Evinin fotoğraflarını paylaşanların dikkatine!

kızlar selam,

ben buraya uzun süre fotoğraf koymaya karşıydım
ama yardım isteyen ve evimin fotoğraflarını isteyen çok arkadaşım vardı, burada güzel arkadaşlıklar edindim, kimseyi kırmak istemedim, koydum evimin fotoğraflarını..sonuç bu.
şimdi KK editörlerine soracağım, burada sağ klik yapmak yasaklansa, kopyalama yapamasalar..o da işe yarar..
facebook a ayrıca şikayet edeceğim.
blogumdaki tüm ev fotoğraflarını da etiketleyeceğim, pinktomato sağolsun öğretmişti nasıl yapılacağını..
mağdur olan herkes adına üzgünüm..
hepimize geçmiş olsun

sağ klik ve kopyalama yasaklansa da print screen tuşuyla sayfa bilgisayara kaydedilebiliyor... kk yönetimi bence bu işe el atmalı sonuçta bu sitenin sahipleri var. neden onlardan ses yok?

buraya foto yuklerken böyle şeyleri goze almak lazım

Bunu burdaki herkes bilio ama ikidebir birilerinin çıkıpta şu cümleyi yazmasının anlamı nedir anlamıorum ben.İlla paylaşıldı diye çalınması mı gerekio?Bu emeğe saygısızlık yapanları mı aklıyo yani?

kızlar selam,

ben buraya uzun süre fotoğraf koymaya karşıydım
ama yardım isteyen ve evimin fotoğraflarını isteyen çok arkadaşım vardı, burada güzel arkadaşlıklar edindim, kimseyi kırmak istemedim, koydum evimin fotoğraflarını..sonuç bu.
şimdi KK editörlerine soracağım, burada sağ klik yapmak yasaklansa, kopyalama yapamasalar..o da işe yarar..
facebook a ayrıca şikayet edeceğim.
blogumdaki tüm ev fotoğraflarını da etiketleyeceğim, pinktomato sağolsun öğretmişti nasıl yapılacağını..
mağdur olan herkes adına üzgünüm..
hepimize geçmiş olsun

sağ klik ve kopyalama yasaklansa da print screen tuşuyla sayfa bilgisayara kaydedilebiliyor... kk yönetimi bence bu işe el atmalı sonuçta bu sitenin sahipleri var. neden onlardan ses yok?

Merhaba,
Görsel olarak ekranda görünen bir fotografın ne sağ tuş iptali ile ne de başka bir yöntem ile kaydedilmemesi mümkün değildir. Bir arkdaşınız yazmış en en en kötü ihtimal ile prnt screen tuşuna basar alacak olan gene alır.

Gelelim KK yönetiminin konuya el atmasına, sitenin hemen hemen her tarafında uyarılarımız mevcut yayınlanan ne bir yazının hem de fotografın kaldırılmayacağı konusunda. Ama paylaşmak istiyorum diyenlerede şöyle bir öneride bulunduk, Fotograf albümünde yayınlayın, albümü özel yapın, DİLEDİĞİNİZ ZAMAN SİLİN. Albümü özel yaparsanız fotograflarınızı sadece ARKADAŞLARINIZ görür bu seyade dışarıdan da gözükmez.

Gizli albümünüzden de arkadaşınız alıp başka bir yerde paylaşırsa o zaman ne yapacağız ? Bakın biz elimizden gelen ve yapabileceğimiz herşeyi yaptık. Üye olmayanlar görmesin deniyor üye olmak 10 saniyelik bir işlem bunlar asla çözüm değil.

Çözüm sizin siteyi biraz daha bilinçli paylaşımda bulunmanız. Zira yukarıda da yazdığım gibi biz site olarak elimizden geleni yaptık. Facebook sayfasında fotografınızı paylaşan kişileri şikayet ettik (ki size ne senin mi evin başka bir yerden aldım diye cevaplar da geldi)

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php

Ek olarak Israrla bir alıntılı cevaplama söz konusu. Kişi konusundaki fotoları siliyor (3 gün uzaklaştırma alıyor) Lakin gidip başkasınınj konusunda o konudaki konu sahibinin tüm fotograflarını alıntılamış mesaj üstüne mesaj yazıyor.

Back
X