Evinde mutlu olup ,işyerinde ruhu daralanlar Buraya!!!

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
Günaydın kızlar...:hulya:

bayanssulusmile

işyerindeyim ve ruhum daralıyor. demekki yalnız değilim

evdekilerinde evde daralıyor
keşke bi işim olsada hersabah cıksam akşam gelsem diyorum
çalışma dönemimde olmuştu ozamanda çalışmasam diyordum
insanoglu devamlı ellinde olmayanı istiyor işte

evdekilerinde evde daralıyor
keşke bi işim olsada hersabah cıksam akşam gelsem diyorum
çalışma dönemimde olmuştu ozamanda çalışmasam diyordum
insanoglu devamlı ellinde olmayanı istiyor işte

daralmak için kocaman sebeplerim var.

evde kızımı ve oğlumu bırakıp geliyorum birrrrrrrr
işyerinde tek başıma bi odada iş yok güç yok ikiiiiiiiiiiii
sorunlu bi bakıcım var. üçççççççççççççççç

11 saatim işte geçiyor öyle çok sıkılıyorum ki

işi de sevmeyince senağlama akşam olmak bilmiyor..

Böyle bir ömür nasıl geçer kiiiii

ben de hep tek başıma bi odada olmak isterdim:)))

bizimki de koca bir oifs, 10kişiyiz ses gürültü kafam almıyor

Allahtan bende çocuk yok daha

ben de gelmek istemiyorumm keşke hep evde olsam rahat rahat istediğim saatte uyansam güzel bi kahvaltı hazırlasam kendimee ohh mis gibi sevdiğim bi şarkıyı açsamm kahvaltımı yaparken bahçeyi seyretsem kuş cıvıltılarını duysam.. sonraa ver elini alışverişş hiç para derdini düşünmeden tüm ihtiyaçlaırmı alsam sonra köşedeki mangalcıda bi mangal keyfi yapıp evime gelsem gazetelerimi dergilerimi kahve keyfimle koltuğuma gömülüp uzun uzun okusam.. sonrasında arabama atlayıp spor salonuna gitsemm fit bi vücudum olsa..

ama tabii şuanda loş okulumda çocuk görültüleri eşliğinde sabahtan akşama kadar bulunmak durumundayım yemek düzenim çok kötü ve kilo alıyorum kendimi bıraktım çok boş yaşıyorumm dün ales çalışayım diye elime aldım kitabı çarpım tablosunu unutmuşum bu iş hayatı benii iyden iyiye çökerttii... nasıl kurtulacağız bu hayattan bazen diyorum zengin koca adaylarımı değerlendirsem mii kaydirigubbakcemile3

biz zengin koca adaylarını da kaçırdıkkaydirigubbakcemile3
sen bakabilirsin ben de düşünüyorum hayatın hiçbir güzelliğini yaşayamıyoruz.kurulmuş oyuncak gibi,hergün aynı şeyler.ben de işyerinde hep aynı şeyler üzerine yoğunlaştığımdan dolayı geçen yıl kpss ye girdim ve cümle anlamlarında zorlandım sınavı yarıda bırakıp çıktım((

ne olacak halimizzz

gerçektenn öylee düşünme, sorgulama kabileyetlerimizi yitiriyoruz sankii.. hep aynı söylenen şeyleri yapıyoruz.. hayallerim böyle değildii .. kafamçokkarıştı

benim de değildi ama insan bazen beklentılerının dısında yasayabılıyıor

şimdi evde olsam yan gelip yatsam elimde kumanda ....offffff...ama para da olcak tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…