• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat acısı

karabulutlar06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
13
5
36
35
35.haftada doğum yaptım ve 6.gün bebeğimi kaybettim. Ciğerlerinde enfeksiyon vardı. Okadar canım yanıyor ki kokusunu bile bilmiyorum. Bir kere kucağıma alamadım bile. Sonraki gebelik için çok korkuyorum aynı şeyleri yine yaşayacağım diye. Zaman geçiyor ama bebeğimin acısı geçmiyor. Acının biraz dinmesi için yakın zamanda tekrar gebelik düşünüyorum. Öncesi için nasıl bir tedavi yapılabilir. Ya da benim durumumda olan var mı neler yaptınız. Evlat acınız nasıl geçti. Tekrar bebeğiniz oldu mu?

Şu an nasılsınız? Mesajınızı yeni gördüm. Başınız sağ olsun çok çok üzüldüm ben de hamileyim ne zorluklar çekiyoruz bebeklerimiz için ve bazen ellerimizden kayıp gidiyorlar. Bu süreçte size psikolojik yardım almanızı öneririm. Acınızı tamamıyla atlatıp psikolojiniz iyileşmeden tekrar bi hamilelik düşünmeyin derim. Çünkü şu an kendi ağzınızla aynı şeyleri tekrar yaşarım diye korkuyorum yazmışsınız. Hamilelik boyunca bu korkuyla yaşamak psikolojinizi yeterince olumsuz etkileyecek o yüzden öncesinde bu acıyı atlatmakta ve diğer hamileliklerle bağdaştırmamayı öğrenmelisiniz. Ayrıca 35 hafta az değil bebeği doğurdunuz normal bi doğum yaşadınız o yüzden vücudunuz da normale dönmesi açısından beklemenizi öneririm. Mesajınızı geç gördüm ama umarım geç kalmamışımdır.

Başınız sağolsun bende 7 aylık anne karnında kaybettim Allah'a sığınin ve bol dua edin Rabb'im dilediği zaman nasip eder çok şükür şuan iki evladım var Rabb'im gönlünüze göre dizede nasip etsin

Başınız sağolsun bende 7 aylık anne karnında kaybettim Allah'a sığınin ve bol dua edin Rabb'im dilediği zaman nasip eder çok şükür şuan iki evladım var Rabb'im gönlünüze göre dizede nasip etsin
Çok üzüldüm başınız sağ olsun. sebebi neydi ben de hamileyim öyle bi korkum yok şu an ama her an her şey olabilir bazen aklıma geliyo ya karnımda bi şey olduysa diye her dakka bebeğimizi göremiyoruz ne de olsa :(

Çok üzüldüm başınız sağ olsun. sebebi neydi ben de hamileyim öyle bi korkum yok şu an ama her an her şey olabilir bazen aklıma geliyo ya karnımda bi şey olduysa diye her dakka bebeğimizi göremiyoruz ne de olsa :KK43:
Sagolun 7 aya kadar sorun yoktu sonra kalbinde problem gorduler cok surmedı karnımda oldu 🙁 oyle korkular getirmeyin aklınıza Rabbim tevekkül edin saf selim kucağına alırsın insallah

Back