cnm bende 10 günde bi yaparım ama bu 10 gün içinde arada süpürgeye veriyorum toz alıyorum evim tertemiz inanki benim eşimde evde olduğu zaman temizlikden hiç hoşlanmıyo hatta nefret ediy. tavsiyem eşin evdeyken cnm yapma o işe gidince yap:))telinden git:)
hamileliğimden beri azaldı .. haftanın üç günü muhakak temizlik yapardım. Bunun bir günü detaylı olurdu.. Şimdi birini bulmam şart oldu.. Hafta sonu asla ama asla temizlik yapmıyorum .. Sadece eşime ayırıyorum.. bide asla eşimin yanında temizlik yapmıyorum .. hem o haz etmiyor hem de ne gereği var ...
Valla bizim evden kaynaklaniyor herhalde hergun tozlandigi icin surekli toz aliyorum, hergun supuruyorum, haftada bir kez yukarlari supuruyorum ve haftada 1 kez siliyorum 3 katin yerlerini
Ayda 1 kez de koltuklari, bulasik makinesini, buzdolabini, firini vs cekip altlarini temizliyorum
Sagol canim benim, baslarda yoruyodu pestilim cikiyoduvalla canm allah yardımcın olsun 3 kat bırden temzliği bitmez oranın..
umarım konu sahibi arkadaşın eşi gibi cümleler kuran bi eşim olur ilerdeama eşim niye sen habıre temzlık yapıon deyıp duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?