evkurdan alınan ürünün iadesi

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.211
15.391
dün evkurdan ağda makinesi aldım 175 lira, sonra vazgeçtim, gereksiz ve pahalı geldi. bugün ürünü getirdiler ben bunu istemiyorum, iptal etme şansım varmı dedim.
var tabi ürünü alıp mağazaya götürüp söylebilirsiniz dediler. ben ürünü alırsam o zaman kabul etmiş olmazmıyım dedim. öyle deyincede biz bunu götürelim sizde yarın mağazaya uğrayın söyleyin dediler.
mağazada ürünü almadığınızı nerden bilelim derlermi bi sorun çıkarmı dedim. siz buraya ürünü teslim aldım diye bi imza atmadınız sorun olmaz dediler.
böyle bişey yaşayan varmı, yarın mağazaya gidince sorun çıkarmı, ben onu almak zorunda kalırmıyım.

İnterne den mi sipariş verdiniz. Ön ödemeyi kartdan yaptınız sanırım.
Hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım.

İnterne den mi sipariş verdiniz. Ön ödemeyi kartdan yaptınız sanırım.
Hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım.
internetten değil, mağazadan aldım. ödeme falan yapmadım bi dahaki ay başlıcak ödemeleri

Canım teslimat fişine imza atmış olman lazım imzan yoksa diyeemzler
imza atmadım. netten bi kaç yorum okudum, hep sorun çıkarmışlar geri almada. o yüzden korktum

internetten değil, mağazadan aldım. ödeme falan yapmadım bi dahaki ay başlıcak ödemeleri

imza atmadım. netten bi kaç yorum okudum, hep sorun çıkarmışlar geri almada. o yüzden korktum
Sorun çıkaracaklar ama dişli olursanız ve ürünü teslim almadığınız için mecburen iade alacaklar.

para vermemişsin imza atmamışsın
hiçbişey olmaz bence
en fazla arayıp neden vazgeçtiğini soracaklardır..

Bende telefon almistim sonra vaz gectim kotu yaorumlardan dolayi gidip ben vaz gectim iptal etmek istiyorum dedim vaz gecirmeye calistilar ama zorluk cikarmadilar sen sadece kararli oldugunu hissettir

Bende telefon almistim sonra vaz gectim kotu yaorumlardan dolayi gidip ben vaz gectim iptal etmek istiyorum dedim vaz gecirmeye calistilar ama zorluk cikarmadilar sen sadece kararli oldugunu hissettir
sen teslim almışmıydın, ne kadar süre sonra gittin istemiyorum dedin

Bende alışveriş yaptım ve almadım sorun falan çıkmadı, hatta pc aldık ertesi gün iade ettik ondada sorun çıkmadı.

evkur mu? aman aman amann. ALLAH yardımcın olsun kardeş. benim teslim almadığım ve stok sebebiyle teslim edemedikleri ürünün kredi kartıma iadesi 2 aydan fazla sürdü :)

evkur mu? aman aman amann. ALLAH yardımcın olsun kardeş. benim teslim almadığım ve stok sebebiyle teslim edemedikleri ürünün kredi kartıma iadesi 2 aydan fazla sürdü :)
ödeme yapmışmıydın, ellerinde olmayan ürünümü satıyolar

evkur mağazalarını tavsiye etmiyorum oradan aldığım bi ürünün kusurlu olduğunu gördüm iade etmek istedim orada çalışan kabadayı tipli adamlar kesin bi dille iade almıyoruz dediler mafyacılık oynuyorlar gibime geliyor. çok kaba çalışanları var ve ürünler olması gerekenin üstünde.

ödeme yapmışmıydın, ellerinde olmayan ürünümü satıyolar
evet kredi kartıma taksit yaptırmıştım. ürünü bir kaç güne teslim edeceklerini söylediler. ki ürün bulaşık makinasıydı. birde çalışan biriyim. makina nasıl lazım. neyse 10 gün falan idare ettik ama baktık olmuyo. bizi bugün yarın diye 1 hafta daha oyaladılar. sonra gittim mağaza içinde yüksek sesle iade istiyorum diye tartışınca iade aldılar. ama bu seferde kredi kartı diye oyaladılar. ( kredi kartı iadeleri aynı gün olursa yapabiliyorlarmış. halbuki nereye giderseniz gidin 15 gün veya 1 ay artık mağaza anlaşması nasılsa silip üzerindeki şifreyle iadesini alabiliyorlar ) toplam bu işlemlerin hepsi 2 aydan fazla sürdü.

ha bu arada kredi kartıma taksitli aldığım için parası da mecburen taksit taksit iade edildi. o da ayrı sıkıntı

olması gerekenin üstünde dediğin fiyat olarakmı, eşimde bu yüzden istemedi ordan niye aldın diğer yerlere göre daha pahalı dedi

sessiz kalsan demek oyalıcaklar, illa orda sesini yükseltmekmi gerekiyo kendini dinletmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…