• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evintekprensesi çeyize başlarr

Canım güle güle kullan
Ne zamandır benim de gözüm bu waffle makinesinde:)tost için de aparatı var mı

Eşyaların çok çook güzel.. Güzel günlerde kullanırsın inşallah :) kırmızı nevresim takımımız aynı :KK39:
tesekkür ederim canım inş heves aldıklarımızı hepimiz ağız tadıyla kullanırız. kırmızı nevresm her yeni evlenene lazım:-) gerci benim annemler o nevresimi hiç beğenmediler ama :KK55:

634986863370307344.jpg
635386025157417112.jpg
English-Home-Ini-Polyester-Ekru-Masa-Örtüsü.jpg

Çok güzel aldıklarınız, nevresimleri kolay kolay beğenmeyen biri olarak söylüyorum çok güzel sizinkiler :KK73: iyi Günler'de kullanın inşallahh :KK37:

çok güzel parçalar seçmişsin canım.yemek takımının markası ne beğendiğim modele benziyo biraz düşünebilirim bunuda.su bardaklarımız,waffle makinemiz aynı.çaydanlığında rengi farklı.nevresimlerinde çok güzel.güle güle kullan canım :)

çok güzel parçalar seçmişsin canım.yemek takımının markası ne beğendiğim modele benziyo biraz düşünebilirim bunuda.su bardaklarımız,waffle makinemiz aynı.çaydanlığında rengi farklı.nevresimlerinde çok güzel.güle güle kullan canım :)
Yemek takımlarım emsan canım düşünebilirsin gercekten cok hos duruo tesekkür ederim canım tabii asağı yukarı herkesin bir seyleri benziyo zevkler bir
Canım harikalar
Bayıldım
Çok tesekkür ederim canım heycanla alınıyor hersey

Yemek takımlarım emsan canım düşünebilirsin gercekten cok hos duruo tesekkür ederim canım tabii asağı yukarı herkesin bir seyleri benziyo zevkler bir

Çok tesekkür ederim canım heycanla alınıyor hersey

evet canım aldıklarına bakarak zevklerimiz benzer.bernardonunkini beğeniyodum ama bunu da benzettim bakalım gelecek ay alırım heralde :)

Back
X