Evine aylık temizlikçi alan var mı?

dilekrem

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
20
2
6
İstanbul
Merhaba, evime haftada 3 kez temizlikçi geliyor. Bayramda tatile gittiğimiz için arayıp gelmedîğin günleri ayarlarız daha sonra gelirsin dedm. Zaten bayram olduğu için gelmiyorum dedi, ben bu konuda çok bilgili olmadığım için tamam dedim. Açıkçası birazda kızdım çünkü 1 ayda 3 4 kere baya erkenden gittî neden erken çıkıyosun dîye sormadım bile. Ama şimdi kendisi böyle ince hesaplara giriyorsa bende giricem. Lafı uzattım biraz :) benim merak ettiğim maaşını tam mı vermeliyim, yoksa gelmediği günlerin parasını kesmeli miyim? Aylık gelenlerin bayramlarda izin hakkı oluyor mu? Yardımcı olabilirseniz çokkk sevinirimm :)

Bayram herkese tatildir bence. Aylık alıyorsanız, bayram tatilinin ücretini kesmemelisiniz. Erken çıktığí günlere de zamanında tepki gostermek gerekirdi, erken cikmasini istemiyorsaniz diye dusunuyorum

Devlet dairelerinde , sigortalı işlerde bayram tatili veriliyor, ama diğerlerinde verilmiyor.. Verip vermemek sana kalmış sigortalı iş deilse.. Bazı şeyler karşılıklı.. Kadın 10 dakika fazla iş yapıp başladığımı bitireyim diosa, sen demeden işini adam akıllı yapıyorsa, yani evini gözün kapalı emanet edebiliyorsan bence ver.. Ama yok
İki saat lik işi tüm gün yavaş yavaş yapıyorsa, sen demeden iş yapmıyorsa , 10 dakikanın arkadına düşüyorsa , ben ne erken bırakırım ne parasını veririm.. Dediğim gibi herşey karşılıklı..

İstanbul Avrupa yakası gündelik temizliğe gidiyorum referans verebilirim 0539 347 06 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…