Evinizi kötü kotulardan nasıl arındırıyorsunuz?

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
96
İstanbul
Kızlar benim eşim çok sigara içiyor. Ve eve girildiği anda kültabağı gibi bir koku oluşuyor. İğrenç... utanıyorum insanlardan. Bunun gibi yemek kokuları falan evin içine siniyor. Biçok oda spreyi falan aldım ama uçucu hepsi. Hatta banyoda 5 dk. parfüm sıkan bi alet var ama işe yaramıyor. Şimdi sık 5 dk sonra hiçbişey kalmıyor. Lütfen evinizi kötü kokulardan nasıl arındıyorsunuz.

Maalesef böyle mucize bir formül henüz yok galiba canım..:sinifsinif:
Bizim evde sigara içilmiyor ancak arada gelen misafirlerimize pek engel olamıyoruz ve bende mevsim kış olduğu için eve ve mutfağıma sinen yemek kokularından şikayetçiyim..
Ocağın üzerinde ne kadar davlumbaz olsa da siniyor kokular..bilmiyorumkismile
Ben bunun önünü sık sık temizlik yaparak almaya çalışıyorum ..
Sende perdelerini sık aralıklarla yıkayarak ve koltuklarının üzerine örtü sererek biraz olsun engelleyebilirsin..
Eşine de rica etsen sigarasını balkonda ya da mutfakta davlumbazın yanında içse..benneyaptımki
Birde evinin temizliğinde çamaşırsuyu kullanmakta işe yarayabilir belki..:sm_confused:

sigara içerken mum yak.mum içerideki kötü kokuları topluyor.hele yaktığın mum kokulu olursa aynı zamanda mis gibi kokuda veriri

bir kabın içine komple kolonya ile ıslatılmış bir parça pamuk koy ve kokusundan şikayetçi olduğun mekana bırak bir masa üstüne yada herhangi bir yere kokuları yok ettiğini göreceksin

bir kabın içine komple kolonya ile ıslatılmış bir parça pamuk koy ve kokusundan şikayetçi olduğun mekana bırak bir masa üstüne yada herhangi bir yere kokuları yok ettiğini göreceksin

ilginç deneyeceğimm de acaba bunun yerine oda parfümü koysak olurmu diye düşünüyorum..

ben de biryerde yumuşatıcıyı 1 bardak suda su çekilip bitene kadar kaynatırsanız eviniz mis gibi kokar diye kokar diye okumuştum ama hiç denemedim her cumartesi temizlik yaparken aklıma gelir ama hep unuturum bu hafta kesin deneyeceği burda da paylaşırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…