- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım evımde ozel albumumde
yalnız bende gordum hem ev resımlerınde hemde sac modellerınde arkadasların modellerını ancak sokak modası adı altınada bugun ne gıydın cekte gorelım vardı galıba onlarında oradan oldugunu dusunuyorum
Merhaba herkese
Hanımlar bugün tesadüfen Facebook'ta dolaşırken 'moda modaa' isimli bi grubun 'yeni gelin evleri' adı altındaki fotoğraflarını incelerken burdan hatırladığım evlerin fotoğraflarıyla karşılaştım.1 Kişinin adı fotoğrafın üzerinde yazdığı için onu bulup özel msj atarak haberdar edebildim ama baktım ki bu siteden bir çok kişinin evinin fotoğrafı koyulmuş.Çoğunuzun haberi olmadan fotoğrafların koyulduğunu düşünerek bu topiği açmak istedim.Link bu:
https://www.facebook.com/pages/Moda-modaa/286731678042277
neeee...iyide forumda olanlar nasıl başka bir yerde paylaşılabilir yaaa![]()
Bence kendinize çok dert etmeyin kızlar. Zaten bu site de de yüzlerce kişi görüyor evinizin resimlerini. Face de birileri görüp fikir edinir.
Sizin resimleriniz olsaydı haklıydınız ama ev resimleri takmayın kafaya çok
aaaaaa benim canım arkadaşım smyrne nin ewide war...çok üzüldüm...ama buraya üye olan olmayan herkes görebiliyor fotoğrafları...kolaylıkla pc ye kaydetip böle saçma sapan yerlerde kullanabiliniyor....bir arkadaş yazmış yukarıda...fotoğrafları paylaşan bunu da göze alır diye..fakat bazı arkadaşlıklar ediniyoruz burda ısrar ediyoruz hadi sende koy ewini görelim bizde...bizede fikir olur diyerek fotoğraflarını koymalarını rica ediyoruz...hal böyleyken bu hiç hoş değil...çoğu arkadaş ısrarlar üzerine koyuyor fotoları...iyi niyet böle suistimal olmamalı((( tanışık olduğum bikaç arkadaş war onlar adına çok üzüldüm....diğer arkadaşlarada tabii....
![]()