- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 38
- Konu Sahibi evintekprensesi
Canım güle güle kullan
Ne zamandır benim de gözüm bu waffle makinesinde:)tost için de aparatı var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım sadece waffle ama çok şık ve tatlı duruyo bayıldım ben tek kelimeyleCanım güle güle kullan
tesekkür ederim canım inş heves aldıklarımızı hepimiz ağız tadıyla kullanırız. kırmızı nevresm her yeni evlenene lazım gerci benim annemler o nevresimi hiç beğenmediler amaEşyaların çok çook güzel.. Güzel günlerde kullanırsın inşallah :) kırmızı nevresim takımımız aynı
tesekkür ederim canımGüle güle kullan çok şekerler
Çok güzel aldıklarınız, nevresimleri kolay kolay beğenmeyen biri olarak söylüyorum çok güzel sizinkiler iyi Günler'de kullanın inşallahh
çok tesekkür ederim kızlar gercekten begenmenize çok sevindimgüle güle kullan canım aldıklarını hepsi birbirinden güzeller...
Çok güzel şeyler almışsın canım. Güle güle kullan hepsini
tesekkür ederim kızlarHuzur içinde, sevgiyle kullanın. Maşallah.
Yemek takımlarım emsan canım düşünebilirsin gercekten cok hos duruo tesekkür ederim canım tabii asağı yukarı herkesin bir seyleri benziyo zevkler birçok güzel parçalar seçmişsin canım.yemek takımının markası ne beğendiğim modele benziyo biraz düşünebilirim bunuda.su bardaklarımız,waffle makinemiz aynı.çaydanlığında rengi farklı.nevresimlerinde çok güzel.güle güle kullan canım :)
Çok tesekkür ederim canım heycanla alınıyor herseyCanım harikalar
Bayıldım
Yemek takımlarım emsan canım düşünebilirsin gercekten cok hos duruo tesekkür ederim canım tabii asağı yukarı herkesin bir seyleri benziyo zevkler bir
Çok tesekkür ederim canım heycanla alınıyor hersey