evkurdan alınan ürünün iadesi

sen teslim almışmıydın, ne kadar süre sonra gittin istemiyorum dedin
Hayir teslim almadim zaten sende almamissin senin trslim almadigini kanitlaman degil onlarin teslim ettigini kanitlamasi gerekir ...senin iade hakkin var git satisi iptal etmek istiyorum de kesin bi dille kararli oldugunu soyle

Elinizden geleni ardınıza koymayıp iade edin. Ve burdan herkese uyarım; evkur öldürmez süründürür. Uzak durun

Ürünü teslim aldıktan sonra paketini açmadığınız taktirde hiçbir şikayetiniz olmasa bile iade etme hakkınız 2 hafta var. Siz oraya gidince itiraz edebilirler. Ama ev kur internet sitesinde genel sözleşme kurallarına bu yazıyor. Yani alsanız da geri iade edebilirdiniz. Imza atmadıydanız zaten teslim bile almadığınız için yine aynı şekilde iade şansınız var. Yanlız uyanıklık yapıp iade değil değişim diyebilirler. Öyle bir hakları yok iade ile beraber imzalı senetinizi mutlaka geri alın. Bende almıştım 1000 tl lik ürün 12 gün sonra iade ettim paketini hiç açmamıştım. Evkurdan müşteri hizmetleri ni aradım. Ordakiler" ürünü aldığınız mağazaya gidiniz lütfen "demek için maaş alıyorlar. Sonra mağazaya gidip iade ettim. Daha sonra anneme köşe koltuk aldık çarşı mağazadan. Ama kapıdan sığmadı bende gelen elemanlara sinir oldum gidip başka yerden aldım. 2 gün sonra çarşı mağazaya gidip senetimi istedim. Yerine başka koltuk verebiliriz dediler. Bende kabul etmedim. Zaten evimde var. Ve 14 günü geçmedi senetimi vermek zorundasınız dedim. Ve aldım. Şimdi mağazaya nezaman girsem herkeste bir hırs bir sinir :)

Tüketici olarak haklarınızı bildiğiniz e emin olurlarsa sorun çıkarmazlar

Son düzenleme:
EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

Şirketinizle imzalamış olduğum, ******* tarih ve ****** alışveriş kontrol numaralı alışveriş/*** marka epilatör sözleşmesinden , 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’ a bağlı olarak çıkarılan, Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik’in 6’ncı maddesinden kaynaklanan cayma hakkımı kullanmak suretiyle caydığımı bildirir, imzalamış olduğum kıymetli evrakın, tarafıma teslim edilmesini, aksi halde hukuki haklarımı kullanacağımı tarafınıza bildiririm.

Ad, Soyad

Tarih

İmza

Gerekli yerleri doldurup yazıcıdan bastır ve götür... Cayma hakkımı kullanmak istiyorum de.Mağazada imzalamış olduğun sözleşmenin altındaki senet kısmını yırtıp sana verecekler canım.

Normalde dilekçe luzumsuz yalnızca cayma hakkımı kullanmak istiyorum dediğinizde zaten gerekli işlemi yapmaları lazım ama Evkur biraz belalı bir şirket bu yüzden bazen gerekebiliyor.

gittim istemiyorum dedim. mağaza müdürü neden dedi, eşimin haberi yoktu sorun oldu dedim salladım isterseniz başka bi ürünle değiştirebiliriz dedi yok istemiyorum dedim. hiç bi sorun olmadan hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…