• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinizi ne kadar aralıkla temizliyorsunuz?

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
evet kızlar merak ediyorum her gun, haftada bir, arasıra vs....
ben 2-3 gunde bir temizlerim haftasonu bi gun de biraz daha ayrıntılı temzlık yaparım. ama eşim niye sen habıre temzlık yapıon deyıp duruo ve kendı kardeşini örnek verıo ben onun böle temzlık yaptığını hiç görmedım dıo. ama ne zaman onlara gitsem evlerı tertemız abartıyo muyum temzlıği acaba :52: küçüklüğümden hatırlıom annem evı hemen hemen hergun şöle bi süpürüp silerdi alışkanlık heralde. peki siz ne kadar aralıkla tmzlık yaparsınız

Canım evlenmedim henüz ama bizde haftada iki kere evi süpürür sileriz, olmadı haftada bir gün süpürürüz bir günde hem süpürür hem de sileriz en kötü ihtimal :27: 3-4 hafta da birde detaylı temizlik yapılır. Detaylı temizlik daha çok bizim ruh halimize ve gelen misafire bağlı :27:

cnm bende 10 günde bi yaparım ama bu 10 gün içinde arada süpürgeye veriyorum toz alıyorum evim tertemiz inanki benim eşimde evde olduğu zaman temizlikden hiç hoşlanmıyo hatta nefret ediy. tavsiyem eşin evdeyken cnm yapma o işe gidince yap:))telinden git:)

ben kendımden bıktım mesela hergun supuruyorum sılıyorum tv ızlerken bırı durtuyo sankı kalkıorum bıyerlerı ılıyorum nolcak bu halım bılmem

hamileliğimden beri azaldı .. haftanın üç günü muhakak temizlik yapardım. Bunun bir günü detaylı olurdu.. Şimdi birini bulmam şart oldu.. Hafta sonu asla ama asla temizlik yapmıyorum .. Sadece eşime ayırıyorum.. bide asla eşimin yanında temizlik yapmıyorum .. hem o haz etmiyor hem de ne gereği var ...

Valla bizim evden kaynaklaniyor herhalde hergun tozlandigi icin surekli toz aliyorum, hergun supuruyorum, haftada bir kez yukarlari supuruyorum ve haftada 1 kez siliyorum 3 katin yerlerini

Ayda 1 kez de koltuklari, bulasik makinesini, buzdolabini, firini vs cekip altlarini temizliyorum

cnm bende 10 günde bi yaparım ama bu 10 gün içinde arada süpürgeye veriyorum toz alıyorum evim tertemiz inanki benim eşimde evde olduğu zaman temizlikden hiç hoşlanmıyo hatta nefret ediy. tavsiyem eşin evdeyken cnm yapma o işe gidince yap:))telinden git:)

ay ne kadar güzel on günde bir kirlenen bir ev :) eşim evde olmadan da olmuyokı canm tatıl günlerimiz aynı... hem temzlıkte bana yardm etsın istiyorum sölesende yardım edio şükür :38: .

hamileliğimden beri azaldı .. haftanın üç günü muhakak temizlik yapardım. Bunun bir günü detaylı olurdu.. Şimdi birini bulmam şart oldu.. Hafta sonu asla ama asla temizlik yapmıyorum .. Sadece eşime ayırıyorum.. bide asla eşimin yanında temizlik yapmıyorum .. hem o haz etmiyor hem de ne gereği var ...

allah sağ sağlim kurtarsın inşalh canm :16: . doğru aslında ama çalıştığım için baska vaktım kı okuldan geldğimde evi öle görmeye dayanamıyorum hafta içleride 2-3 günde bi silip süpürüorum. esimde benımle aynı zzamnda evde oluo..

Valla bizim evden kaynaklaniyor herhalde hergun tozlandigi icin surekli toz aliyorum, hergun supuruyorum, haftada bir kez yukarlari supuruyorum ve haftada 1 kez siliyorum 3 katin yerlerini

Ayda 1 kez de koltuklari, bulasik makinesini, buzdolabini, firini vs cekip altlarini temizliyorum

valla canm allah yardımcın olsun 3 kat bırden temzliği bitmez oranın.. :52:

Ben en az yapanlardanım heralde. Eşim ve ben öğretmenız.Sabah cıkıyoruz,ben 4 e dogru gelıyorum eve. Çoluk cocuk yok.Nasıl bırakırsam oyle kalıyor ev cok sukur. Haftada 1 dip köşe yaparım.O ıdare eder bır hafta. Mutfakta ya da baska odalarda ufak tefek kırıntı dokulurse de şarjlı el supurgesıyle alıyorum o kadar. :34:

benim cumartesi günleri temizlik pazar günleri ütü günüm hafta içi 5te geliyorum yemekti bulaşıktı derken saat geç oluyor temizlikte 1 hafta idare ediyor sadece ogün yapabildiğim içinde eşimde mecburen bişey diyemiyor hatta çekiliyor bir köşeye ayak altında da durmuyor:1:

ancak haftada bir gün süpürüp silebiliyorum
gec saatlere kadar calısan bir bayan olarak malesef vakit kalmıyor

misafirden misafire temizlerim :) :)
bu cümle geçen seneki beni anlatıyo,neyse ki değiştim biraz
öğrenci evinde kalıyorum,ortalık toplu zaten,bulaşıkları da biriktirmiyoruz hiç kim boştaysa o yıkıyo,kedi kumunu her hafta temizliyoruz...
genel olarak toplu duruyo yani ev,ama dur bi dip köşe temizleyelim,buzdolabının içini silelim,fayansları ovalım falan...yok yani kırk yılda bi.
eve bi büyüğümüz ya da hiç gelmeyen bi arkadaşımız gelecekse sadece çok detaylı temizlik yapıyoruz
ama eşim niye sen habıre temzlık yapıon deyıp duruo
umarım konu sahibi arkadaşın eşi gibi cümleler kuran bi eşim olur ilerde :21::21:

haftada 2 gün süpürge açıyorum.diğer günlerde gırgır yapıyorum evi:27::27:

ben evli falan deilim kızlar ama üni.ye hazırlanıyoum bu yıl ikinci kez ve evdeyim bu yıl.. ben hergün evi süpürüp siliyorum,toz alıyorum yoksa içim rahat etmiyor benim :).. ama allah izin verirse üniversite okuyacağım sonra bir iş sahibi olacağım ve sonra da evlilik olacak inşallah:16: evlendikten sonra evime haftanın 3 günü evimin işlerinde yardımcı olabilecek bir bayan çağıracağım.. tabii bunlar gelecek planlarımın içinde olan şeyler ama benim şimdilik düşüncem buuu :)

benim 2 tane çocuğum var biri 6 yaşında diğeride 9 aylık.ben neredeyse hergün süpürüyorum işstersen süpürme bebeler muhakkak döküyo bişeler.iki günde birde siliyorum gerçi bu yine bebelere bağlı oluyo.oğlum emekliyo sürekli silmek gerekiyo.ben oğluma zarar vermesin die sirkeli karbonatlı suyla siliyorum yerleri.geçen hafta boya badana yapıldı bi hafta deli gibi temizlik yaptım halıları yıkattım ama bebeler sağolsun rahat durmuyoki.eşimde sen yap dur yarın yine aynı olur dior :9::9:hakklıda.

Back