Evinin fotoğraflarını paylaşanların dikkatine!

evlerin nerdeyse hepsi kkdan.
yuh ya. sikayet ettim, özel msj attim, yorum yazdim ama tIk yok, resimler duruyor hala.

evet arkadaşlar bende facede başka bir sayfada gördüm hatta miss_curious'un evini yayınlamışlardı yorumlarda bir bayan uyarmıştı falan o sayfa kaldırmıştı resimleri

kk'dan başka evleri de gördüm ama kendileri mi gönderdiler yoksa çalındı mı bilmiyorum ama büyük ihtimal çalınmıştır

sayfanın linkini bende atayım bi bakın

düğün gelin hakkında herşey | Facebook

benım evımde ozel albumumde
yalnız bende gordum hem ev resımlerınde hemde sac modellerınde arkadasların modellerını ancak sokak modası adı altınada bugun ne gıydın cekte gorelım vardı galıba onlarında oradan oldugunu dusunuyorum

benım evımde ozel albumumde
yalnız bende gordum hem ev resımlerınde hemde sac modellerınde arkadasların modellerını ancak sokak modası adı altınada bugun ne gıydın cekte gorelım vardı galıba onlarında oradan oldugunu dusunuyorum

neeee...iyide forumda olanlar nasıl başka bir yerde paylaşılabilir yaaa :22::22::22:

ben de yorum yazdım bi fotonun altına
yalnız ben şikayet etmeyi beceremedim sanırım, sayfayı beğenmek mi gerekli bunun için?

Merhaba herkese :16:

Hanımlar bugün tesadüfen Facebook'ta dolaşırken 'moda modaa' isimli bi grubun 'yeni gelin evleri' adı altındaki fotoğraflarını incelerken burdan hatırladığım evlerin fotoğraflarıyla karşılaştım.1 Kişinin adı fotoğrafın üzerinde yazdığı için onu bulup özel msj atarak haberdar edebildim ama baktım ki bu siteden bir çok kişinin evinin fotoğrafı koyulmuş.Çoğunuzun haberi olmadan fotoğrafların koyulduğunu düşünerek bu topiği açmak istedim.Link bu:

https://www.facebook.com/pages/Moda-modaa/286731678042277

Bilgilendirme için teşekkürler canım.
Bende hazır bunu duymuşken kendi paylaştığım fotoğraflarımı kaldırdım :31:

Zaten facebook'ta paylaşmak isteseydim oraya yüklerdim fotoğrafları.
Ne acayip insanlar var yahu... :31:

Bence kendinize çok dert etmeyin kızlar. Zaten bu site de de yüzlerce kişi görüyor evinizin resimlerini. Face de birileri görüp fikir edinir.

Sizin resimleriniz olsaydı haklıydınız ama ev resimleri takmayın kafaya çok

Bence kendinize çok dert etmeyin kızlar. Zaten bu site de de yüzlerce kişi görüyor evinizin resimlerini. Face de birileri görüp fikir edinir.

Sizin resimleriniz olsaydı haklıydınız ama ev resimleri takmayın kafaya çok

canim cogu resimde arkadaslarin esleriyle olan resimleri var, hatta bi resimde arkadasin ve esin ta kendisi var.... :50:

aaaaaa benim canım arkadaşım smyrne nin ewide war...çok üzüldüm...ama buraya üye olan olmayan herkes görebiliyor fotoğrafları...kolaylıkla pc ye kaydetip böle saçma sapan yerlerde kullanabiliniyor....bir arkadaş yazmış yukarıda...fotoğrafları paylaşan bunu da göze alır diye..fakat bazı arkadaşlıklar ediniyoruz burda ısrar ediyoruz hadi sende koy ewini görelim bizde...bizede fikir olur diyerek fotoğraflarını koymalarını rica ediyoruz...hal böyleyken bu hiç hoş değil...çoğu arkadaş ısrarlar üzerine koyuyor fotoları...iyi niyet böle suistimal olmamalı:(((( tanışık olduğum bikaç arkadaş war onlar adına çok üzüldüm....diğer arkadaşlarada tabii....:(

kızlar selam,

ben buraya uzun süre fotoğraf koymaya karşıydım
ama yardım isteyen ve evimin fotoğraflarını isteyen çok arkadaşım vardı, burada güzel arkadaşlıklar edindim, kimseyi kırmak istemedim, koydum evimin fotoğraflarını..sonuç bu.
şimdi KK editörlerine soracağım, burada sağ klik yapmak yasaklansa, kopyalama yapamasalar..o da işe yarar..
facebook a ayrıca şikayet edeceğim.
blogumdaki tüm ev fotoğraflarını da etiketleyeceğim, pinktomato sağolsun öğretmişti nasıl yapılacağını..
mağdur olan herkes adına üzgünüm..
hepimize geçmiş olsun

kızlar sitedeki her üye kendi paylasımlarından sorumlu oldugu icin sanırım yapılacak tek sey o facebook sayfasını şikayet etmek:31:
ev resimleri yine neyse de buraya kendi fotograflarının yüzlerini gizlemeden koyanlar da var. bence gizleme yapmadan kesinlikle koymayın.
cunku resmi indirip nerelerde kullanacaklarını bilemeyiz.:31:
hatta ben googleda resim araması yapıyordum buradan bir arkadasın kendi fotografını gördüm. googleda bile cıkıyor bazen o yüzden dikkatli olmanızı tavsiye ederim:26:

ben daha önce çok karşılaştım aa ben bunu kkda görmüştüm dediğim çok foto oldu ama çalındığı gelmedi aklıma sahibi eklemişir diye düşündüm

gelin saçları albümünde de kkdan bi üyenin eşiyle söz resmi var!!

Özel msj atmistim, saygisiz ya. attigi mesaja bakin ben evimin resimlerini silin dedikten sonra:
hahaha ne kadar komiksin sen bu evler aynı deilki başka yerden saldır bence
pislik benim resimlerimin altina yazdigim yorumlarida silmis bide
benide engellemis hicbirsey yazamiyorum,
facebooka ulasabilecegimiz direk bi adres de yok, sikayet ediyosun ediyosun biseye yaramiyor
cok sinir oldum ya, kendi evimin resimleriyle kadin bana hava atiyor.

Son düzenleme:
Back
X