Evizde bir başkasınının kalması

syro34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
35
-12
26
Merhaba kızlar be 4 yıllık evliyim ve 1 yaşında bebeğim var eşimin aileside benim ailemde farklı şehirlerde yaşıyorlar ben de biraz sıkıldım değişiklik olsun diye anneme gitmek istiyorum eşim çalıştığı için evde kalıcak. Fakat eşimin ailesi oğullarının evde tek kalmasından rahatsız oluyor koskoca adam olmuş evli barklı çoluk çocuk sahibi adam ben güveniyorum ki bırakıyorum tek siz niye karışıyosunuzki yok kayın babam diyo ben gelicem oğlumla kalıcam tek kalmasın. Bende istemiyorum yani ben yokken evimde neden tek kaşsın beni rahatsız ediyor bu durum eşim işte olacak o evde tek kayınvalidem gelmiyo diğer oğulu tek kalmasın diye evde hayır anlamıyorum bu oğlanlar evde tek kalınca noluyo . Eşime dedim ben yooikken gelmesini istemiyorum diye eşimde onlara aynen iletmiş istemediğimi ama yok inada bindirdi istemediğimi bildiği halde gelicek adam şimdi ben açık açık yüzüne söylesem nolur off yüzgöz olmakda istemiyorum ama saygısızlık değilmi bu evime herzaman gelebilrler kapım sonuna kadar açık geldiklerinde de hizmette kusur etmem ama ben yokken gelinmesin istemiyorum evin hanımı evde yokken o evde kalınmaz ki günlerdir canımı sıkıyor bu konu en sonunda birileriyle paylaşmak istedim sizin düşünceleriniz neler kızlar

Ev eşimle ortak evimiz. İkimizden biri yokken diğerinin ailesi gelebilir. Eşlerin bu konuda birbirine karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Eşim yokken ailemin gelip kaldığı çok oldu. Keza ben yokken onun ailesinin de.
Şahsi düşüncem bu olduğu için sizi haklı bulamadım o yüzden..

Ev eşimle ortak evimiz. İkimizden biri yokken diğerinin ailesi gelebilir. Eşlerin bu konuda birbirine karışma hakkı olduğunu düşünmüyorum. Eşim yokken ailemin gelip kaldığı çok oldu. Keza ben yokken onun ailesinin de.
Şahsi düşüncem bu olduğu için sizi haklı bulamadım o yüzden..
O sizn fikriniz düşüncenin ben süreklli evde olduğum için birileri gelir geliyoda komşum gelir arkadaşlarım gelir kardeşim annem gelir ama eşim çalışıyor tün gün işte be evde tek başına en sahibi olmadan kalan biri var beni çok rahatsız eder şahsen takıntılı biriyim biraz siz rahatsız olmuosanız ne mutlu

Çok saçma gerçekten . Ailesinin eşini hala bakıma muhtaç ,evde tek başına kalamaz muameleside saçma. Sizin evde kimse yokken ailesi gelmesin muamelenizde saçma.
Bırakın gelsin kalsınlar madem yada açın diyinki eşim 5 yaşında çocuk değil kendi kalabilir.

Tek bir sorum var.
Eşin memlekete gitse, annen ablan "aa eşin yok, bebekle tek yapamazsin geleyim ben" dese ve eşin "evde ben yokken kimse kalamaz" diye kıyametleri kopartsa ona hak verir misin?
Vermem çünkü ben sürekli evdeyüm ben evden çıkıp annem babam gelip kalıcaz derse hak veririm

Çok saçma gerçekten . Ailesinin eşini hala bakıma muhtaç ,evde tek başına kalamaz muameleside saçma. Sizin evde kimse yokken ailesi gelmesin muamelenizde saçma.
Bırakın gelsin kalsınlar madem yada açın diyinki eşim 5 yaşında çocuk değil kendi kalabilir.
Bunları ben değil eşim söylüyor zaten ben bu konuda onlarla yüz göz olmak istemiyorum ama inat eder gibi gelcez diyolar

Eşiniz istemiyorsa kendisi söyleyebilir ailesine orası farklı bir mesele ama siz yokken gelip kalmasında anormal bir durum göremedim ben. bize kv geldiği zaman ben, o eşimin yanında diye ailemin yanına giderim mesela. Çünkü eşimin evde tek kalmasındansa yanında birinin olması daha iyi hissettirir dünyanın bin bir türlü hali var evde başına bir şey gelebilir rahatsızlanabilir eşimde benim çok tek kalmamı istemez tabi her evliliğin dinamiği farklıdır

Eşiniz istemiyorsa kendisi söyleyebilir ailesine orası farklı bir mesele ama siz yokken gelip kalmasında anormal bir durum göremedim ben. bize kv geldiği zaman ben, o eşimin yanında diye ailemin yanına giderim mesela. Çünkü eşimin evde tek kalmasındansa yanında birinin olması daha iyi hissettirir dünyanın bin bir türlü hali var evde başına bir şey gelebilir rahatsızlanabilir eşimde benim çok tek kalmamı istemez tabi her evliliğin dinamiği farklıdır
Ne olabilirki yeryüzünde tek kalan binlerce insan var artık her türlü imkan elimizn altında hastalansa rahatsızlansa her türlü imkan var ben böyle şeyleri sorun etmiyorum ama evde kimse yokken bi yabancı kal ası beni rahatsız ediyormutfağım banyom odam yaa katıştırır kurcalars

Bunları ben değil eşim söylüyor zaten ben bu konuda onlarla yüz göz olmak istemiyorum ama inat eder gibi gelcez diyolar

Eşinizde sizde hala çocuk gibi davranıyorsunuz, onlarda sizi öyle görüyorlar doğal olarak. Bence biraz büyüseniz herkes için iyi olacak.
Kocanız büyüsün mesela elini masaya vursun kendim kalabilirim kimse gelmesin diyebilsin. Siz büyüyün mesela evimde evim ben yokken kimse gelmesin evciliğimi bozuyor demeyin.

Ne olabilirki yeryüzünde tek kalan binlerce insan var artık her türlü imkan elimizn altında hastalansa rahatsızlansa her türlü imkan var ben böyle şeyleri sorun etmiyorum ama evde kimse yokken bi yabancı kal ası beni rahatsız ediyormutfağım banyom odam yaa katıştırır kurcalars
evet yüzlerce insan tek yaşıyor eşimde tek kalabilir kaldığı zamanlarda oluyor ama yine de yanında biri olduğunda ben kendimi daha iyi hissediyorum ayrıca evinizi kurcayalacak insanlarsa zaten ilişkilerinizin temelinde bir sorun vardır

Eşinizde sizde hala çocuk gibi davranıyorsunuz, onlarda sizi öyle görüyorlar doğal olarak. Bence biraz büyüseniz herkes için iyi olacak.
Kocanız büyüsün mesela elini masaya vursun kendim kalabilirim kimse gelmesin diyebilsin. Siz büyüyün mesela evimde evim ben yokken kimse gelmesin evciliğimi bozuyor demeyin.
Canım gerçekten eşim ciddi bir şekilde bunları ona defalarca kez söyledi bunlar ısrarla gelicez diyolar ama ne ısrar beni bu da rahatsız ediyo açıkcası ne bu ısrar istenmediğinizi bildiğiniz halde asla çocuklarının büyüdüğünü kabul edeniyorlar annesi gelir yanımda oy ansınızn kuzusu anası kurban olsun der sever sarılır böyle sürekli peşlerindeler çocuklarının bi salmıyoşarki

Canım gerçekten eşim ciddi bir şekilde bunları ona defalarca kez söyledi bunlar ısrarla gelicez diyolar ama ne ısrar beni bu da rahatsız ediyo açıkcası ne bu ısrar istenmediğinizi bildiğiniz halde asla çocuklarının büyüdüğünü kabul edeniyorlar annesi gelir yanımda oy ansınızn kuzusu anası kurban olsun der sever sarılır böyle sürekli peşlerindeler çocuklarının bi salmıyoşarki

Onlarla alakası yok işte eşiniz sınırını çizemiyor. Suç eşinizde. Hiç bir insan gerçek bir hayıra evet dedirtemez.

X