• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evinize aldığınız iLk eşya..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızLar !!! bu köşede ewe aLınacak iLk eşyaLarı..önerdiğiniz marka we türü yazın..ßilgilenelim kaydirigubbakcemile5

beyaz eşyalarımızı almaya ßaşlııcaz nasıl ve neye dikkat etmem lazım..siz iLk ne almıştınız ?? ya da ileride modası geçip qeçmeyecek olanı nasıl secicem ...

ßuyrun yeni topiciimde yeni soßßetLereee zemuszemus

:içelim:

hade bakayım ilk ben yazayım.. ben ilk sevgılımle cıkmaya basladıgımda supurge taksıdıne gırmıstım sonra neler aldım neler son olarak suanda taksıdını odemekte oldugum sey bul maknam...dunyann paralaraını odemısım ceyıse daha 1 sene de odeyecem...

merhabalar canım bence buzdolabını ters olanlardan al ben ondan almadığıma çok pişmanım kullanışlı oluyor benim beyaz eşyalarım siemens memnunum beyaz eşya şans işi derler bazıları yıllarca kullanır bazıları ise ilk kullanımda bozulur. ama etrafımda kimin arçelik ürünü varsa memnun değil sonra set üstü bulaşıkmakinası al yani koca fırına gerek yok bence onun yerine mini fırın tamamdır derim.siyah renk beyaz eşyalar çıkmış ben eşyalarımı yenileyecek olursam kesin onlardan alırım çok şık duruyorlar tavsiye edecek kadar incelemedim aklında bulunsun bir araştır derim canım.ama bosh da ii kalitelidir haberin olsun ne istiyorsan ne beğeniyorsan onu al sonra pişman olursun hayırlı alışverişler dilerim umarım herşey gönlünce olur.

ilk bulasik mak aldim cunkü bikmistim evde sürekli yikamaktanzemuszemus

Hımmm benim ilk aldığım şeyler Tefal in tencere,tavaları ve küçük ev aletleri olmuştu.
Sonrasında yemek tk çatal bıçak tk vs almıştım Bernardo'dan.
Beyaz eşyalarımızı nişanlandıktan sonra aldık,zaten 3 ay sonrada evlendik hepsi Bosch,buzdolabı yukarda bir arkadaşımızın önerdiği gibi buzluğu altta olanlanlardan çok memnunum.

Şayet nişanlı falansan şimdi alabilirsin ancak evliliğine uzun süre varsa parada biriktirebilirsin.ıllaki alacağım diyorsanda herşeyi en son model al ilerde pişman olmamak için.

dayımlar dükkan sahibiyle anlaşıp parasını ödemişlerdi birşey almış gibi daha sonra ewlenecekleri zaman farkını ödeyip sonm modeli aldılar..böle de olabilir ama nasıl güvenicem adama,ya kepenk indiriwerirse kaldı bem paralar =) yaa sözlümmle haftaya bakıcaz ama ilerde beğenmem die korkurum..ya da ewimin esyalarına göre bi porselen takımımı secmek istiorum..hersey birbirine bağlı bende =) böle giderse hiiç bişe alamıcam =) ehhehe
kızlar buzluğunun altta omasının avantajları ne..dieri daa kullanışlı deilmi yaw.

Canım biliyorsun ki buzdolabının en çok kullanılan kısmı soğutucu dur,gün içerisinde sabahtan başlayarak peynir,zeytin..vs çıkarmaya başlarız.Sonra yemek telaşına düşüp sebze ...vs almak için açarız,dolayısıyla defalarca eğilir kalkarız,işte bu buzdolaplarında böyle bişey yok,rahatça alıyorsun
.En nadir açılan bölüm dondurucudur yani altta olan kısım.Kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim yalnız genişliğine dikkat et birçok markada bu model buzdolabının üstü dar,sadece bosch unki geniş,biz çok araştırdık.
Birde şunu ekleyeyim dondurucu kısmı klasik buzdolaplarından farklı; farkı nedir çekmeceli olması,hani üst üste dizersin daha doğrusu dizmeye çalışırsın,üsttekiler düşer durur,bunda bu problemde yok çok muntazam yerleştirebiliyorsun.Benimki iki çekmeceli,üç çekmeceli olanlarda var ama onların üst kısmı dar.Umarım yardımcı olabilmişimdir cnm.

saolun canlarım =) önerilernizi not ediorum kafama.

annem benden önce bikacini almis.. ama benim ilk aldigim yemek takimidir..opuyorumnanaktan

kızlaaar çeyizlik zaten ufak tefek alınıodur herkesin tabiiki ama ben nişanlınısla dioruum =) yaa yemek takımı masama göre düşünüorum..of cok güseller çıktı şimdi..yemek takımı we tencere önerileriniz neler.kullandıınız için daha iyi bilirsiniz..neye dikkat edeyim..mesela kare tabak düşünüorum misafirlik..we de süpürge,makineler,koltuk,perde herkes keşke dedii şeleri desin bana sengözlerimebaksanab

Sanırım ilk mobilyaları aldık.Kendi çeyizimin sıralamasını bilemiyorum ama çatal kaşık takımı olabilir.Çünkü annem almıştı o daha ii bilir sırayı :))

BİRAZ ACAYİP KAÇACAK AMA HAYATIM NAR EKŞİSİ ALMIŞ :):) delikafadulden:lepi:

Hiç hatırlamıyorum,o kadar çok şey aldık kiibilmiyorumkismile

nişanlıma beraber evimize aldığımız ilk eşya okey takımı :)) heheh bi tatilimizde almıştık :))

Hiç unutmuyorum annem evleneceğimi ilk duyduğunda almış bir nevresim takımı siyah desenli, Hobby'den 7 ay sonra evlendim ama daha söz olmadan yatak çarşafım vardı :)

Back