Adam hastanelik olunca karısından ona bakması bile beklenebilir. Ne kadar da adil.bu adamda evli çoluk çocuk sahibidir. yazık o ailesine
Yazık şimdi bu adamın travestıye gitti belli oldu.
Haklısın dünkü o Ankara'daki sapık olayındakı gibi bu kadınada yazık. Çevresı bile nasıl bakar bu kadınlara.Bu kadının kocası şöyle şöyleymiş diye.Ben adama acımadım hanımına acıdım birde çocuklarına , kadınlar böyle adamlar yüzünden hastalanıp hastane,hastane şifa arıyor
canım benım acıma,çocğu kadın biliyor,kendı kabullenıyor,ayşe armanla bir sosyetık kadın roportaj yaptı,kocasının böle olduğu çıktı,kadın dıyorki bılıyordum,hissediyordum,ama en son adam gazetelerce yakalanınca mecbur boşandı,çoğu kadın bılır,susmak işine gelir kımının,rahatını bozmaz,ne sözde fedakar kadınlar var,kcoasına tapan,taptığı zaman körlük gelir,laf kondurmayan,o sapık,ensest,ilişkilerde bıle susan kadınlarla dolu dunyaa,o yzuden kendı adıma acıyamam,Ben adama acımadım hanımına acıdım birde çocuklarına , kadınlar böyle adamlar yüzünden hastalanıp hastane,hastane şifa arıyor
merak etme,kadında çok memnuıyetle bakar,emın olAdam hastanelik olunca karısından ona bakması bile beklenebilir. Ne kadar da adil.
kadınlar hafıye gıbı,nasıl anlmazki,adamı her sanıyesınden haberdardır,kadın,ayrıca ha kadına gitmiş,ha travesti bence fark yokcanım benım acıma,çocğu kadın biliyor,kendı kabullenıyor,ayşe armanla bir sosyetık kadın roportaj yaptı,kocasının böle olduğu çıktı,kadın dıyorki bılıyordum,hissediyordum,ama en son adam gazetelerce yakalanınca mecbur boşandı,çoğu kadın bılır,susmak işine gelir kımının,rahatını bozmaz,ne sözde fedakar kadınlar var,kcoasına tapan,taptığı zaman körlük gelir,laf kondurmayan,o sapık,ensest,ilişkilerde bıle susan kadınlarla dolu dunyaa,o yzuden kendı adıma acıyamam,
şimdi adam travesti hemde dolandırıcı
diğeri ise bu toplumda helede karadenizde travestiye giden mafya benzeri birşey
sedat pekerin kahraman ilan edildiği türkiyeden karadenizden insan manzaraları
rezillik her tarafta ben onda değilim olay ilginçErkeğede acıyanlarıda ben anlamış değilim , adam pisliğin teki , yarın çocuğa babanda travesti düşkünüymüş diye alaya alırlar , çok rezil bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?