EVİNİN BUTCESİNE KATKİDA BULUNMAK İSTEYEN HANİMLAAARRR.....

marifetli eller

butik sabun lohusa terligi ve daha fazlasi....
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
380
71
Uygun fiyata SİLİKON KALİPLARİMİZLA dilerseniz kokulu taslar sabunlar sabun buketleri bebek sekeri nikah dugun hediyelikleri ve daha fazlasini yapabilirsiniiz...cok fazla kalip modeli oldugu icin buraya yukleyemiyorum dileyene ozelden yardimci olurum..

fiyat bilgisi almak için mesaj atınız...silikon kalıplarımız butik sabun, kokulu taş ve mum yapmak için uygundur...

Şimdi ben olayı anlamadm müşterimi arıyosunuz eleman mı ?

tamda şuan aynı şeyi düşünüyordum!!!

Sanırım ikidini birden arıyor ben öyle anladım.

Kafa karisikliginizi hemen duzelteyim arkadaslarbiz kalip satiyoruz bu kaliplarla kokuku tasdan yada sabundan cesitli objeler yaparak cicek buketleri,dugun nikah bebek sekerleri vs satip butcenize katkida bulunabilirsiniz.benim diger konuma bakabilirsiniz bununla ilgili ornek calismalar gormek isterseniz.yani sadece kalip satiyoruz biz.aralikli olarakda degisik kampanyalar duzenliyoruz.

kokulu taş olayı nasıl oluyor ilk kez duydum

birde kalıpların fiyatları nedir model olarak farklı fiyatlar mı hepsi

Bikac ornek resim atayim size internettende bakabilirsiniz nasil yapildiklarina.sabun icin sabun bazi esans ve boya aliyosunuz bazi benmari usulu eritip esansini boyasini katip kaliba dokuyosunuz 15 20 dk ya en fazla model donuyor.tas icnde tas tozu kokusu boyasi satiliyor tasi sicak suyka belli bi olcusu var karistirip aynen kaliba dokuyorsunuz donuyor.arastirin derim gercekten hos seyler yapiliyor cevrenizde varsa biraz guzel bi gelir kaynagi.kaliplarin fiuatkari degisiyor fiyat bilgisi istersenizde ozelden atabilirim fiyat listemizi

Hiç bu tarz şeylerle ilgilenmemiştim dikkatimi çekti.Bi bakayım araştırayım nasıl birşeymiş. Fiyatbilgisini atarsanız sevinirim.Bu arada teşekkür ederim.Evde olan bir çok bayan için işe yarayacak bir iş gerçekten.İlgilenenler olur umarım.

Umarim ben bi sure yaptim bu isi ancak ayni zamanda calisinca yetisemedim hepsine hala siparis gelirse yapiyorum ama.daha cok kalip isiyle esim ilgileniyor ona devrettim artik.fiyat listesini atiyorum size.rica ederim bu arada yardimci olabildiysem ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…