Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ne sanslisin kazen hususi mesaj gondermis bizi bu konuya yonlendirmis :)
Simdi şöyle ki benim evimde resim yok dolayısıyla nereye konur yardimci olamayacagim kusura bakma
Evet yaa koskoca sitenin tum uyelerine bildirim gitti senin icinsorma gün benim günüm sen de yardımcı olmuşsun resim yok demişsin işte tşk..
En güzeliHic biyerde resim mesim namina bisi yok benim evimde.. sevmiyorum..az esya az zimbirti cok huzur.. Felsefem budur..
Heryerde herduvatda resim olmamali bazen bazi evlere gidiyorum kapiya bile asmislar sikistirmis kapinin bi kosesine yarim saat zor oturuyorum daral geliyor zaten daginiklik takintim var ...resim koymak istiyorsan lutfen en deger verdigin anlati kisileri ayir ve bi bolume koy evin sadece bir yerinde nizami sekilde asilmis olsun ...hatta su devamli degisen goruntulu cerceve bulursan ondan koy bem fazla resim koyarsin hemde yer kaplamaz ...
Bu ne biçim bir konu böyle? Şaka mı bu?
Aslında halende siyah beyaz resimler ne hoş , en ilgi çekici detay giysiler ve saç modelleri taaa o yıllara bizi götürür