Evinde Wall Stickers kullanan var mı?

resimleri çektimm eklebilirirm insallah dah önce hiç resim eklemedim..

çok güzel olmuş canım güle güle kullan

ya bende çok istiyorum bunlardan ama benim duvarlarım alçılı değil normal sıvalı ve badanalı acaba olurmu olursa sağlıklı olurmu yapmak isiyorum ama sonra bir şeye benzemezse üzülürüm yaptığım masrafa ve emeğime eğer bilgisi olan varsa söyleyebilirmi

teşekkürler, birde yerden dal yada fidan gibi yükselenler hoşuma gıdıyor boş yerımde var ama bir oadada ıkı tane de çirkin durur dimi?

duvarın alçısız olması çok farktemez bence görüntü açısından zaten karşıdan bakılacağı için ama yapıstırmak zor olur gıbı geliyor, ona çare bulursan düzgün yapıstırabılırsen neden olmasın..

(bir arakdasim daha lisedeyken duvarlara posterleri diş macunu ile yapıştırıyordu boya kopmasın diye, aklıma geldi şimdi işe yararmı bilemem.)

benim evimin girişinde var sticker, dalgalı saclı bı bayan, bana benzedıgı ıcın koydumnaniknanik ben duvarsticker.com adresinden siparişle almıştım. kaydirigubbakcemile2

Benimde evimde ağaç şeklinde var.Renkli kahverengi gövde ve nefti yeşil,çağla yeşili,oranj yaprakları var.Yerden tavana kadar bir sütuna kapladım.Gören ilk başda yağlı boya sanıyorr:) Koçtaş dan 55 YTL'e almıştım.

bende bayiliyorum duvar dovmelerine insallah bigun evim olursa yaparim ,buralarda cok kolay bulurum
netten buldum yapilisini gosteriyo sizlerle paylasmak istedim

bencede süper olmuşlar......emeğinize sağlık....nerden aldınız acaba.

Arkadaslar satis sitesi linkleri paylasmayalim lütfenyasakkelime

arkadaşım ben ilk defa senin topiğinde gördüm ama bayıldım yaaa süpermişş.. bende maliyetini merak ettim doğrusu....

Merhabalar,

Fiyatları boyutuna göre değişiyor, ıkea, praktiker gibi yerlerde bunlardan desteyle satılıyor fiyatları makul. 20-40 ytl arasında değişiyor. birde şu site var, Duvarsticker - Natural Desenler
buradan da sipariş verebiliyorsun, istediğin renk desen ve boyutta seçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…