- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar bugun pronto toz aldım burdan okuyuuppp sonra kulanımına baktımm tv tozunu almada deri kulanımında önermiyolar...
ben istiyorum ki elime alayım heryerin tozunu alayımm.oturma odamda koltuk yanlarını ayrı tv yi ayrı sehpayı ayrımı alcamm off:).bide ayrıca camlar için aldım...buseferlik kulancamm ki memnun kalmam heralde mikrofiber bez ve su engüzeli sanırım:)siz memnunmusun acaba heryere kulanıyormusunnuz:)
Bende temizlik yaparken kullandığım ürünleri yazmak istedim :)
Mutfağımda en büyük yardımcım Mr Muscle limonlu olanı hem mis gibi kokuyor hemde tezgah, dolaplar, ocak her şeyi pırıl pırıl yapıyor, yağ çözücü özelliği çok yüksek hem de hijyen sağlayıcılığı... Bunun yanında mutfağımda (ki her yerde) Domestos, Cif limonlu, yağ çözücü ve her derde deva elma sirkesi kullanıyorum. Elde bulaşıklar için Fairy, makine için Calgonit kullanıyorum ama bitince makinem içinde Fairy alacağım. Fırın içinde Amway'in fırın temizleyicisi süper
Loc'u bende evin her yerinde hatta çamaşır makinesinde bile kullanıyorum, süper bir şey. Tozları mikrofiber bez ile alıyorum ama suyuna biraz yüzey temizleyici koyuyorum güzel koksun diye ve de sirke koyuyorum.
Yerleri bazen Loc ile bazen de Mr Muscle Glade ortak yapımı yüzey temizleyiciyle temizliyorum ama parkeler için Pronto ahşap temizleyici kullanıyorum tabi çamaşır suyu ve sirke damlatmayı ihmal etmiyorum. Halıları, koltukları arap sabunu, Loc, çamaşır suyu karışımıyla siliyorum. Tuvalet, küvet, lavabo için domestos, Cif kullanıyorum. Camları, aynaları camsil ile temizliyorum.
Çamaşır yıkarken Omo sıvı deterjan kullanıyorum, yumuşatıcı Yumoş kokusuna bayılıyorum. Temizlikte koku çok önemli benim için, mis gibi kokmalı her şey, her yer...
Kimyasal, zararlı biliyorum ama bunları kullanıyorum.
Temizlik malzemesi, kozmetik ve kitaba verdiğim paraya asla acımıyorum, mutlu oluyorum çünkü onlarla.
ben de loc tan memnunum ama kullanırken loc a başka ürünler karıştırma o zaman onun etkisi yok oluyor. sirkenin etkisini geçen gün fark ettim halılarım açık renk üzerine çay damladı elma sirlesi döktüm leke yok oldu
arkadaşlar merhaba acil yardımınıza ihtiyacım var bi tane penye tayt aldım koyu mavi onunla birlikte tüm renklilerimi attım atmaz olaydım
tüm renkli kıyafetlerimi çamaşırlarımı masmaviye boyamış pembe kıyafetlerim mor sarı kıyafetlerim yeşil oldu yeni aldıgım kareli sort vardı onunda rengi mahvolmuş
tekrar yıkamaya attım domestos renklıler ıcın leke cıkarıcı beyazlar ve acık renkliler ıcın lekecıkarıcısınıda koydum ayrıca arıel toz leke cıkarıcı azcıkta ariel renlklıler için detedarjan katarak yıkadım sonuç yine bir tanesi bile düzelmemiş hala aynı mavılıkte morlukta duruyorlar biraz bile fayda etmemiş 2. kez bunları katarak yıkamam boya geçmiyor resmen rezil oldu tüm tişörtlerim külotlarım
ben ne yapayım şimdi boyaları nasıl çiıkartabilirim tişörtlerimden eski haline nasıl döndürebilirim kıyafetlerimi ne olur yardımcı olun neredeyse tüm kıyafetlerimin rengi değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?