İlk başvurduğunızda kaçıncı sırada başladınızEylül 2016 başvurduk kiz bekliyoruz sıramız 8
Burası eskisi kadar faal değil. İlk başvurduğumuz zaman bize erkek için 2.5 yıl, kız için 3 yıl beklersiniz dedi. Biz sadece kız sırasına girdik. Başvurudan 10 ay sonra ev ziyaretine geldi. 2-3 hafta sonrada onay kağıdı geldi 20 ile başladık.İlk başvurduğunızda kaçıncı sırada başladınız
0-1 yaş arası2019 eylüle doğru gelir o zaman kaç aylık istemiştiniz
bence de eskisi gibi değil ankaradan kimse yok mu sıralar ne durumda :)Burası eskisi kadar faal değil. İlk başvurduğumuz zaman bize erkek için 2.5 yıl, kız için 3 yıl beklersiniz dedi. Biz sadece kız sırasına girdik. Başvurudan 10 ay sonra ev ziyaretine geldi. 2-3 hafta sonrada onay kağıdı geldi 20 ile başladık.
Her ay arayıp soruyoruz eve bilgi gelmiyor. Sadece ev ziyaretinden sonra bir defa onay mektubu anlıyorsunuz ilk sıranızı öğreniyorsunuz sonra her ay arayıp bilgi alabilirsiniz. Bu ay hiç düşmedi moralim bozuldu o yüzden ocaktan önce aramam herhalde bı daha.Ocak ayında kaça düşücez bakalım ocağın kaçında geliyor yazı siz her ay arayıp soruyor musunuz
Unitup tekrar ayni şeyleri sorabilirim kusura bakmayın, siz zaten onay aldınız dimi? Normalde her sene Ocak ayında sıranın yazdığı kağıt geliyor diyorlar ama biz geçen yıl çok bekledik gelmedi. Evet cihan bey başka kimse yok. Siz en son ne zaman görüştünüz onunla?Bana ocak ayında sıranız yazı olarak gelicek dedi bende kızarlar acaba birşey derler mi diye aramıyorum kiminle görüşüyorsunuz siz cihan beyle mi
Bizim onay kağıdımız eylülde geldi ben cihan beyle ekim ayında görüştüm işim gereği her ay gidiyorum kreşte çalışıyorum her ay evrak götürüyorum bu ay yerinde yoktu göremedimUnitup tekrar ayni şeyleri sorabilirim kusura bakmayın, siz zaten onay aldınız dimi? Normalde her sene Ocak ayında sıranın yazdığı kağıt geliyor diyorlar ama biz geçen yıl çok bekledik gelmedi. Evet cihan bey başka kimse yok. Siz en son ne zaman görüştünüz onunla?
Bu ay sonu arayıp sıranızı sorabilirsiniz bu sizin en digal hakkınız. Her ay ne evrağı götürüyorsunuz onu anlamadımBizim onay kağıdımız eylülde geldi ben cihan beyle ekim ayında görüştüm işim gereği her ay gidiyorum kreşte çalışıyorum her ay evrak götürüyorum bu ay yerinde yoktu göremedim
Bende kocaelinden basvurdum 2016da siram 17di ..bir ay once gorusmeye gittm.tekrar ilk 5in icine girmisim tekrar sabika kaydi ve saglik raporu istedi bunlar olsunda hazir llsun dedi..cihan beyle gorustum hic bilgi vermiyo .siizn kacinci sira kocaeli den siralari paylasalimAy sonu arım vakalım düşmüşmüyüz hiç
Dondurulmuş muydu sıranız? Yada 40 yaş üstü müsünüz?Bende kocaelinden basvurdum 2016da siram 17di ..bir ay once gorusmeye gittm.tekrar ilk 5in icine girmisim tekrar sabika kaydi ve saglik raporu istedi bunlar olsunda hazir llsun dedi..cihan beyle gorustum hic bilgi vermiyo .siizn kacinci sira kocaeli den siralari paylasalim
Bende kız bekliyorum yaşım 35 sıram 8Yo dondurma yok yas 31di basvurduyumda.sizin kacinci sira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?