- 23 Temmuz 2014
- 6.274
- 17.655
- Konu Sahibi Nomad Daughter
Ya ne hayallerle çizdirdik o mutfağın yatak odasının mobilyalarını ama çizimle yakından uzaktan alakası yoktu. Hayır 6 yıl kadar önce de bi mobilya travmamız oldu resmen kendi kafalarına göre yaptılar biz buzdolabı büyük olacak ileri de alanı büyük bırakın dememize rağmen 2' abla bize bırakın siz standart oluyor zaten hallederiz '' dedi cidden halletmiş içine etmişti raylar takılmamış kapaklar yamuktu e tabi kavga oldu yapmadılar da şimdi o kadar mobilyacı aradım konuştum yaşadığımız olayı anlattım hepsi sadece kendini övüyor gel gör ki ölçüler yanlış. Annem çok üzüldü tabi eskiden fiyatlar yine o kadar yoktu şimdi dünyanın parası gidiyor mobilyaya ev yaptırdığımıza bile sevinemez olduk. Bu da aynı standart oluyor nereye gitseniz hep aynı olacak diye tutturdu ya ben standart istiyor muyum acaba söyledim de geniş olsun diye asla dediğini yapmıyorlar. Annem yüz kere dedi çekmece derin olsun diye gitmiş resmen çorap koysan kapanmayacak incelikte yapmış hadi onu düzelttirdik hani mutfakta ölü alanlar olur ya onları hiç değerlendirmediği gibi daha da boşluk yaratmış. Bi biz mi yaşıyoruz bu sorunu gerçekten bir de bu çamaşır bulaşık makinesinin olduğu yerin ölçüsü sizin de tam oturuyor mu yoksa boşluk kalıyor mu? bugün de onun tartışması oldu annem boşluk kalsın demişti mobilyacı da kalmaz olmaz öyle kötü görünür toz olur diye tutturdu hayır sanki evi o kullanacak beni sinirden deli eden bu zaten isterse bok götürsün ortalığı arkadaş sanane yeni nesil çalışanlarda mı var bu eskiden ne istersen oydu. Tamam makineler tam oturunca güzel şık duruyor ama bizim mesela çamaşır makinesi su akıtıp duruyor e nasıl çıkaracağım onu ben çizilecek çarpacak çünkü hiç boşluk yok onun yaptığında. Üşenmeyecek olan varsa çamaşır bulaşık makinesinin orasını ölçüp söyleyebilir mi gerçekten standart ölçüler bu mu? çok moralimiz bozuldu hiç hayal ettiğimiz gibi olmadı