• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinde Wall Stickers kullanan var mı?

bende aldım hem yatak odamda hemde çocuğumun odasında harika oldu evin şeklini değiştirdi..hareket kattı..bence sizde deneyin..sıkıldığınız zamanda kolayca çıkabiliyor duvarda iz bırakmıyor...ikea dak,ler bana çok dandik geldi kalitesi iyi değil ben bu siteden temin ettim ulaşımda ve üründe hiç bir sorunla karşılaşmadım .. www.duvarsticker.com/

presenttime.jpg

süperler yaaa bende yapıcam inş en kısa zamanda bayıldımmmmm

ÖZLOŞ06 benim salonumda senınkı gıbı krem-kahve bende kendım reklamcıdan arkası yapışkanlı kağıt alıp arkasına çizdim sonra kesıp kesip küçük bantlarla yapıştırdım ( kendi yapışkanlı ama boyayı kaldırdı cıkarmak ısteriz diye kocmda yapıştırtmadı, bana kalsa hiç çıkarmam yani :) yarın fotografını çekerim ben çok beğendim köşeli 2 duvarına yaptım..

ben de daha önceki evimde yapmıştım koçtaştan aldığım yapışkanlı kağıda çizip de çıkarırken sorun olmadı ama kendi de kalkıyodu biraz çünkü o kağıt duvara uygun değildi :( ben de almak istiyorummm
bu arada bu topice reklam amaçlı yazanlar girmiş maleseff

Back
X