• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinize aldığınız iLk eşya..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evim icin ilk karacanın ceyiz setini aldım..
aşkımlada beyaz esya almıstık

ilk kez nişanlandıktan sonra çeyiz setim ve taç'tan yatak örtümü almıstım
hala da almaya devam ediyorum :) :) :)

Evimiz için aldığım ilk şey birbirine sarılan hayalet tuzluk biberlikti hala saklarım kullanmaya kıyamadım ya kırılırsa diye :asigim:
Beyaz eşya alışverişine çıktığımızda hepsini tek bir yerden almıştık tanıdık vardı
Arçelik marka evdeki tüm beyaz eşyalarım renk olarak griyi tercih ettim,
modasının geçip geçmemesini o an düşünemedim ama dikkat ettiğim şey dijital ekranlı, beyni bilgisayar modunda çalışanlar ürünlerden seçmemek oldu,
bu tarz ürünlerde çok sık problem yaşandığından tercih etmedim

Son düzenleme:
Evimi için değilde evliliğim için bornoz seti almıştım ilk taaaaaaaaa öğrenciykene o zaman aşkımla tanışmamıştım bile ama birgün nasıl olsa evlenicem diye aldım, aldığım bursla taksit taksit ödemiştim o zaman ne heves ama dikkat edin başka şey değil bornoz takımı :delphin:

evimiz için ilk aldığımız şey bireysel olark hatırlamıyorum çok eskiden beri aldıkalrım var :))
ama nişanlımla ilk aldığımız kingin mutfak robotuydu kırmızı kırmızı beğenmiştim oda almıştı:)
sonra aldıkça aldık:))

evim değilde ceyizim için ;bende plastik tabaklar almıstım kaydirigubbakcemile2 en ucuzundan basladım almaya ahhhah şimdide hısar seyız setini ödüyorum.ihtiyac bitmezz.katılıyorum ark aldıkca alıyoruz.dayanamıyorum

Ben de çeyizim için ilk maaşımla Hobby'nin bornoz takımını almıştım. Şuandada kullanıyorum. :)

biz bir elektronik eşya mağazasının açılışı dolayısıyla bayaa indirime girmiş bir lcd aldık 107 ekran. 1 yıl geçti hala bizim aldığımız fiyat daha ekonomik :)

Beyaz eşya fln olarak bi kerede birsürü şey almıştık çatal-bıçak takımı yemek takımı çamaşır bulaşık makineleri..
Ama eşimle ilk kez nişandan sonra evimize biir sürü mum almıştık :))

valla biz ilk evlendigimizde sade bir dösek yorgan carcaf vs.... vardi hehe bide

sonra calistikca aldik

en kendıme plastık kahvaltı setı almıstım bır de kek kalıbı setı almıstım ceyız dıye
yakın zamanlarda alısverıs yapıyoruz ama mecburıyetten ıccamasırı falan alıyorum daha buyuk esya almadım beyaz esya dısında, ev tutulmadı henuz yaknda da evlenıyorum ama tutulsa bi içine alıcam da banyo esyası vs alamadım daha... ılk kahvaltı setı almıstım evde denedım kullandım guzeldi tam kaldırmadım gıbı ceyızıme henüz.
8 bölmelı plastık kapaklı kahvaltı setı

mudodan üzerinde küçük kırmızı kalpler olan bir buz torbası (şişlikler için kullanılıyor ya hani) almıştık; kullanmak nasip olmasın tabi :9:

çoğu eşya eve göre alındığından biz de ikeaya her gittiğimizde sık sık mutfak gereçlerini alıyoruz canlarımmm :)

Tuzluk-Biberlik...

Onun yeri ayrıdır... superman'li olduğu için gorur gormez bu bizim olmalı demiştik....

Son düzenleme:
benim de kendi paramla evime diyerek aldığım ilk şey paşabahçenin tuzluk biberlik takımıdır.
okadar güzelki renkleri deseni, ondan başladı mutfağımın renkleri...
bereketli olsun yuvamız inşallah.

Back