internetten değil, mağazadan aldım. ödeme falan yapmadım bi dahaki ay başlıcak ödemeleriİnterne den mi sipariş verdiniz. Ön ödemeyi kartdan yaptınız sanırım.
Hiç böyle bir durumla karşılaşmamıştım.
imza atmadım. netten bi kaç yorum okudum, hep sorun çıkarmışlar geri almada. o yüzden korktumCanım teslimat fişine imza atmış olman lazım imzan yoksa diyeemzler
Sorun çıkaracaklar ama dişli olursanız ve ürünü teslim almadığınız için mecburen iade alacaklar.internetten değil, mağazadan aldım. ödeme falan yapmadım bi dahaki ay başlıcak ödemeleri
imza atmadım. netten bi kaç yorum okudum, hep sorun çıkarmışlar geri almada. o yüzden korktum
dişli olmak kim, ben kim. ama teslim almamış olduğum için şansım yüksekSorun çıkaracaklar ama dişli olursanız ve ürünü teslim almadığınız için mecburen iade alacaklar.
sen teslim almışmıydın, ne kadar süre sonra gittin istemiyorum dedinBende telefon almistim sonra vaz gectim kotu yaorumlardan dolayi gidip ben vaz gectim iptal etmek istiyorum dedim vaz gecirmeye calistilar ama zorluk cikarmadilar sen sadece kararli oldugunu hissettir
internetten değil, mağazadan aldım. ödeme falan yapmadım bi dahaki ay başlıcak ödemeleri
imza atmadım. netten bi kaç yorum okudum, hep sorun çıkarmışlar geri almada. o yüzden korktum
banada çıkarmazlar inşallahBende alışveriş yaptım ve almadım sorun falan çıkmadı, hatta pc aldık ertesi gün iade ettik ondada sorun çıkmadı.
ödeme yapmışmıydın, ellerinde olmayan ürünümü satıyolarevkur mu? aman aman amann. ALLAH yardımcın olsun kardeş. benim teslim almadığım ve stok sebebiyle teslim edemedikleri ürünün kredi kartıma iadesi 2 aydan fazla sürdü :)
evet kredi kartıma taksit yaptırmıştım. ürünü bir kaç güne teslim edeceklerini söylediler. ki ürün bulaşık makinasıydı. birde çalışan biriyim. makina nasıl lazım. neyse 10 gün falan idare ettik ama baktık olmuyo. bizi bugün yarın diye 1 hafta daha oyaladılar. sonra gittim mağaza içinde yüksek sesle iade istiyorum diye tartışınca iade aldılar. ama bu seferde kredi kartı diye oyaladılar. ( kredi kartı iadeleri aynı gün olursa yapabiliyorlarmış. halbuki nereye giderseniz gidin 15 gün veya 1 ay artık mağaza anlaşması nasılsa silip üzerindeki şifreyle iadesini alabiliyorlar ) toplam bu işlemlerin hepsi 2 aydan fazla sürdü.ödeme yapmışmıydın, ellerinde olmayan ürünümü satıyolar
olması gerekenin üstünde dediğin fiyat olarakmı, eşimde bu yüzden istemedi ordan niye aldın diğer yerlere göre daha pahalı dedievkur mağazalarını tavsiye etmiyorum oradan aldığım bi ürünün kusurlu olduğunu gördüm iade etmek istedim orada çalışan kabadayı tipli adamlar kesin bi dille iade almıyoruz dediler mafyacılık oynuyorlar gibime geliyor. çok kaba çalışanları var ve ürünler olması gerekenin üstünde.
sessiz kalsan demek oyalıcaklar, illa orda sesini yükseltmekmi gerekiyo kendini dinletmek içinevet kredi kartıma taksit yaptırmıştım. ürünü bir kaç güne teslim edeceklerini söylediler. ki ürün bulaşık makinasıydı. birde çalışan biriyim. makina nasıl lazım. neyse 10 gün falan idare ettik ama baktık olmuyo. bizi bugün yarın diye 1 hafta daha oyaladılar. sonra gittim mağaza içinde yüksek sesle iade istiyorum diye tartışınca iade aldılar. ama bu seferde kredi kartı diye oyaladılar. ( kredi kartı iadeleri aynı gün olursa yapabiliyorlarmış. halbuki nereye giderseniz gidin 15 gün veya 1 ay artık mağaza anlaşması nasılsa silip üzerindeki şifreyle iadesini alabiliyorlar ) toplam bu işlemlerin hepsi 2 aydan fazla sürdü.
ha bu arada kredi kartıma taksitli aldığım için parası da mecburen taksit taksit iade edildi. o da ayrı sıkıntı
olması gerekenin üstünde dediğin fiyat olarakmı, eşimde bu yüzden istemedi ordan niye aldın diğer yerlere göre daha pahalı dedi