Sıradayız. Sadece bebek bize verilirken aşılanacak o kadar.
Çok teşekkür ederim günlerdi kafamda hep bir soru işareti var.cok rahatladım sağolun.hangi şehir sizin

Merhaba arkadaşlar bizde başvuru yapmayı düşünüyoruz istanbuldan süreç hakkında bilğilendirme yapabilir misiniz acaba nasıl ilerliyor nerden nasıl başlıcaz bilği verirseniz çok sevinirim

mrb. bende 19.02.2018 tarihinde mersinden başvuru yaptım, sıram 1 ay önce belli oldu. kız sırasında 20. siz ne zaman başvuru yapmıştınız

mrb. bende 19.02.2018 tarihinde mersinden başvuru yaptım, sıram 1 ay önce belli oldu. kız sırasında 20. siz ne zaman başvuru yapmıştınız
Biz 8/05/2018 de başvuru yaptık kız 20 erkek 16 imiş yani kızda sizden sonra biz varız Allah'ın izniyle inş

Merhaba Yüreği güzel anneler, benim için her biriniz normal hamile kalan annelerden daha kutsalsınız kısaca kendimi tanıtayım, ben 42 yaşında 2 defa tüp bebek deneyimi yaşayan mutlu yuvası olan bir kadınım.. ama gel gör ki nedense içimde en eksik yanım annelik duygusu belki taşıyamıyacam onu ama kalbimde taşımak için hazırım eşim eskiden bu konuda baya katıydı ama bu son tüp bebek tedavisinden sonra benimde üzülmem sonucu daha olumlu bakıyor.. bende evlatlık için araştırma yapıyorum ve bende bebek istiyorum minik bir kız Allah nasip ederse tabi.. yapılan işlemleri hiç bilmiyorum nereden başlayacağımı bile bilmiyorum benim ailem eşimin ailesi hepsi karşı gelecektir eminim ama hayat benim ve eşimin biz nasıl mutlu olacaksak.. bende pazar günleri uyandığımda evde ses olsun kahvaltılar yapılsın evde koştumaca olsun istiyorum eve geldiğimde sadece yemek derdim olmasın.. her kadın gibi.. eşimi çok seviyorum çok iyi bir eş iyi bir baba olacağından eminim hepimizi kutluyorum bu kararı vermek bile bence çok önemli.. bazı arkadaşlar il dışından istemiş ben istanbuldayım bu arada buralarda nasıl olur bilmiyorum birde bebek 1 yaş altı almak kolay mı onu da bilmiyorum başvuruda bulunan arkadaşlar biliyorum uzun oldu biraz ama bana önereceğiniz bir şey var mı? yani özellikle yapmamız gereken.. şimdiden teşekkürler... sevgiler

canım merhaba, seninle bu konuyu ayrıca konuşuruz, ama yazını görünce dayanamadım cevap vermek istedim. öncelikle seni bu kararı vermenin ne kadar zor olduğunu bildiğimden canı gönülden tebrik ediyorum.

eskiden yaş sınırı vardı 1 yaş bebek için, şimdi kaldırdılar. diğer koşulları sağlarsanız 1 yaş altı bebeği verip vermeme hususunda takdir evlat edinme birimindekilere kalıyor. gerçi bu konuda onlar da yönetmelik/tebliğ bekliyorlardı en son görüştüğümde. bence ilk yapılması gereken eşinle birlikte yerleşim yerinizdeki evlat edinme birimine giderek bilgi almanız. orada tüm prosedür anlatılır. süreç uzun sürüyor. hastanede yapılacak fiziksel ve psikolojik testler ve muayeneler var. sonrasında ev ziyareti var, ne kadar erken başvuru yaparsanız o kadar erken sıraya giriyorsunuz. o yüzden bir an evvel karar verip, bilgi alıp, başvuru yapmanızda fayda olacaktır.

sağol canım benim:) evet doğru diyorsun bir an önce gidip bilgi alacağım ama öncelikle eşimle konuşmam gerekli zaten anca 2-3 sene de sıra geliyor...

Evet Mersin yanlış yazmışım kız 21 erkek 16
Bu sıralar yani kız çocuk için 21 aile erkek 16 aile mi var size gelene kadar aceba istanbulda ayda kaç sıra ilerliyor semt smet değişiyor mu aceba bizde en yakın zamanda başvuracağız çok mu uzun sürüyor arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…