• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinde Wall Stickers kullanan var mı?

spa0476hm9.jpg

spa0476hm9.8567b01061.jpg
buda salonum arkadaşlar,bir resmini daha koyucam fikir verirseniz çook sevinirim

spa0476hm9.jpg

spa0476hm9.8567b01061.jpg
buda salonum arkadaşlar,bir resmini daha koyucam fikir verirseniz çook sevinirim

[img=http://img168.imageshack.us/img168/8721/spa0478wq9.jpg]
buda diğer bir görünümü.nasıl bir stickers güzel olur acaba

1- Uygulayacağınız yüzeyi önceden işaretleyin.
2- Ürünün şeffaf yüzeye daha iyi yapışması için masa üzerinde arka yüzeyine plastik bir kartla (banka kartları gibi) 45 derece açıyla bastırarak geçin

3- Ürün şeffaf tarafta kalacak şekilde dikkatlice bir kısmını ayırın
4- Ayırdığınız kısımı işaretlediğiniz yere gelecek şekilde yapıştırın.

5- Ürünün düzgün yapışmasına dikkat edecek şekilde beyaz kağıdı yavaş yavaş aşağıya doğru çekin.
6- Plastik kartla yapışmasını istediğiniz bölümün üzerinden bastırarak geçin. Bu işlemi yaparken hava kabarcığı kalmamasına özen gösterin.

7- Ürünün tamamına bu işlemi uygulayın.
8- Şeffaf transfer kağınıdı köşesinden tutarak 45 derecelik açıyla yavaşça çekin.

9- Şeffaf transferin tamamını üründen ayırın.

canım nasıl yapıldığını yazdın umarın işe yarar

saol canım teşekkürler.sence benim evime nasıl birşey uyar peki

benim bi arkadaşım uygulamak istedigi duvarın bi fotografını yollamıştı bunun üzerine sanki uygulanmış gibi calışma yapmışlardı... arasından sectigi bi deseni uygulatmıştı güzeldi valla
böyle birsey yapabilirsin bence... ama duvar gözüken resmi yollamalısın ki uygulama yapsınlar...

ayy kıslarr ben bayılıorum bunlara bende yapıcam böle desenle arıorum en guselı olsun istıyorum:) ıkeada var koctastada var ama onlar kucuk galıba
bılenler fıyatları uygunmu nekadarlar sızcee:o

yapıskanlı kagıtlardan bulup bende yapıyım dıoduma ma nerde bulurum dıodum
bak koctasta varsa süperr valla
bugun evıme dekor yapmayı planladımarkadasımıda cagırdım bu gece bebısımın odaına cok sırın seyler dusunuodum kocişimde 1ay malatyada gelınce oda sasırsınn:)ne becerıklı hatunum var desinn:)

bunlar gerçekten çok güzeller ama nereden bulabiliriz bir bilgin varmı onunla ilgilide aydınlatırsan çok iyi olur ama paylaşım için teşekkürler

yaaa
çok güzel
bende böyle evi renklendirecek şeylere bayılıyorumm
inşallah evim olduğunda yaptırabilirimm

Back
X