• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinde Wall Stickers kullanan var mı?

oturma odam lila ve yeşil renklerinde olduğu ve de elimde lila renk malzeme olduğu için şimdilik sadece oturma odam için yaptım :) ama devamını da yapıciim diğer odalara

s6002835qq8.jpg

s6002836it3.jpg

cnm bunlarda çok güzelmiş benimde en çok kullandığım renk zaten duyuların etrafına hemen yapıcam

arkadaşlar nette bir site var burdada çok güzel örnekler var ben beğendim incelemek isterseniz adresi

bedafa sırnaşık şey koçtaştan aldığım yapışkanlı bir kağıdım vardı yani kutuları falan kaplamıştım ona çizip yapıştırdım duvara umarım kalıcı olur en yakın zamanda koçtaşa gidip yapışkanlı kağıtlara bakıcam kendim çizip yapıştırcam heryere evde lila ve pembe vardı o yüzden sadece oturma odama yapabildim :teytey:

yaa ne yetenekli hatunsun sen yaa süperr olmuşşş.. işte imkanları değerlendirmek budurrr... a.s.

arkadaşım ben ilk defa senin topiğinde gördüm ama bayıldım yaaa süpermişş.. bende maliyetini merak ettim doğrusu....

bende evime yaptırıcam bunlardan .çok şık durur.sağol canım paylaşım için.

Sanirim Duvar Kağitlari Satan Yerlerde Bulabilirmişiz .

Bende Kesin Yaptirmak Istiyorum.

ben de kendim denemek istiyorum fakat boya konusunda yardım edersen sevinirim.
ne tür bir boya kullandın acaba.
küçük yerlere asetat la yapabilirim de büyük alanlara cesaret edemiyorum.

cnm valla ben annemın ahşap boyama boyasıyla duvara yaptım:roflol: normal duvar boyasıda alabılırsın gercı sulu boyaylada oluyor :)) bak hatta nasıl yaptıgımın resmınıde yollım bu benım evım yanı benım yaptıgım calısmayı yolluyorum aslında yarım kaldı bırazdaha yaprak yapsaydım tam olacaktı fakat hamiş kalınca bıraz ara vermekzorunda kaldım şu 3. ayımı bı atlatım hayırlısıyla çalışmalara dvm edecem:))
assagıdakı lınk yaptıgım calısma ondan sonrakı adrestede anlarsınız zaten benım yaptıgım dıger calısmalar var optum siziiii

http://www.kadinlarkulubu.com/simli-badana-t165423/index4.html

cnm valla ben annemın ahşap boyama boyasıyla duvara yaptım:roflol: normal duvar boyasıda alabılırsın gercı sulu boyaylada oluyor :)) bak hatta nasıl yaptıgımın resmınıde yollım bu benım evım yanı benım yaptıgım calısmayı yolluyorum aslında yarım kaldı bırazdaha yaprak yapsaydım tam olacaktı fakat hamiş kalınca bıraz ara vermekzorunda kaldım şu 3. ayımı bı atlatım hayırlısıyla çalışmalara dvm edecem:))
assagıdakı lınk yaptıgım calısma ondan sonrakı adrestede anlarsınız zaten benım yaptıgım dıger calısmalar var optum siziiii

http://www.kadinlarkulubu.com/simli-badana-t165423/index4.html

seren cim alçı duvara mı yapılması gerekli bunun bende yaptırmak istiyorum walltogether sitesinde pürüzsüz olması gerekli diyor onun için elde boyama yaparsam sanırım sorun olmaz siye düünüyorum ben evime alçı duvar yaptırmadım. Bana biraz anlatırmısın tam olarak nasıl yaptığını kesinlike yapmayı düşünüyorum yaza doğru baoyatıcam evimi önden bir yere deneme yapayım diyorum. olmazsa nasılsa boyancak. olursa tekrar yaparım . bana nasıl yapıcamı anlatırmısınız?. isterseniz özelden mail atayım size.

KIZLAR TABELA REKLAMCILARINA İSTEDİĞİNİZ DESENİ, iSTEDİĞİNİZ ÖLÇÜDE YAPTIRABiLİRSİNİZ.
HATTA BİLGİSAYAR ORTAMINDA ÇİZİN ONLARA GÖNDERİN.
PLOTTER DE KESSiNLER...

TIPKI DÜKKAN CAMLARINDAKİ YAZILAR GİBİ, BUNLARDA RENKLİ FOLYODAN OLUYOR.
TRANSFER FOLYOYLA DA DUVARINIZA AKTARIN.
ÜSTELiK ÇOK EKONOMİK....

bukleee bunları istediğimizde çıkarabiliyomuyuz rahatlıkla ben kiracıyım da şimdi çıkarken iz kalsın istemiyom herif kızıyo yoksa :)))

KIZLAR TABELA REKLAMCILARINA İSTEDİĞİNİZ DESENİ, iSTEDİĞİNİZ ÖLÇÜDE YAPTIRABiLİRSİNİZ.
HATTA BİLGİSAYAR ORTAMINDA ÇİZİN ONLARA GÖNDERİN.
PLOTTER DE KESSiNLER...

TIPKI DÜKKAN CAMLARINDAKİ YAZILAR GİBİ, BUNLARDA RENKLİ FOLYODAN OLUYOR.
TRANSFER FOLYOYLA DA DUVARINIZA AKTARIN.
ÜSTELiK ÇOK EKONOMİK....

cok mantıklı geldı ama soyle bı sorun olcak oda cıkarma gıbı degılmı pekı her ıstegımız modelı verebılıyomuz yoksa ordanmı model begenılıyo bı fıkrın varmı

a.s.çok güzeller bayıldım cidden.arkadaşlar duvar kağıdı seçememe yardımcı olurmusunuz diye bir topic açmıştı orada salonmumun resimleri var,aslında duvar kağıdı düşünüyodum ama buda süper olacak sanırım salonumun resimlerine bakıp bana fikir verebilirmisiniz acabaa.valla çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Back
X