Evinin hanımı, çoçuklarının anası olmak isteyen bayanlar...

Suugiibii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
424
0
BENNNN bunlardanım işte çalışmaktan insan karı çekmekten sıkıldım artık evimim hanımı, çoçuklarımın anası olmak istiyorummm..

Varmı benim gibi düşünen.. :KK49:

kesinlikle ben.. 5 ay sonra düğünüm var şimdi küçük bi ilçede yaşıyorum we ewlenince istanbulda yaşıycaz. Hem şehrin büyüklüğünden, hem yoruculuğundan hem çok ewcimen bi insan olduğumdan dolayı ben çalışmak istemiyorum.. Ewde oturayım temizliğimi yemeğimi yapayım. Kocamı kapıda karşılayığ sabahları ewden kahwaltısını yaptırıp uğurluyayım,çocuğumu bakıcılaar değil kendim büyüteyim.. Ama nerdeeee istanbulda ayakta durabilmek için malesefki çalışmam şart :KK59::KK59:

kesinlikle ben.. 5 ay sonra düğünüm var şimdi küçük bi ilçede yaşıyorum we ewlenince istanbulda yaşıycaz. Hem şehrin büyüklüğünden, hem yoruculuğundan hem çok ewcimen bi insan olduğumdan dolayı ben çalışmak istemiyorum.. Ewde oturayım temizliğimi yemeğimi yapayım. Kocamı kapıda karşılayığ sabahları ewden kahwaltısını yaptırıp uğurluyayım,çocuğumu bakıcılaar değil kendim büyüteyim.. Ama nerdeeee istanbulda ayakta durabilmek için malesefki çalışmam şart :KK59::KK59:

ne güzel azcık kalmış hazırlıklar başlamıştır sende hayırlı uğurlu osun..

Dimi keşke öyle olsa ama ben inancımı kaybetmedim bi gün öyle olucak diye avutuyorum kendimi :KK61: sende öyle düşün bence..

tabi istanbulda yaşamak zor ne olursa olsun, herşeyin hayırlısı tatlım..

Evli değilim, ama bir gün evlenirsem ve çocuk sahibi olursam çocuğumu mutlaka kendim büyütmek isterim...

Ama tabi bu ev hanımlığı durumu değişk olacaktır.

Okuluma devam ederim..

Kurslarıma devam ederim...

Ama bunlar için anlayışlı ve biraz da zengin biri lazım galiba:KK6:

ah ah keşke ben de bunu isteyebilsem ama hiç bana göre değil, çalışmadan yaşayamam ben. evde kafayı yerim. o yüzden de eşimle iş yüzünden ayrı kalıyoruz, onu doğuya göndericekler beni göndermiyor devlet. :KK43:

suyummm tabi ki benn. evimde oturayım eşime en güzel yemekleri yapayım,evimi temizleyim,çocugum oluncaa ona kendim bakayım,eşimi işe gönderdikten snra kahvaltı masamızı toplayıp,işimi bitirip,kahvemi bir güzel yapıp içmek,evimde vakit geçirmek istiyorum:KK53: çalışmayı sevmiyorum:KK50: evimde oturmak istiyorumm:KK61:

Evli değilim, ama bir gün evlenirsem ve çocuk sahibi olursam çocuğumu mutlaka kendim büyütmek isterim...

Ama tabi bu ev hanımlığı durumu değişk olacaktır.

Okuluma devam ederim..

Kurslarıma devam ederim...

Ama bunlar için anlayışlı ve biraz da zengin biri lazım galiba:KK6:

evet öyle olması lazım galiba bulursak akrabalardan arkadaşlarada pay çıkar belki haber verelim :KK61:

suyummm tabi ki benn. evimde oturayım eşime en güzel yemekleri yapayım,evimi temizleyim,çocugum oluncaa ona kendim bakayım,eşimi işe gönderdikten snra kahvaltı masamızı toplayıp,işimi bitirip,kahvemi bir güzel yapıp içmek,evimde vakit geçirmek istiyorum:KK53: çalışmayı sevmiyorum:KK50: evimde oturmak istiyorumm:KK61:

Two'cum Biliyor musun bu konuyu senle konustukta ordan esinlendim böyle bir konu olması lazım dedim içimden iyi yapmışım demi..

o dediklerini bizlerde istiyoz yaaa nerde bu zengin kocalar yaa :84::KK35:

ah ah keşke ben de bunu isteyebilsem ama hiç bana göre değil, çalışmadan yaşayamam ben. evde kafayı yerim. o yüzden de eşimle iş yüzünden ayrı kalıyoruz, onu doğuya göndericekler beni göndermiyor devlet. :KK43:

aaa bu kötü olmuş ndeen göndermiyor eş durumdan gitmen gerekmiyor mu canım??

aaa bu kötü olmuş ndeen göndermiyor eş durumdan gitmen gerekmiyor mu canım??

malesef canım 2 yılımız daha var ve eşimin doğu görevi var zorunlu. ben ankarada bekliyeceğim eşimi. memurluğu bırakmayı da gözüm yemiyor açıkcası. keşke gözümü karartıp evde oturmayı seçebilecek psikolojide olsaydım, ama eşim de ben biliyoruz ki ben öyle mutlu olamam. onca yıl okudum. ah ahh, dilerim hepiniz hayallerinize, sıcacık yuvalarınıza kavuşursunuz kızlar:KK71:

malesef canım 2 yılımız daha var ve eşimin doğu görevi var zorunlu. ben ankarada bekliyeceğim eşimi. memurluğu bırakmayı da gözüm yemiyor açıkcası. keşke gözümü karartıp evde oturmayı seçebilecek psikolojide olsaydım, ama eşim de ben biliyoruz ki ben öyle mutlu olamam. onca yıl okudum. ah ahh, dilerim hepiniz hayallerinize, sıcacık yuvalarınıza kavuşursunuz kızlar:KK71:

2 yıl dile kolay çabuk geçer inşallah bide sizin tatiller varya sık sık bir araya gelirsiniz inşallah..
bekera hanım boşamak kolay derler bakalım o günleri görürsek neler olcak..
güzel dilekler iiçin teşekkür ederim canım..

herkes için hayırlısı..

idealler o ama hayat bize neler getircek yaşayıp görcez bakemmm :KK53:

ne güzel azcık kalmış hazırlıklar başlamıştır sende hayırlı uğurlu osun..

Dimi keşke öyle olsa ama ben inancımı kaybetmedim bi gün öyle olucak diye avutuyorum kendimi :KK61: sende öyle düşün bence..

tabi istanbulda yaşamak zor ne olursa olsun, herşeyin hayırlısı tatlım..

Ewet azıcık kaldı.. Nişanlım askerde yolunu gözlüyorum. 2008 den beri nişanlıyız hep uzaktık birbirimize ben manisa o istanbul.. Ewlendikten sonra tüm zamanımı ewime ayırayım istiyorum ya. İş stresine girmiyeyim. Ama çare yok.. Kendi ewimizi almak istiyoruz bunun için çok çalışmamız lazım çoook :KK14:

iyi yapmısın suyum vala:KK9::KK9: bu benden sana:KK19::KK19:

Mersi kuzummm:KK66:

Ewet azıcık kaldı.. Nişanlım askerde yolunu gözlüyorum. 2008 den beri nişanlıyız hep uzaktık birbirimize ben manisa o istanbul.. Ewlendikten sonra tüm zamanımı ewime ayırayım istiyorum ya. İş stresine girmiyeyim. Ama çare yok.. Kendi ewimizi almak istiyoruz bunun için çok çalışmamız lazım çoook :KK14:

zorlu dönemmiş canım seninki bir de 3 sene nişanlılık kolay değil..

Ama bak mutlu sona az kalmışş :KK66:

X