• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evintekprensesi çeyize başlarr

Güle güle kullan çok güzeller :) Sen de emsan reyhancılardan olmuşsun :P

yaşasın emsan :KK52: kuzenim emsan bayiside ordan alıyorum çoğunu
Ay çok iyiymiş ben de misafiri ve günlüğü emsan almayı planlıyorum. Misafir için lilyum düşündüm de günlükte kararsızlıklar yaşamıyor değilim :D Hatta seramik tencerelerim de emsan, çelik tencere takımını da emsan düşünüyorum. Galiba emsan mağazasına dönecek ev :KK57:

Ay çok iyiymiş ben de misafiri ve günlüğü emsan almayı planlıyorum. Misafir için lilyum düşündüm de günlükte kararsızlıklar yaşamıyor değilim :KK70: Hatta seramik tencerelerim de emsan, çelik tencere takımını da emsan düşünüyorum. Galiba emsan mağazasına dönecek ev :KK57:
benim emsana döndü bile :KK45:

benim emsana döndü bile :KK45:
Evett dönmüş gerçekten :D Frezya çatal kaşık takımını da almışsın, bir ara onu alacaktım lilyuma taktım sonradan :KK53: çelikleri tencereler de emsan :D Bu arada blender için ben de braunun bu setini düşünüyorum herkes çok övmüş.

Evett dönmüş gerçekten :KK70: Frezya çatal kaşık takımını da almışsın, bir ara onu alacaktım lilyuma taktım sonradan :KK53: çelikleri tencereler de emsan :KK70: Bu arada blender için ben de braunun bu setini düşünüyorum herkes çok övmüş.
Gercrkten braunun görünüşüde çok güzel işlevini henüz bilmesemde

Ay kızlar çok duygulandım bugünlerimi hatırladımda english home dan madame coco dan çıkmazdım. Şimdi e-bebek lere terfi ettim :-):-) Rabbim bu mutlu günlerinizi bozmasın :nazar:

Bizim yerimizede gezin :KK5:

Ay kızlar çok duygulandım bugünlerimi hatırladımda english home dan madame coco dan çıkmazdım. Şimdi e-bebek lere terfi ettim :-):-) Rabbim bu mutlu günlerinizi bozmasın :nazar:

Allah bağışlasın darısıda tüm isteyenlerin başına inş canım ahhh ahhh gecsin su günler gelsin düğün günümüz

Allah bağışlasın darısıda tüm isteyenlerin başına inş canım ahhh ahhh gecsin su günler gelsin düğün günümüz

Oy canlarım benim... Hiç stres yapmayın bu sürecin tadını çıkartın hiçbir şeye moralinizi bozmayın... Göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor. Üzmeyin biribirinizi hııı :KK19::KK68::KK68:

Kaliteli durduğu kesin :KK70:
Su an taze taze emsan kahvaltı takımıda aldım bir emsan daha eklendi çeyizime
image.jpg

Oy canlarım benim... Hiç stres yapmayın bu sürecin tadını çıkartın hiçbir şeye moralinizi bozmayın... Göz açıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor. Üzmeyin biribirinizi hııı :KK19::KK68::KK68:
Gerçekten çok sıkıntılı bir dönemmiş su nişanlılık dönemi çok şükür hiçbir sorunumuz olmadığı halde bu kadar sukıntılı geciyorsa gerisini düşünemiyorum

Güle güle kullanın hepsi çok güzel. :nazar: :KK14:Kırmızı nevresim ttakımına bayıldım marka ve fiyat öğrenebilir miyim ? Bir de pembe cook plus yazıyor üstünde onu çözemedim :KK49:

Güle güle kullanın hepsi çok güzel. :nazar: :KK14:Kırmızı nevresim ttakımına bayıldım marka ve fiyat öğrenebilir miyim ? Bir de pembe cook plus yazıyor üstünde onu çözemedim :KK49:
tesekkür ederim canım. kırmızı nevresim taç ama fiyatını hatırlamıyorum 205 tl ye aldım. pempe olanda wafffle makinem:KK68:

Back
X