- Konu Sahibi EU2
-
Arkadaşlar ben deterjan tutkunu biriyim hemen hemen her türlüsünü denedim,denemeyede devam ediyorum.Sizlere nacizane önerim yeni çıkan fairy bulaşık deterjanı denemeniz gerçekten başarılı bir ürün pril ve ciften çok daha hızlı şekilde yağı akıtıyor.İkincisi ise evinizi sıvı arap sabunuyla temizlemeniz.Amway dahil olmak üzere en pahalısını bile denedim, sıvı arap sabununun verdiği sonucu vermiyo halılar koltuklar hatta seramik yerlerin temizlendiğini gözünüzle görüyorsunuz.içinize siniyor diyebilirim.Ben titiz marka sıvı arap sabunu alıyorum ama başka marka sıvı arap sabunlarıda aynıdır.Öneririm
fary bende aldım memnunum ama domestosun renklıler için leke çıkarıcını hiç begenmedim ben yarım kaldı hatta yerlere kullandım ariel daha iyi geldi leke çıkarmada özellikle sıvısı ama domestos şöyle iyi bir leke çıkarıcı yapsa çok iyi olacak bu arada banyo ve tuvalet için domastosun sıfır kireç olanı aldım yarım saat bekledıkten sonra ovalamadan suyu döktüm tertemizdi harika bir ürün yalnız o yarım saat içinde orda durmayın nefesiniz kesiliyor ben acaba ne oluyor diye meraktan acıp baktım kapıyı kapatmam bir oldu :)kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?